Sizde hamileliginizde yediniz mi pwki mayonez bir sıkıntı oldu mu acaba?
Bahsettiginiz durumdayim bende ayni kuyruk sokumu kemigimde cok agrim var. Bazen yuruyemeyecek kadar zorlniyorum. Belimi doğrulatmıyorum. Gece ble yatamiyorum agrim oluyor cok
Iyi geceler kızlar benim tiroid çıkmıştı ilaca başladım doktorum tpo testi istedi geçici bir hastalık mi yoksa ömür boyu sürecek mi diye bakmak için sonuçlarım çıktı Anti Tpo 10,38 - Anti triglobulin antikor <10 çıktı kontrolüm iki hafta sonra çok merak ediyorum internette araştırdım pek bi cevap bulamadım anlayan varsa açıklayabilirmi şimdiden teşekkürler
Günaydın aynı sorun bende de var anti tpo yüksekliği hasimato hastalığı ömür boyu ilaç tedavisi bebeginde senin tiroidlerini kullandığı için ilaçlarının dozu ona göre ayarlanmalıdır.
Evet canım gün içinde oldu mu o çok fena yapıyor. Benim sabah kusmam yok da aldığım herhangi bi koku bile kusmamı sağlıyo ama çok şükür diyeyim o isyan ettiğim zamanlar ki gibi değilim :))) bende yemek yiyebiliyorım çok güzel bişeymiş yemek yemek :))
Canım çok şanslısın ne güzel kusma zaten hayattan beziyor insan.. benimde halim yok hiç kafam kalkmıyor sanki sakinleştirici almışım..yatıyorum bütün gün bu da psikolojik olarak kötü yapıyor ama napayım canım hiç bişey yapmak istemiyor hormonlardan herhalde normalde 2 gün evde dursam sıkıntı basar
Çok şükür canm Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin. Valla işe gitmek istemiyorum yatmak ta istemiyorum. Ne istediğimi ben de bilmiyorum. Bu hafta raporum son, işe başlıcam haftaya
Tam hamile modundayın
Arkadaşlar benimde kahverengi akintim geliyor peçeteye yâda günlük pedime ayni durumu yaşayan varmı acaba ilk hamileligimde de olmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti aradan 10 yıl geçti çokta hatırlamıyorum aslında ama korkuyorum birde Tiroit hastasıyım benimle ay i durumda olanlar varmi aramızda
Kalp atışını yenimi duymaya gitcen canm bende salı günü 7+2 olacağız ozaman kontrolumuz ins sagliklidirlar herşey yolundadır hiç bir sorun yoktur dr gidince kalbim ağzımdan çıkacak gbi
Kalp atışını yenimi duymaya gitcen canm bende salı günü 7+2 olacağız ozaman kontrolumuz ins sagliklidirlar herşey yolundadır hiç bir sorun yoktur dr gidince kalbim ağzımdan çıkacak gbi
Aynen canım iki hafta önce gittiğimde de yürrğim ağzımda doktorun ağzının içine baktım büyümüş dediğinde bile hala umutsuzluk korku bitmiyor insan hep sonrasını düşünüyo evet canım ilk defa duyacağım bu bebeğimin kalbini inşallah duyarım. Sende duyarsın inşallah canım sağlıkla alırız kucağımıza inşallah
Canim senin haftalarinda bas agrisini 2 haftaya yakin her gun cektim sonra tansiyon aleti edindim meger tansiyonum bi dusuyo bi cikiyomus oyuzden en acilinden bi tansiyon aleti edinmeni oneririm. Vücudundakinkan basıncı yükseliyor.en buyuk sebep o. Misal bugun de sabah portakal suyu ictim bi bas donmesi oldu 8e 3e dusmus hemen ayran getirdiler uzandim gene olctum yukseldi bu seferde butun gün kafam.sersem o yuzden takipte olmani öneririm
Ya bende progesterondan dolayı oluyor ama bazende böyle başım sanki kendiliğinden dönüyor ellerim boşalıyor o tansiyondan mı acaba birde sürekli yatıyorum zaten yatmaktanda kafam sersem gibi oluyorda olabilir
Sizde hamileliginizde yediniz mi pwki mayonez bir sıkıntı oldu mu acaba?
Bahsettiginiz durumdayim bende ayni kuyruk sokumu kemigimde cok agrim var. Bazen yuruyemeyecek kadar zorlniyorum. Belimi doğrulatmıyorum. Gece ble yatamiyorum agrim oluyor cok
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yemedim. Ama zaten hastaydım denk gelmedi. Sucuğu da çok özlüyorum ben. Doktorum çok rahat bir doktor olmasına rağmen sucuk ve ciğeri özellikle söyledi. Yasakmış
Bel ağrıma yürümek iyi gelir diye düşünüp bu hafta içi en az 20 dk falan yürüdüm. Ama bel ağrım şiddetlendi. Haftaya doktor randevum var ona ne yapabilirim ne egzersiz yapabilirim diye sorucam
Merhaba herkese 8+6 haftadayım son iki haftadır doğru düzgün bir şey yiyemiyordum son günlerde herseyden ama herseyden tiksindim sabahları kusma oluyor gün icindede kusmamak için kendimi zor tutuyorum sürekli yatmak istiyorum çok halsizim psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum bebegi besleyemedigimi düşünüyorum
Merhaba herkese 8+6 haftadayım son iki haftadır doğru düzgün bir şey yiyemiyordum son günlerde herseyden ama herseyden tiksindim sabahları kusma oluyor gün icindede kusmamak için kendimi zor tutuyorum sürekli yatmak istiyorum çok halsizim psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum bebegi besleyemedigimi düşünüyorum