2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam Kızlar nasılsınız ? Bulantılarım geçmeye başladı, hiç bitmeyecek sanıyordum kilo almamışım fakat pantolonlarım sıkmaya başladı yavaş yavaş , düğmeyi açık bırakıyorum tayt pantolonlardan bakacağım rahat olması için. Hamile pantolonları ne zaman kullanılabilir acaba bilgisi olan var mı?

anribiyotik icin degil canim.
atesine mudahele icin gitmelisin.
ben de gecirdim enfeksiyon. daha yeni toparliyorum. atesim yukselmedi diye gecistirdiler. eger ates olursa yatirarak bile tedavi ediyoruz dediler. sen bir gorun canim.
Peki tesekkur ederim canim. Ben en iyisi kbb ye gideyim

Günaydın kızlar
Haklısın sürekli doktor değiştirmek te yoruyor insanı. Ben çok doktor gezdim. Fakat biraz da ısınmak gerek. Bursa da çok iyi denilen doktorda Doğum yaptım ama hiç memnun kalmadım. İyi dediler diye devam ettim. Çoğunlukla göz teması kurmuyor, ikili konuşmalara hiç girmiyorduk çok az gülerdi. Doktor işi şans işi. Anlatan arkadaşlarım vardı Devlette bile samimi olanlar varmış. Neyse herşey yolunda gitsin de sağlıkcakla. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Gözünaydın canm. Gününle uyumlu mu bebiş. Kanaman da hemencik kesilir inşAllah. Ben de yarın gideceğim bakalım hayırlısıyla biz de duyarız inşAllah

Benimde karnında sıkma başladı.kg almadim.canim istediğin zaman al.belleri ayarlanıyor zaten

Inş canm inş 7+2 yim 7 haftalık cıktı ultrasonda normal olur bazen böyle dedi ins bi sorun yaratmaz

Günaydın kızlar. Size bir sey danışmak istiyorum. Grip oldum dun gece ateşim çıktı yarım parol içtim. 9 haftalik hamileyim. Gebelikte Parol kullanımı hakkında bilginiz var mi
Daha önce minoset ve parol kullandım canim.ama dr.una danışabilsen iyi olur.

hamile pantolonları altı kot üstü penye gibi oluyor. o penyeli bölüm ayarlanabiliyor. ama ayarlansa bile göbeğin olması lazım tutması için ben 4. aya kadar ilk gebeliğimde normal bedenden bir beden büyük giyinmiştim. çünkü hamileler durmuyordu. bir kaç ay için pantolon mu alacaz diye üzülmeyin o pantolonlar doğumdan sonra eski kiloya inene kadar da kullaniliyor tabiki herkesin gobusu kendine bazisinin erken cikiyo bir arkadasim esinin pantolonlarini giyiyordu bir deneyin isterseniz

Günaydın kızlar. Size bir sey danışmak istiyorum. Grip oldum dun gece ateşim çıktı yarım parol içtim. 9 haftalik hamileyim. Gebelikte Parol kullanımı hakkında bilginiz var mi
Keşke doktora sorarak alsaydın canım ama benim tanıdık hamile o da hastaydı 8 haftalıkken doktor parol vermişti bişey olmaz canım ama bol su iç.bence baş ağrısına iyi geliyor

Geçmiş olsun canım Benim diş ağırım oldu doktoruma sormuştum parol kullanabilirsin demişti canım bol bol ıhlamur demle limonla iç iyi geliyor

Günaydın herkese hastalara sifalar inşallah. Kontrolü olanlar güzel haberlerle donerler inşallah.

Amin inşallah

Tam kontrol sırası beklerken heyecanımla boğuşurken mesajınız denk geldi öyle iyi geldi ki şahsım adıma ne güzel temenni de bulunmuşsunuz dilerim evladınıza sağlık ve huzurla kavuşursunuz benimde içimden geldi

evet ben fitil olarak kullanıyorum. bırakma bence doktoruna sormadan sıkıntı olmasın
Ben de öyle yapmaya başladım, bugün bariz çok daha iyiyim. Öneri için çok teşekkürler Allah bin kere razı olsun çok makbule geçti

Allah razı olsun.sizde saglikla ve mutlulukla kavusursunuz bebeginize inşallah.

Merhaba anneler 2. Kontrolüme de bugün gittim. Tam 9 haftalığız. Haftasıyla uyumlu dedi. Kalp atışını da duyduk çok şükür. :) Şimdilik bir problem yok. İnşallah herşey bebeklerimiz ve bizler için iyi olur. Kusmaktan yatmaktan biraz yıprandım. Hala kesilmedi. Allah sağlık sıhhat versin herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…