2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba hanımlar doktordan geldim bebişim günü gününe büyümüş 7+3 olduk biz,kalbini duyamadık ama atışı gösterdi çok küçük diye duyamayız dedi on gün sonra yeniden duymaya giidceğiz Allah'a çok şükür birde düşük tehliken var demişti 3 hafta önce bugün bebek güzel yerde tehlike yok dedi iğneyi günde 1 taneye indirdi progesteron elindeki bitince daha alma dedi kalp atımı 140 normal mi sizce kızlar birde boyutu iki hafta önce GS 1.29cm idi bugün aynı yerde CRL 1.22 yazıyor o niye öyle kafama takıldı bu CRL boyutmu niye küçük çıkmış olabilir sizce

Yanlış düşünüyorsun canım. Hatta sana söyle söyleyeyim psikolojini bozman daha zararlı. Hemen hemen tüm hamileler ilk üç ay çok çok iyi beslenemiyorlar zaten. Sen hiç sıkıntı yapma bebiş senin depondan kullanır yine de kendine fayda alır. Üzme kendini 10. Hafta falan çok daha iyi olursun inş

Aynen bende senin gibi düşünüp yurumeye çalıştım ama daha kötü oldum gercekten bende. Unutmazsam bende sorucam insallah. Daha randevuma 10 gun var. Senin ne kadar var canim

Benim cumartesi günü randevum var. Acil soruları olan bana yazabilir kızlar doktoruma sorarım

Merhaba kızlar :)
11+1 olacağım günde randevum var ikili tarama yapılıyor mu ? 11-14 hafta arasi yaziyor ama doktor tekrar çağırır mi bilemedim

Bende 10+6 da gidicem ikili test yapacak mı bilmiyorum. Bence tekrar çağırır beni gibi ama bebeğe de bağlı ultrasonda bakarken bebeğin kaç hafta olduğu yazıyor ya onu esas alır bence

İkili tarama testini yaptirmayi düşünüyor musunuz canlar

Yaptırıcam bende

Güzel haberler almışsın inşallah böyle sağlıklı devam eder. Kalp atımı normal hatta 140 üstü mü kız oluyor burada öyle mesajlar vardı :) bu boy olayı da ultrasondan, bebeğin duruşundan falan farkedebiliyormuş. Bir de gs ile crl farklı ama bebeğin boyu crl diye biliyorum

doktoruna sorsan da fitil olarak kullansan daha iyi olmaz mı?
Ayrıca fitil olarak mı satılıyor? Bana 14 günlük verdi sadece dişimi sıkıp kullanayım demiştim ama bugün perişanım, kanamalarım da tamamen kesildi, bıraksam ne olur ki

Ayrıca fitil olarak mı satılıyor? Bana 14 günlük verdi sadece dişimi sıkıp kullanayım demiştim ama bugün perişanım, kanamalarım da tamamen kesildi, bıraksam ne olur ki
hayır aynı ilacı kullanıyorsun vajinal olarak benimde doktorum ağızdan alma yan etkileri çok demişti, bence dokoruna o şekilde kullanmayı sor ben 4 5 aydır kullanıyorum öncesinde de verıyordu doktorum bana çatlatma iğnesi falan kullandığım dönemde,

Çook teşekkür ederim cevabınız için.

Benim kullandığım 10 mg, biraz baktım 100 mg progesteron kullanan var. Sizinki kaç gr? Beni 10 mg ile yere serdi, daha fazlası ne yapardı tahmin bile edemiyorum

Merhaba kızlar :)
11+1 olacağım günde randevum var ikili tarama yapılıyor mu ? 11-14 hafta arasi yaziyor ama doktor tekrar çağırır mi bilemedim
bende merak ediyorum bunu, benimde 11+5 de randevum acaba yaparmı ikili testi keşke yapsa işten sık sık izin almak sorun oluyor bırde tabi sonuçları alırız bir an önce de rahatlarız allahın izniyle diye düşünüyorum

Çook teşekkür ederim cevabınız için.

Benim kullandığım 10 mg, biraz baktım 100 mg progesteron kullanan var. Sizinki kaç gr? Beni 10 mg ile yere serdi, daha fazlası ne yapardı tahmin bile edemiyorum
benimki 200 mg canım ilk haftalarda 2 tane kullanıyordum vajınadan sonra gerı gelıyor dedım doktora, ağızdan alsam birini dedim yan etkısı cok olur sen bılırsın dedi en son kı kontrolumde de teke düşürdü

Kızlar az önce biraz kanamam geldi dr aradım gel diyo ama randevumda yarın beklesemmi yatıp gitsem mi karar veremedim

selam arkadaşlar,
kesem düzensizdi ve küçüktü. bugün çok büyük umutsuzlukla gittim ama güzel haberler aldım. kese hala biraz düzensiz ama geçen haftaya göre düzelmiş kesem hala küçük ama bebeği gördük kesem 6 haftalık bebeğim 6+5. kalp atışları da çok güzel dedi doktor. normal bir gebelik diyebiliriz dedi doktorum. çok sevindim aldığım haberlere. haftaya tekrar gideceğiz inşallah güzel haberlerim gelir.

Kızlar az önce biraz kanamam geldi dr aradım gel diyo ama randevumda yarın beklesemmi yatıp gitsem mi karar veremedim

Bekleme sakın hemen git benimde öyle oldu pazar günü hemen gittim iğne vurdular baktılar

çok sevindim canım ne guzel haberlerle gelmişssin. peki sata göre kaç haftalık suan

Gozun aydın canım çok sevindim.

çok sevindim canım ne guzel haberlerle gelmişssin. peki sata göre kaç haftalık suan
7+3 olması lazım. ama kesem hem düzensiz hemde orantısızdı bebek ve yolk sac la. ayrıca bir haftada sadece 2mm büyümüştü. doktor normal bir gebelik değil gibi ama yinede bakleyelim kalp atışı var gibi demişti. bugün kalp atışı kesinlikle var dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…