Kızlar sudo krem numune istemiştik hatırlarsanız. Kazananlar kendi sayfalarında liste halinde yayınlanmış. Liste baya uzun tabiki ben şanssız olarak talihliler arasında yokum girip bakın hemen
Kızlar sudo krem numune istemiştik hatırlarsanız. Kazananlar kendi sayfalarında liste halinde yayınlanmış. Liste baya uzun tabiki ben şanssız olarak talihliler arasında yokum girip bakın hemen
Bizde bugün cam sildik. Perde tül yıkadık çoğunu eşim yaptı. Ben azıcık destek oldumda. Benimde iki küçük odam kaldı onları da sonra yapar. Yoruldu arkadaşıyla çıktı şanslıyız canım :) Bu arada park yatak alan arkadaşlarım mutlaka bi sabunlu suyla silin. Biz sildik bugün resmen kirliydi ve biraz boyası çıktı. Kraftta bile boya çıkıyorsa diğer markaları düşünemiyorum.
Arkadaşlar bu sanci gelince büyük tuvaletim varmış hissi oluyor ya o his bende 2 gündür çok var ağrı da yapıyor ama baska bel ağrısı falan yok internetten baktim makatta baski hissi doğumun cok yaklaştığı anlamına geliyormuş yarin 34+0 olacagim ama korktum orda yaklaşmasi falan yazınca sizdede var mi o his otururken yürürken hep rahatsiz ediyor
Kızlar ben fena kasılıyorum canım acıyor sancı girince birden ay diye bağarıyorum, sabahtan 4kez 7-8dk arayla girdi. Dört saat geçti 2kez 3dk arayla girdi şimdide. Düzensiz olduğu sürece bir problem yoktu herhalde değil mi
Arkadaşlar bu sanci gelince büyük tuvaletim varmış hissi oluyor ya o his bende 2 gündür çok var ağrı da yapıyor ama baska bel ağrısı falan yok internetten baktim makatta baski hissi doğumun cok yaklaştığı anlamına geliyormuş yarin 34+0 olacagim ama korktum orda yaklaşmasi falan yazınca sizdede var mi o his otururken yürürken hep rahatsiz ediyor