Canım lütfen ama lütfen değerlerin normale gelene kadar awecemre markasının enginar ballı karışımını kullan, tüm karaciğer dengesizlikleri için birebir ve tamamen doğal benim gebelik dışında aynı sorunum olmuştu bu takviyeyle çözdğm kısa süredeAlt ast karaciger enzimleri ile ilgili tahliller.rutin her gebeligin basinda istenen testlerden.yuksek cikmasinin bir kac nedeni olabiliyor.safra kesesi problemleri,gebelige bagli karaciger yaglanmasi,demur vb ilaclve vitamin kullanimi gibi.ama gebelikte korkutucu olan kisim gebelik kolestazi denilen durum.genelde 6.aydan sonra cikiyor ama basinda cikiyorsa ve kontrol altina alinamiyorsa malesef gebeligi sinlandirmayi seciyorlar.cunku annenin karacigeri ilerleyen aylarda bitecek ve hayati tehlikeye girecek demek.yukselse bile en son artik doktorlarin mecburuz diyecegi noktaya kadar savasacagim bende.
Teşekkür ederim inşallah değerim sağlıklı şekilde artar 10 ay önce 11 günlük bebeğimi kaybettim üstüne 2 kimyasal yaşayınca psikoloji alt üst olduBence gayet iyi sonuç canım artış da güzel benim de adet öncesi 65,5 çıkmıştı. İnşallah sağlıkla ilerler, sağlıkla da kucağına alırsınpozitif düşün
10.haftada git canim.kan degerlerine vakitli baktır.birde 12. Haftada cinsiyet belli olmaz.10.haftada gider 13.Yada 14.haftaya gün verir ozaman belli olurhanimlar meraba, 7+5 teyim bugun.
iki hafta once doktor randevumuz vardi ama kan degerlerime bakilmadi. ona ocakta bakalim denildi. kesemiz gorundu, icinde minnagimiz gorundu, hersey guzel saglikli gorunuyor dedi doktor, kalktik evimize geldik ardindan.
ocak 25te randevumuz, ozaman 11 haftalik olacagiz. simdi o gun baska bir plan yapmam gerekiyor randevuyu bir hafta one mi alsam, sonraya mi? mantikli olan sizce nedir? 12inci hafta mi 10uncu hafta mi?
12inci haftada uc aylik oluyoruz, bayagi ilerlemis oluyor hamilelik. cinsiyeti bile gorunebilir, kiz erkek cokta umrumuzda degil, bi sonraki randevuyu gayet rahat bekleyebilirim ogrenmesem de olur. ama kan degerlerimde bi sorun varmi yokmu, tiroid im yavas calisiyordu, kullandigim hap onu duzeltti mi hic bir fikrim yok mesela. ne dersiniz, randevuyu nezamana alayim? 10. haftaya mi 12. haftaya mi?
Canım ank.damiydin sen?bence de ucuz degil ama kaybedecek bir can daha yok ben arkadasim. iki can kaybettim zaten. riskli gebeyim ben. o yuzden doktor pesinde kosmak zorundayim. doktorun anlayisli olmasin da degil tecrubesindeyim ben.
Sanmıyorum canim.sonuclarin güzel.hayirlui olsunArkadaşlar merhaba, adetime 3 gün kala betahcg 37, tam 48 saat sonra 93 cıktı adetime bir gün varken.daha önce iki kez kimyasal gebelik oldu ama en fazla değer 18 olmuştu. Yine de çok parlak bi sonuç deil ne dersiniz kimyasal mu olur yine
Canım karanfıl koy ağrıyan dişine birde sarımsağı kes ikiye iç kısmını dişine koy oda iyi geliyor benim de aşırı ağırdı dişim ağlıyordum agrıdan o derece sarmısakla atlattım inş bebişini sağlıkla alırsın kucağına
Yaaa kiyamam ya benimde esim isten geliyor hazirliyo biseyler mutfaga giremiyorum malesef sabah icin de borek yapti simdi kahvaltiya onlar olmasa napcaktik acaba bende uzuluyorum cok yoruluyo ama elimden gelen bisey yok ki bisey yapamiyorum bir sure daha boyleyiz bi toplanalim elletmeyiz bisey :)
Detaylıca bahsettiğin için teşekkür ederim canım, bizim doktor sağolsun hiç bahsetmedi bunlardan test falan yapılmadı henüz. Allah yardımcınız olsun canım inşallah emeklerin boşa çıkmaz. Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bakalım benim test sonuçlarında neler çıkacakAlt ast karaciger enzimleri ile ilgili tahliller.rutin her gebeligin basinda istenen testlerden.yuksek cikmasinin bir kac nedeni olabiliyor.safra kesesi problemleri,gebelige bagli karaciger yaglanmasi,demur vb ilaclve vitamin kullanimi gibi.ama gebelikte korkutucu olan kisim gebelik kolestazi denilen durum.genelde 6.aydan sonra cikiyor ama basinda cikiyorsa ve kontrol altina alinamiyorsa malesef gebeligi sinlandirmayi seciyorlar.cunku annenin karacigeri ilerleyen aylarda bitecek ve hayati tehlikeye girecek demek.yukselse bile en son artik doktorlarin mecburuz diyecegi noktaya kadar savasacagim bende.
