2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok stres yaptm her yerin titriyor Allahım korusun ins geçtimi senin canm progestoran attim yatıyorum suan

Ben hiçbirşey kullanmıyordum ilk kahverengi geldi doktorumu aradım progestan 100 mg aldırdı bi tane içtim yattim 2 saat donra fln kalktım kırmızı olmuş peçeteye sildiğimde geliyordu sadece. pazar olduğu için devlet hastanesine yönlendirdi hemen orda baktılar keseye iğne vurdular. o doktorda progestan yazdı. ertesi günde doktoruma gittik ama kahverengi 1 gün daha geldi. şükür iyidi herşey ama kullanıyorum halen 12. haftaya kdar kullancaz dedi şuna 8 +3 teyiz.

Bende progeston günde 3 kullanıyorum ins ıyi olur yarın kontrol vardı nasip bakalim

B Bluemom44 sizin kalp atısı duyuldumu. kese gecen hafta 14,8 mm di.
Keseniz küçük gibi geldi bana tabiki karşılaştırma gibi birşey yapmak istemem ama 5haftalık kesem 16mm idi dediğim gibi. Ve kalp atışını duyduk. Doktorunuz hiçbir bilgi vs vermedi mi? Umarım duyarsınız ikiz olma ihtimaliniz varsa geç duyuluyor

Kızlar az önce biraz kanamam geldi dr aradım gel diyo ama randevumda yarın beklesemmi yatıp gitsem mi karar veremedim
Bence gidin.İgne falan veriyorlar.
Benim 15 gündür ara ara geliyır.
Dr kontrolünde olmanın cok faydası var,korkmayın.
Cok geçmiş olsnn

Keşke cnm ama nerdee akşama kadar yatıyorum resmen iki adım atıyorum yoruluyorum bazen diyorum önceki halimi özledim çok sıkıcı bu hamilelik biran önce geçse zmn bebişleri kucağımıza alsak
Bende öyleyim dün akşam ağladım resmen geçsin Artık bu dönem diye bizim bu yaşadıklarımızı dört gözle bekleyen çok sayıda kadın var ama elimde değil insanız işte bir şekilde söylenmeye başlıyoruz

Aynen cnm ben 4 senedir bekliyorumaslında ama elimde olmadan bazen söyleniyorum sıkılıyorum bide bu hormonlardan mıdır nedir anlamadım ki durduk yere ağlıyorum aniden sinirlenmiyorum saçma sapan bır psikolojıye gırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…