2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
L labfaresi senin mesajlarını okuyunca çok mutlu oluyorum, zilli kızım hemen doğsun istiyorum maşallah emmeye bile başlamış kuzu ❤

R Rzg14 nasılsın? Bu sorudan da bıktın eminim ama aklımız sende ve kızında yarın randevun kaçta? Güzel haberlerle gelirsin inşallah

ikicicek-birbocek senin sancılar ne durumda? Şişlik ve kaşıntılar düzeldi mi?

Dün akşam yürüyüşe çıkınca bende de oldu canım aynısı, karnımın sağ tarafı ağrıdı resmen.Biraz otrunca geçti şükür.

Normaldir tatlım arada oluyor bana da dediğin sancı. Doktoru bunaltmamak icin ve cok sık olmadığı icin sormadım ne olduğunu
Biraz bencilce olacak ama tek olmadığıma sevindim demekki normal bu sancılar ahahah :) aynen dinlenince geçiyor çok şükür.

tum camlar silindi perdeler yikandi, halilar yikandi,haftaya da koltuklari yikattim mi super olcak

Arkadaşlar bu sanci gelince büyük tuvaletim varmış hissi oluyor ya o his bende 2 gündür çok var ağrı da yapıyor ama baska bel ağrısı falan yok internetten baktim makatta baski hissi doğumun cok yaklaştığı anlamına geliyormuş yarin 34+0 olacagim ama korktum orda yaklaşmasi falan yazınca sizdede var mi o his otururken yürürken hep rahatsiz ediyor

Ben de öyleyim dünden beri.. Su da içiyorum bol uzanıyorum da bişey yapmıyorum ama düzensiz kasılmalarım var hem de çok yoğun anlamadım gitti

Vaktinde gelsin inşallah ya.. Bilemedim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…