Kızlar doktorum bana henüz hiç test yaptırmadı, önce bebeğin kalbini duyalım dedi. Ama bu testler ne kadar erken olursa herhangi bir pürüzde müdahalesi de o kadar etkili oluyor anladığım kadarıyla. Bu haftada duyamazsak eğer kalp atışını testleri kendi isteğim doğrultusunda yaptırabiliyor muyum? Özellikle sağlık ocağına gidip gebelik takibi mi yaptırmam gerekiyor aile hekimime? bu konularda hiçbir bilgim yok maalesef. Bu testleri sağlık ocağında yaptırabilirmiyim kan değerlerim, karaciğer testlerim, toksoplazma testini sağlık ocağında ve ya herhangi bir hastanede yaptırabilir miyim?
Canım geç gördüm kusura bakma mesajınıCanim bulgur iyi fikir hem protein bende yaptirayim yarin. Ya dun canim domatesli makarna istedi yagsiz diye domatesi kavururken eksi kokusu bir geldii bi de esim bulasik biriktirmis onlarda kokunca ya yemegi yiyemedim gene patates yogurt. Bugun de patates. Fenayim yagli yiyemiyorum gormek bile istemiyorum icim kalkiyor e ne yicez ozaman ispanak.dusundum pirincli falan yogurtla yenir diye yarin ki menu bu sonraki gun gene yok valla yaz bari burdan bana da.fikir olsun canim be
Hmm anladım canım ama kiminin hiç bulantısı olmadan 9 ayı deviriyormuş.. o zaman da bulantıyla alakalı değildir mutlaka başka bir sebebi vardır canım çok geçmiş olsun bu aradaYok canım ne leke ne kanama ama bunlar düşükle alakalı canım sanırım, bebeğin gelişimide bulantıyla alakalı sanırırm,ikinci gebeliğimde bulantım hiç olmadı gelişimi durmuştu bebeğimin
Umarım karnımdaki bebeğim sağlıklıdır
Kızlar doktorum bana henüz hiç test yaptırmadı, önce bebeğin kalbini duyalım dedi. Ama bu testler ne kadar erken olursa herhangi bir pürüzde müdahalesi de o kadar etkili oluyor anladığım kadarıyla. Bu haftada duyamazsak eğer kalp atışını testleri kendi isteğim doğrultusunda yaptırabiliyor muyum? Özellikle sağlık ocağına gidip gebelik takibi mi yaptırmam gerekiyor aile hekimime? bu konularda hiçbir bilgim yok maalesef. Bu testleri sağlık ocağında yaptırabilirmiyim kan değerlerim, karaciğer testlerim, toksoplazma testini sağlık ocağında ve ya herhangi bir hastanede yaptırabilir miyim?
Çok teşekkür ederim canım vallahi siz olmasanız hiçbirşeyden haberim olmayacak. Yarın sabahtan gidicem hemenBence hemen yaptır. Benım tsh değerm hamilelik için yüksek çıktı ilaç kullanmam lazımmış. Dahiliyeye yönlendirdi daha gidemedm aksatma önemli düşüğe sebep olablyo dedi. Bu hafta tekrar değerime baktrıp ona göre sonucları göstericem dahiliye uzmanına. Sende bence yaptır vakit geçmeden
Canım benimde 2 gündür öyle acayip bir ağrı var tam belimin ortasında sanki kramp gibi bir ağrı resmen kütletmek istiyorum belimi.. her hafta yeni bir aksiyon çıkıyor çok enterasan ya daha neler görücez acaba :)))Hanimlar ya benim bel agrim cok artti bazen oturdugum yerden kalkip dogrulamiyorum. Sol bacağıma agri giriyor yuruyemiyorum neredeyse. Sizdede boyle bir durum var mi acaba ?
Canım merak etme doktorun umursamaz davrandığı için böyle birşey dememiştir. İlk hamilelik öğrenilir usg bakılır kese görülür bazen daha yeni oldugu için bebek görünmez bu durumda doktorlar 10 gün kadar beklerler ne zaman ki bebek görülür kalp atışı duyulur daha sonra rutin testleri ister ilacını yazar. İkinci hamileliğim ikisinde de aynı seyler oldu. 2.hamileliğim kalp atısı duyulduktan sonra kan ve idrar testi istendi hatta sonuçları bugun aldımKızlar doktorum bana henüz hiç test yaptırmadı, önce bebeğin kalbini duyalım dedi. Ama bu testler ne kadar erken olursa herhangi bir pürüzde müdahalesi de o kadar etkili oluyor anladığım kadarıyla. Bu haftada duyamazsak eğer kalp atışını testleri kendi isteğim doğrultusunda yaptırabiliyor muyum? Özellikle sağlık ocağına gidip gebelik takibi mi yaptırmam gerekiyor aile hekimime? bu konularda hiçbir bilgim yok maalesef. Bu testleri sağlık ocağında yaptırabilirmiyim kan değerlerim, karaciğer testlerim, toksoplazma testini sağlık ocağında ve ya herhangi bir hastanede yaptırabilir miyim?
Tesekkur ederim.hemen siparis veriyorum yarin.umarim bende de sonuc verir.Canım lütfen ama lütfen değerlerin normale gelene kadar awecemre markasının enginar ballı karışımını kullan, tüm karaciğer dengesizlikleri için birebir ve tamamen doğal benim gebelik dışında aynı sorunum olmuştu bu takviyeyle çözdğm kısa sürede
Tesekkur ederim.hemen siparis veriyorum yarin.umarim bende de sonuc verir.[/QUOTE
Ben çok memnun kaldım inşallah sen de güzel sonuç alacaksın
Sağol canım inş, mide yanması var çok fazla sizdede var mı? Bulantı yokta midem yanıyorHmm anladım canım ama kiminin hiç bulantısı olmadan 9 ayı deviriyormuş.. o zaman da bulantıyla alakalı değildir mutlaka başka bir sebebi vardır canım çok geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?