2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bende aynı moddayım haftaya pazar iş başı ama ben miskinlik modunda mutluyum

Ben varim lekelenmelerim gün aşırı devam ediyor benimde ve tiroid hastasıyım daha önce bı düşük yaşadım o yüzden şuan daha temkinli olmaya calisiyorum

Şu pregesteron beni de mahvetti. Mide yanması, şişkinlik, bulantı... Sağlam adamı yatağa düşürür bu nasıl bir ilaç Elim gitmiyor ilacı içmeye nefret ettim artık
Bende aynı durumdaydim sonra dr um ilacı fitil olarak alabilecegimi soylediginden beri o sikayetlerimin hiçbiri kalmadı

Şu pregesteron beni de mahvetti. Mide yanması, şişkinlik, bulantı... Sağlam adamı yatağa düşürür bu nasıl bir ilaç Elim gitmiyor ilacı içmeye nefret ettim artık

aynen ya bende 2 haftadır neden bu kadar kötüyüm baş dönmesi aşırı kusma biraz araştırınca haptan olduğunu öğrendim. 8. haftadayım doktorum 12. haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi nasıl olcak bilmiyorum çok etkiledi benide

Selam kizlar doktorumu aradim akşamları 1 tane iç dedi ama aksamdan atinca sabaha gene etkisini gösteriyor bayilacaktim daha yeni iyi oldum, ben nefret ettim şu progestandan ya

Selam kizlar doktorumu aradim akşamları 1 tane iç dedi ama aksamdan atinca sabaha gene etkisini gösteriyor bayilacaktim daha yeni iyi oldum, ben nefret ettim şu progestandan ya
ben gunde 3 sefer 200 mg vajinal kullaniyorum. o bile mahvediyor. bir de hafta 1 kez ignesini oluyorum. o daha da fena ediyor. 12 hafta bitse hepimiz birakacagiz. az kaldj sabir.

bende hafif bulantilar hep vardi ama gecistiriyordum. ama iki gundur dayanilmaz boyuta ulasti. kafami zor kaldiriyorum bulantidan, hersey kokuyor. umarim kisa surer.

Günaydın kızlar uyandığımda beri sanki karnımda bir boşluk var gibi hissediyorum öncede sertlik vardı şuan yok inşallah köyü birşey değildir bu

Kızlar slm
Haftasonu yaptığım biseyi söyliyim .
Siz de yapmayın.
Kayısı çekirdeği aldım aktardan faydalıdır diye.
Faydalıymıs ama zehirleyebiliyor musda.
İçindeki bi madde siyanüre dönüşüyormuş midede.
Sükür bende olmadı ama aklınızda bulunsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…