2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çiğ yumurta olduğu içinmiş. Bende severdim çok üzüldüm

Kuyruk sokumu kemiğim ile beraber 3-4 gündür var. Yürürken de engel olan bir ağrı ne yapıcam bilmiyorum

Sizde hamileliginizde yediniz mi pwki mayonez bir sıkıntı oldu mu acaba?

Bahsettiginiz durumdayim bende ayni kuyruk sokumu kemigimde cok agrim var. Bazen yuruyemeyecek kadar zorlniyorum. Belimi doğrulatmıyorum. Gece ble yatamiyorum agrim oluyor cok

Size iyi haftasonları, banada haftanın ilk iş günü hayırlı olsun .sicak yataktan çıkıp buz gibi dışarı çıkmak offfkeyfini çıkarın kizlar

Günaydın aynı sorun bende de var anti tpo yüksekliği hasimato hastalığı ömür boyu ilaç tedavisi bebeginde senin tiroidlerini kullandığı için ilaçlarının dozu ona göre ayarlanmalıdır.

Sagol canımm halsizlik yok sadece kokuuuuu yine çıkardım şimdi allahım bir an önce geçsinnn inşallahhhh senin nasıl geçti randevun
Güzel geçti her şey yolunda çok şükür kalbini tekrar duyduk, artık net görünüyor 22mm olmuş:) 3 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım:)

Aynen canım ya sulu yemek halâ yemiyorum ama gerçekten yemek yemek çok güzel bir şeymiş:)

Günaydın Kızlar mutlu Pazar’lar

Çok şükür canm Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin. Valla işe gitmek istemiyorum yatmak ta istemiyorum. Ne istediğimi ben de bilmiyorum. Bu hafta raporum son, işe başlıcam haftaya
Tam hamile modundayın

Arkadaşlar benimde kahverengi akintim geliyor peçeteye yâda günlük pedime ayni durumu yaşayan varmı acaba ilk hamileligimde de olmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti aradan 10 yıl geçti çokta hatırlamıyorum aslında ama korkuyorum birde Tiroit hastasıyım benimle ay i durumda olanlar varmi aramızda

Son düzenleme:
Kalp atışını yenimi duymaya gitcen canm bende salı günü 7+2 olacağız ozaman kontrolumuz ins sagliklidirlar herşey yolundadır hiç bir sorun yoktur dr gidince kalbim ağzımdan çıkacak gbi
Allah kolaylık versin canım.İnşallah bebeğinin kalp atımını sağlıkla duyarsın ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

Kalp atışını yenimi duymaya gitcen canm bende salı günü 7+2 olacağız ozaman kontrolumuz ins sagliklidirlar herşey yolundadır hiç bir sorun yoktur dr gidince kalbim ağzımdan çıkacak gbi
Aynen canım iki hafta önce gittiğimde de yürrğim ağzımda doktorun ağzının içine baktım büyümüş dediğinde bile hala umutsuzluk korku bitmiyor insan hep sonrasını düşünüyo evet canım ilk defa duyacağım bu bebeğimin kalbini inşallah duyarım. Sende duyarsın inşallah canım sağlıkla alırız kucağımıza inşallah

Ya bende progesterondan dolayı oluyor ama bazende böyle başım sanki kendiliğinden dönüyor ellerim boşalıyor o tansiyondan mı acaba birde sürekli yatıyorum zaten yatmaktanda kafam sersem gibi oluyorda olabilir

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yemedim. Ama zaten hastaydım denk gelmedi. Sucuğu da çok özlüyorum ben. Doktorum çok rahat bir doktor olmasına rağmen sucuk ve ciğeri özellikle söyledi. Yasakmış

Bel ağrıma yürümek iyi gelir diye düşünüp bu hafta içi en az 20 dk falan yürüdüm. Ama bel ağrım şiddetlendi. Haftaya doktor randevum var ona ne yapabilirim ne egzersiz yapabilirim diye sorucam

Gunaydinnnn sekerlerr yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

Biz iyiyiz sukur pazar pazar isteyiz sicacik yatagimizdan kalktik geldikkkk ayin 25 de konyrolum var bas boyun olcusu alinacakmis

Merhaba herkese 8+6 haftadayım son iki haftadır doğru düzgün bir şey yiyemiyordum son günlerde herseyden ama herseyden tiksindim sabahları kusma oluyor gün icindede kusmamak için kendimi zor tutuyorum sürekli yatmak istiyorum çok halsizim psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum bebegi besleyemedigimi düşünüyorum

Yudum yudum dahi olsa su iç mutlaka çorba iceblyrsan zorla yine icmye calis ve cok kötüysen doktora git ve ilaç al canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…