2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım benim kesem 14.3 ken boştu. Doktor 2 hafta sonra rahatlıkla görürüz kalp atışını da duyarız dedi. Sorun yapma görürsün inşallah canım
Ohh içim rahatladı. Sağol canım kese boyutu iyi ama boş olunca tedirgin oldum umarım herşey yolunda gider teşekkürler bilgi için

Ohh içim rahatladı. Sağol canım kese boyutu iyi ama boş olunca tedirgin oldum umarım herşey yolunda gider teşekkürler bilgi için
Benim 7+3 canım. Satım 14 kasım kese boyutumu bilmiyorum ama 5+3 te bebeği tam göremedik 6+3 tegördük. Bence kese boyutuyla alakalı değil. Döllenme ile alakalı.
Bencede başka bir doktora da git 10 gün beklemek çok yorar

Günaydın aynı sorun bende de var anti tpo yüksekliği hasimato hastalığı ömür boyu ilaç tedavisi bebeginde senin tiroidlerini kullandığı için ilaçlarının dozu ona göre ayarlanmalıdır.
. Peki benim yuksekmi 21inde gidicemn doktora kimisi gebelik boyunca sürer diyor çünkü tpo yüksek değil diyor kafam karıştı

Aslında benimde şuan 5+3 olması gerekiyor hafta olarak ama pcos olduğu için geç ovulasyon oldu. Beklemek çok zor gerçekten ayrı bir dr baktırmakta fayda var sağol canım bilgi için

Çarşamba
güzel haberlerle gelelim canım ben cuma rapor çıkardım aynı gün 3 kutu verdi eczacı

Teşekkür ederim çok geçmiş olsun. Ben de martta yenilemeyi düşünüyorum tahlilleri

Kızlar bugüne kdr hafıf hafıf mide bulantım oluyordu çok iştahsızlık var iki gündür yok denecek kadar azdı bulantım hiç çıkarmamıştım şimdiye kadar ama bu sabah durduk yere çıkardım şimdi ise basım dönüyor sürekli ayağı kalkınca midem bulanıyor neden böyle oldu ki acaba çrsba günü randevum var nasıl geçecek zmn bilmiyorum

Tatlım 5 haftalık kesem 16mm idi. 7haftalıkken bebişi görebildik

Sanirim bende düşünmüyorum. Yani hem çok kesin sonuc vermiyor. Hemde bebegimin cankna nolursa olsun kiyamam rabbim onu bana nasip ettiyse eger. Bosuna hamileligi kendime zehir etmiyim diyorum ama kararsizim yinede.
Bende senin gibi düşünüyorum Kesin karar vermek için bir kez de doktorumla konuşmak istiyorum bir kaç sorum var onlara alacağım cevaplara bağlı ama %80 yaptırmam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…