2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doktor bile anlam veremedi cnm niye birden bu kdr çok sistigine kasılma yok ama alt kısımlarda çok ağrı olmaya başladı bugün resmen 50 metre bile yuruyemedim salı kontrol var bakalım ne der Çok şükür bebisler iyi ama sabredicez artık vuslata az kaldı :)

Tansiyon baktılar mı canım

Sen baya hızlı çıktın. Maşallah bitirdin işleri gözün aydın. Darısı başıma :))
walla canim erteledikte daha zor oluyor surekli aklimi kurcaliyor o yuzden isi birakir birakmaz basladim yapmaya ... uzerimden buyuk bir yuk kalkti ufak tefek islerim kaldi onlari da haftaici ben hallederim zaten bu arada sudocrem listesine nerden baktiniz benden basvuru yapmistim

Kızlar hasta bezı mı depend mı aldınız hastane ıcın yoksa ped mı gotureceksınız

Kadın doğumda hemşire olan Bi tanıdık var sezeryan de depend önermio ameliyat yerine geliomş sıkıntı oluo dedi hasta bezi götürcwm ben Bi de kanama çok olmazsa die ped koy yine dedi

Dogum seklı bellı degıl ne alsam sona mı bıraksam bılemedım ped alırım da
canim bazi hastaneler hasta bezi veriyor o yuzden ben almadim meselâ hastanem veriyoruz dedi... ayrica normal dogum yapacaksan evde carsafin altina sermek icin bebek alt degistirme örtülerinden al dediler yatak kan olabiliyormuş

Arkadaşlar süt konusunda hemşire şunu dedi sütünüz gelmese de "asla sütüm yok demeyin" gelmese bile sütun sütüm bol bol geldi deyip beynini kandirysn sanırım
Birde süt.gelmese de illa emzirmek gerekiyormus. Sonra unuturm diye yazyrm

Kızımda da aynı şeyi kv söylemişti yok diip küstürme yayılma gittiği de diip durmuştu

Maşallah size fit bir anne daha.. Ben de şeker var ama ilerleme devam kilom gitti de gidiyo +8 oldum bile daha çıkar son aya kadar
+8 de çok değil canım bi de senin 3.çocuk olur o kadar aynı yaştayız galiba ben daha 1.deyim 3.ye ne olurum kim bilir

canim bazi hastaneler hasta bezi veriyor o yuzden ben almadim meselâ hastanem veriyoruz dedi... ayrica normal dogum yapacaksan evde carsafin altina sermek icin bebek alt degistirme örtülerinden al dediler yatak kan olabiliyormuş
Ozel hastanede olacak ama doktorum dısarıdan anlasmalı olarak gırecek o yuzden bızım hastane ıle konusma durumumuz yok dedıgın mantıklı ama alta sermek ıcın. Hasta bezı ve cıkana kdar cocuk bezı veren hastaneler varmıs.

Bakıyorlar tansiyonum normal çıkıyor
Hareketın kısıtlı kılo alımın hızlı olmus ondan olabılır. Bu hafta bende ıkı kıloya yakın aldım benım duzenı bozdu halsızlestırdı ayaga kalkınca hemen yoruluyorm bura serın ondan sısmedım belkı sıcak hava da odem yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…