doktoruna sorsan da fitil olarak kullansan daha iyi olmaz mı?Şu pregesteron beni de mahvetti. Mide yanması, şişkinlik, bulantı... Sağlam adamı yatağa düşürür bu nasıl bir ilaçElim gitmiyor ilacı içmeye nefret ettim artık
acaba bende mi fitile geçsem doktoruma sorayım birde bakalım ne dicek.
Merhaba herkese 8+6 haftadayım son iki haftadır doğru düzgün bir şey yiyemiyordum son günlerde herseyden ama herseyden tiksindim sabahları kusma oluyor gün icindede kusmamak için kendimi zor tutuyorum sürekli yatmak istiyorum çok halsizim psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum bebegi besleyemedigimi düşünüyorum
Aynen bende senin gibi düşünüp yurumeye çalıştım ama daha kötü oldum gercekten bende. Unutmazsam bende sorucam insallah. Daha randevuma 10 gun var. Senin ne kadar var canim
Merhaba kızlar :)
11+1 olacağım günde randevum var ikili tarama yapılıyor mu ? 11-14 hafta arasi yaziyor ama doktor tekrar çağırır mi bilemedim
İkili tarama testini yaptirmayi düşünüyor musunuz canlar
Merhaba hanımlar doktordan geldim bebişim günü gününe büyümüş 7+3 olduk biz,kalbini duyamadık ama atışı gösterdi çok küçük diye duyamayız dedi on gün sonra yeniden duymaya giidceğiz Allah'a çok şükür birde düşük tehliken var demişti 3 hafta önce bugün bebek güzel yerde tehlike yok dedi iğneyi günde 1 taneye indirdi progesteron elindeki bitince daha alma dedi kalp atımı 140 normal mi sizce kızlar birde boyutu iki hafta önce GS 1.29cm idi bugün aynı yerde CRL 1.22 yazıyor o niye öyle kafama takıldı bu CRL boyutmu niye küçük çıkmış olabilir sizce
Ayrıca fitil olarak mı satılıyor? Bana 14 günlük verdi sadece dişimi sıkıp kullanayım demiştim ama bugün perişanım, kanamalarım da tamamen kesildi, bıraksam ne olur kidoktoruna sorsan da fitil olarak kullansan daha iyi olmaz mı?
hayır aynı ilacı kullanıyorsun vajinal olarak benimde doktorum ağızdan alma yan etkileri çok demişti, bence dokoruna o şekilde kullanmayı sor ben 4 5 aydır kullanıyorum öncesinde de verıyordu doktorum bana çatlatma iğnesi falan kullandığım dönemde,Ayrıca fitil olarak mı satılıyor? Bana 14 günlük verdi sadece dişimi sıkıp kullanayım demiştim ama bugün perişanım, kanamalarım da tamamen kesildi, bıraksam ne olur ki
hayır aynı ilacı kullanıyorsun vajinal olarak benimde doktorum ağızdan alma yan etkileri çok demişti, bence dokoruna o şekilde kullanmayı sor ben 4 5 aydır kullanıyorum öncesinde de verıyordu doktorum bana çatlatma iğnesi falan kullandığım dönemde,
bende merak ediyorum bunu, benimde 11+5 de randevum acaba yaparmı ikili testi keşke yapsa işten sık sık izin almak sorun oluyor bırde tabi sonuçları alırız bir an önce de rahatlarız allahın izniyle diye düşünüyorumMerhaba kızlar :)
11+1 olacağım günde randevum var ikili tarama yapılıyor mu ? 11-14 hafta arasi yaziyor ama doktor tekrar çağırır mi bilemedim
benimki 200 mg canım ilk haftalarda 2 tane kullanıyordum vajınadan sonra gerı gelıyor dedım doktora, ağızdan alsam birini dedim yan etkısı cok olur sen bılırsın dedi en son kı kontrolumde de teke düşürdüÇook teşekkür ederim cevabınız için.
Benim kullandığım 10 mg, biraz baktım 100 mg progesteron kullanan var. Sizinki kaç gr? Beni 10 mg ile yere serdi, daha fazlası ne yapardı tahmin bile edemiyorum
bizim hala kalp atısı yok beklemedeyiz. bugun 8+2 deyim bugun. bir umut kalp atısı bekliyorumTatlım 5 haftalık kesem 16mm idi. 7haftalıkken bebişi görebildik
Canim insallah duyarsin bebeginin kalbini iyi dusun beklemek cok zor sabir dilerimbizim hala kalp atısı yok beklemedeyiz. bugun 8+2 deyim bugun. bir umut kalp atısı bekliyorumgecen hafta 7+6 da kese 5+4 cıkmıstı kese bos deil ama kalp atısı yok
Kızlar az önce biraz kanamam geldi dr aradım gel diyo ama randevumda yarın beklesemmi yatıp gitsem mi karar veremedim
Çok stres yaptm her yerin titriyor Allahım korusun ins geçtimi senin canm progestoran attim yatıyorum suanBekleme sakın hemen git benimde öyle oldu pazar günü hemen gittim iğne vurdular baktılar
çok sevindim canım ne guzel haberlerle gelmişssin. peki sata göre kaç haftalık suanselam arkadaşlar,
kesem düzensizdi ve küçüktü. bugün çok büyük umutsuzlukla gittim ama güzel haberler aldım. kese hala biraz düzensiz ama geçen haftaya göre düzelmiş kesem hala küçük ama bebeği gördük kesem 6 haftalık bebeğim 6+5. kalp atışları da çok güzel dedi doktor. normal bir gebelik diyebiliriz dedi doktorum. çok sevindim aldığım haberlere. haftaya tekrar gideceğiz inşallah güzel haberlerim gelir.
Gozun aydın canım çok sevindim.selam arkadaşlar,
kesem düzensizdi ve küçüktü. bugün çok büyük umutsuzlukla gittim ama güzel haberler aldım. kese hala biraz düzensiz ama geçen haftaya göre düzelmiş kesem hala küçük ama bebeği gördük kesem 6 haftalık bebeğim 6+5. kalp atışları da çok güzel dedi doktor. normal bir gebelik diyebiliriz dedi doktorum. çok sevindim aldığım haberlere. haftaya tekrar gideceğiz inşallah güzel haberlerim gelir.
7+3 olması lazım. ama kesem hem düzensiz hemde orantısızdı bebek ve yolk sac la. ayrıca bir haftada sadece 2mm büyümüştü. doktor normal bir gebelik değil gibi ama yinede bakleyelim kalp atışı var gibi demişti. bugün kalp atışı kesinlikle var dedi.çok sevindim canım ne guzel haberlerle gelmişssin. peki sata göre kaç haftalık suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?