Bende senin gibi düşünüyorum Kesin karar vermek için bir kez de doktorumla konuşmak istiyorum bir kaç sorum var onlara alacağım cevaplara bağlı ama %80 yaptırmam gibi
Çok şükür canm Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin. Valla işe gitmek istemiyorum yatmak ta istemiyorum. Ne istediğimi ben de bilmiyorum. Bu hafta raporum son, işe başlıcam haftaya
Tam hamile modundayın
Arkadaşlar benimde kahverengi akintim geliyor peçeteye yâda günlük pedime ayni durumu yaşayan varmı acaba ilk hamileligimde de olmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti aradan 10 yıl geçti çokta hatırlamıyorum aslında ama korkuyorum birde Tiroit hastasıyım benimle ay i durumda olanlar varmi aramızda
Şu pregesteron beni de mahvetti. Mide yanması, şişkinlik, bulantı... Sağlam adamı yatağa düşürür bu nasıl bir ilaç Elim gitmiyor ilacı içmeye nefret ettim artık
Şu pregesteron beni de mahvetti. Mide yanması, şişkinlik, bulantı... Sağlam adamı yatağa düşürür bu nasıl bir ilaç Elim gitmiyor ilacı içmeye nefret ettim artık
aynen ya bende 2 haftadır neden bu kadar kötüyüm baş dönmesi aşırı kusma biraz araştırınca haptan olduğunu öğrendim. 8. haftadayım doktorum 12. haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi nasıl olcak bilmiyorum çok etkiledi benide
Selam kizlar doktorumu aradim akşamları 1 tane iç dedi ama aksamdan atinca sabaha gene etkisini gösteriyor bayilacaktim daha yeni iyi oldum, ben nefret ettim şu progestandan ya
Selam kizlar doktorumu aradim akşamları 1 tane iç dedi ama aksamdan atinca sabaha gene etkisini gösteriyor bayilacaktim daha yeni iyi oldum, ben nefret ettim şu progestandan ya
ben gunde 3 sefer 200 mg vajinal kullaniyorum. o bile mahvediyor. bir de hafta 1 kez ignesini oluyorum. o daha da fena ediyor. 12 hafta bitse hepimiz birakacagiz. az kaldj sabir.
bende hafif bulantilar hep vardi ama gecistiriyordum. ama iki gundur dayanilmaz boyuta ulasti. kafami zor kaldiriyorum bulantidan, hersey kokuyor. umarim kisa surer.