2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım lütfen ama lütfen değerlerin normale gelene kadar awecemre markasının enginar ballı karışımını kullan, tüm karaciğer dengesizlikleri için birebir ve tamamen doğal benim gebelik dışında aynı sorunum olmuştu bu takviyeyle çözdğm kısa sürede

Bence gayet iyi sonuç canım artış da güzel benim de adet öncesi 65,5 çıkmıştı. İnşallah sağlıkla ilerler, sağlıkla da kucağına alırsın pozitif düşün
Teşekkür ederim inşallah değerim sağlıklı şekilde artar 10 ay önce 11 günlük bebeğimi kaybettim üstüne 2 kimyasal yaşayınca psikoloji alt üst oldu

10.haftada git canim.kan degerlerine vakitli baktır.birde 12. Haftada cinsiyet belli olmaz.10.haftada gider 13.Yada 14.haftaya gün verir ozaman belli olur

bence de ucuz degil ama kaybedecek bir can daha yok ben arkadasim. iki can kaybettim zaten. riskli gebeyim ben. o yuzden doktor pesinde kosmak zorundayim. doktorun anlayisli olmasin da degil tecrubesindeyim ben.
Canım ank.damiydin sen?

Sanmıyorum canim.sonuclarin güzel.hayirlui olsun

Sarımsak koyuyorum iyi geliyordu başlarda ama artık kâr etmiyor hiç fayda etmedi karanfili denicem mutlaka teşekkür ederim canım cümlemiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.

Aynen öyle canım ya insan üzülüyor kıyamıyor ama napalım elimizde değil inşallah en kısa sürede atlatırızz bu süreciii :))

Detaylıca bahsettiğin için teşekkür ederim canım, bizim doktor sağolsun hiç bahsetmedi bunlardan test falan yapılmadı henüz. Allah yardımcınız olsun canım inşallah emeklerin boşa çıkmaz. Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bakalım benim test sonuçlarında neler çıkacak

Kızlar doktorum bana henüz hiç test yaptırmadı, önce bebeğin kalbini duyalım dedi. Ama bu testler ne kadar erken olursa herhangi bir pürüzde müdahalesi de o kadar etkili oluyor anladığım kadarıyla. Bu haftada duyamazsak eğer kalp atışını testleri kendi isteğim doğrultusunda yaptırabiliyor muyum? Özellikle sağlık ocağına gidip gebelik takibi mi yaptırmam gerekiyor aile hekimime? bu konularda hiçbir bilgim yok maalesef. Bu testleri sağlık ocağında yaptırabilirmiyim kan değerlerim, karaciğer testlerim, toksoplazma testini sağlık ocağında ve ya herhangi bir hastanede yaptırabilir miyim?

Sağlık ocağında yaptırabilrsn canım.Ben sabah gidip hepsini detaylı yaptırıcam İnşAllah.

Canım geç gördüm kusura bakma mesajını kendin yapıyorsan daha da işkence olur eminim kıyamam yaa.. pilav üstü kuru yedim bu akşam gayet tok tuttu yanında da ayran bir de fırın da patates o da yağsız oluyo.. genelde çok sıkıştımmı makarnaya başvuruyorum bende çok güzel tok tutuyo ama domates yok salça bile yiyemiyorum o fena yapıyo benide.. bir kaç gündür çok şükür kusmam azaldı bulantım olsa da kusma çok olmadığı sürece en azından psikolojik açıdan mutlu hissediyorum kendimi..:) yemek yemek kadar güzel bişey yok :))

Hmm anladım canım ama kiminin hiç bulantısı olmadan 9 ayı deviriyormuş.. o zaman da bulantıyla alakalı değildir mutlaka başka bir sebebi vardır canım çok geçmiş olsun bu arada

Bunları benım doktorum ilk muayenede istemişti. Ücretli diye bende sağlıl ocağında yaptırdım. Aile hekimine söylersin hamileym bunlara baktırmak istiyorum dye orda yapıyorlar. Tik işareti olanları yapamıyolar sadece onlarıda özel hastanede ücretle yaptırdım. Kan grubu da kan uyumazlığı için sen baktırmasan da olur. Ordan şifreni iste int den bakıcam de. Labim sonuctan girip sonuçlarını yazdırablrsn gidip almana da gerek yok bdha

Bence hemen yaptır. Benım tsh değerm hamilelik için yüksek çıktı ilaç kullanmam lazımmış. Dahiliyeye yönlendirdi daha gidemedm aksatma önemli düşüğe sebep olablyo dedi. Bu hafta tekrar değerime baktrıp ona göre sonucları göstericem dahiliye uzmanına. Sende bence yaptır vakit geçmeden

Çok teşekkür ederim canım vallahi siz olmasanız hiçbirşeyden haberim olmayacak. Yarın sabahtan gidicem hemen

Hanimlar ya benim bel agrim cok artti bazen oturdugum yerden kalkip dogrulamiyorum. Sol bacağıma agri giriyor yuruyemiyorum neredeyse. Sizdede boyle bir durum var mi acaba ?
Canım benimde 2 gündür öyle acayip bir ağrı var tam belimin ortasında sanki kramp gibi bir ağrı resmen kütletmek istiyorum belimi.. her hafta yeni bir aksiyon çıkıyor çok enterasan ya daha neler görücez acaba :)))

Canım merak etme doktorun umursamaz davrandığı için böyle birşey dememiştir. İlk hamilelik öğrenilir usg bakılır kese görülür bazen daha yeni oldugu için bebek görünmez bu durumda doktorlar 10 gün kadar beklerler ne zaman ki bebek görülür kalp atışı duyulur daha sonra rutin testleri ister ilacını yazar. İkinci hamileliğim ikisinde de aynı seyler oldu. 2.hamileliğim kalp atısı duyulduktan sonra kan ve idrar testi istendi hatta sonuçları bugun aldım sonra o sonucları sağlık ocagına götürüp dosya açıyorsun bu tahlil işlerini sağlık ocagı da yapıyor ama sen doktoru bekle güzelce bebegini gör dinle sonra tahlilleri verirsin sağlıkla kucaklayalm inşallah

Tesekkur ederim.hemen siparis veriyorum yarin.umarim bende de sonuc verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…