2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Doktor multivitamin verdi onu kullaniyorum kendini rahat bırak şuanda 2 cm bebek senden nekadar vitamin alabilir ki zaten diyor aşırı kilo kaybetmedikçe bir sorun yok dedi ama ben kendimi suçlu hissediyorum mutfak kapısının önünden bile geçsem midem bulanıyor bu nasıl bir şeymiş

Ya bende progesterondan dolayı oluyor ama bazende böyle başım sanki kendiliğinden dönüyor ellerim boşalıyor o tansiyondan mı acaba birde sürekli yatıyorum zaten yatmaktanda kafam sersem gibi oluyorda olabilir
Banada kimisi diyo ki yatmaktanda oluyodur iyide zaten sabah uyaninca anliyorum iyi ya da kotu kalktigimi sonra oluyo bas donmesi oyle yatiyom oyuzden kafani sersem yapan yatmak degil de tansiyon olabilir bi alet edinip takip etmekte fayda var

Aynen bende senin gibi düşünüp yurumeye çalıştım ama daha kötü oldum gercekten bende. Unutmazsam bende sorucam insallah. Daha randevuma 10 gun var. Senin ne kadar var canim

Merhaba arkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı kese göründü ama içi boştu boyutu 14mm 10 gün sonra tekrar konrol edelim dedi ama tedirgin oldum bebeğin minikte olsa görünmesi gerekirdi sanırım hafta olarak bişey demedi dr um siz kaçıncı haftada gördünüz bebeği yardımcı olurmusunuz

Aynıyız canım benim bi tane çocuğum var onun için bişeyler yapmak zorundayim ağzımı burnumu kapatıp yapıyorum mecbur. Eşim gelince yapıyor ama yine de benim de girmem gerekiyor mutfağa. İlk hamileliğimde mutfağın önünden bile geçmiyordum

Benim de iki gündür kahverengi akıntım geliyor canım.Doktoruma yazdım endişe etme dedi.Sabah akşam progestan haftada bir pruloton iğne vuruluyorum.Seninle günlerimiz aynı. İnşallah iyidir bebişler.

Allah yardımcımız olsun inşallah biran önce geçer

Ben 7+3 deki randevumda gördüm canım keseyi ölçmedi bebeği ölçtü 9.95 mm yazıyor. Seninle günlerimiz yakınmış ama belki geç döllenme vardır ya da doktorun cihazdan farkediyordur. 10 gün çok uzun bir süre değil ama geçmek bilmez böyle durumlarda istiyorsan bi doktora daha görün

Inş cnm ins duş almaya korkuyorum mutfağa gidip biseyler hazırlamaya korkuyorum sadece tuvalet için kalkıyorum yatıyorum ins sağlıkla alalım kucağımiza ins

R Rzg14 canım hastaydın, nasıl oldun? Sana birşey soracağım ben yazın bi tahlil yaptırmıştım anti tpo ve anti tg değerlerim yüksek çıkmıştı digerleri normal. Aile hekimim sorun yok dedi tatmin olmadım dahiliye uzmanıyla görüştüm hastalık tanısı koyamam dedi zaten hastalık tanısı değil nedenini oğrenmek ve hasta olmamak için yapmam gerekenleri yapmak istiyorum dedim. Tahlili yenileyim dedim gerek yok dedim 6 ayda bir bakalım dedi henüz 6 ay olmadı. Ben rutin tahlillerimde bu değerlere baktirmam bile dedi bana fazla kurcalıyormuşum muamelesi yaptı. Tahlil sonuçlarım üzerinden bütünsel tıp yaklaşımını benimseyen bir hekimle görüştüm bana haşimato adayı olduğumu söyledi. Sana nasıl teşhis kondu? Beslenmende nelere dikkat ediyorsun? Ben ilaç kullanmıyorum ve glutenden şu evrede uzaklaşamıyorum acaba bebeğime zarari olur mu diye endişeleniyorum

idare etmeye calisiyorum. cok yorgunum hastaliktan...

18 yasimda tsh anti topo diger anti bakildi. ultrason cekildi.
tsh ve ultrason normaldi. ama antiler cok yuksekti. dr her yil kanda kontrol istemisti ve tsh im bozuldugu an ilac almam gerektigini cunku hasimato olacagimi soylemisti. antilerin yuksekligi bunu gosteriyormus. 28 yasimda tsh degerim bozuldu yani siniri asti ve ultrasonda da heterozigot dedikleri gorunum goruldu. o zaman 25mg ile baslamistim hapa. her gebelikte doz yukseldi. suan haftaici 125mg haftosunu 100mg iciyorum. antilere bakilmiyor artik..tsh ve t4 kontrol ediliyor. beslenmemde bir degisiklik yapmadilar. normalde iyotlu tuz yasakti sadece ama gebeyken bebege gerekli diye iyotlu tuza da izin veriyorlar.

Sağol canım yorum için dediğin gibi geç döllenmede olsa 14 mm kesede bebek görünmesi gerekmezmi 10 gün bana geçmez ama mecbur bekliyeceğim bende pco var çok düzensiz regl olurum. Bence ben 6. hafta içindeyim diye düşünüyorum ama yinede bebek neden görünmedi kafama takıldı

Canım benim kesem 14.3 ken boştu. Doktor 2 hafta sonra rahatlıkla görürüz kalp atışını da duyarız dedi. Sorun yapma görürsün inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…