Peki tesekkur ederim canim. Ben en iyisi kbb ye gideyimanribiyotik icin degil canim.
atesine mudahele icin gitmelisin.
ben de gecirdim enfeksiyon. daha yeni toparliyorum. atesim yukselmedi diye gecistirdiler. eger ates olursa yatirarak bile tedavi ediyoruz dediler. sen bir gorun canim.
evet ben fitil olarak kullanıyorum. bırakma bence doktoruna sormadan sıkıntı olmasınAyrıca fitil olarak mı satılıyor? Bana 14 günlük verdi sadece dişimi sıkıp kullanayım demiştim ama bugün perişanım, kanamalarım da tamamen kesildi, bıraksam ne olur ki
Haklısın sürekli doktor değiştirmek te yoruyor insanı. Ben çok doktor gezdim. Fakat biraz da ısınmak gerek. Bursa da çok iyi denilen doktorda Doğum yaptım ama hiç memnun kalmadım. İyi dediler diye devam ettim. Çoğunlukla göz teması kurmuyor, ikili konuşmalara hiç girmiyorduk çok az gülerdi. Doktor işi şans işi. Anlatan arkadaşlarım vardı Devlette bile samimi olanlar varmış. Neyse herşey yolunda gitsin de sağlıkcakla. Hakkımızda hayırlısı olsun.En iyisi dediler gittim 6.haftada gebeligi sonlandirmaya kalkti.gecen hafta da dr degistirdim iste.bunu da cok tavsiye ettiler .garantiye almak istiyordur kendini ve beni. bir sey diyemiyorum sonucta 3 yil onceki ameliyatim onun uzmanlik alani degil.etkilerini sonuclarini bilmemesi de normal.surekli dr degistirmek istemiyorum ben de.baslayayim sonuna kafar guvenebilecegim,bilgisinden ve yonlendirmelerinden suphe duymayacagim biri olsun istiyorum.ilk dogumumda dr la iliskimiz boyleydi.cok riskli bir gebelikti.dusunun tip fakultesinde 1.5 ay yatisim yapuldi ordakiler moral bozdukca kantine iner gibi yapip kendi dr umun muayenehanesine kaciyordum resmen.sirf moralimi yuksek tutmam icin bile beni ve esimi sohbete arardi drum.keske memleketimiz antalyaya donebilsek ve orda gecirebilsrydim bu sureci.
Gözünaydın canm. Gününle uyumlu mu bebiş. Kanaman da hemencik kesilir inşAllah. Ben de yarın gideceğim bakalım hayırlısıyla biz de duyarız inşAllahBende bugün kalp atışını gördüm ama dr dinletmedi bebek ıyi kanama alanı yok dedi kanama nerden bilmiyoz ama düşük tehdidi dinlen dedi günde 3 progestan a devam gün aşırı pruloton vurulcam kanamam biraz devam ediyor ins ıyi gelir iğnem allah korusun bebeklerimizi ins
Benimde karnında sıkma başladı.kg almadim.canim istediğin zaman al.belleri ayarlanıyor zatenSelam Kızlar nasılsınız ? Bulantılarım geçmeye başladı, hiç bitmeyecek sanıyordumkilo almamışım fakat pantolonlarım sıkmaya başladı yavaş yavaş , düğmeyi açık bırakıyorum tayt pantolonlardan bakacağım rahat olması için. Hamile pantolonları ne zaman kullanılabilir acaba bilgisi olan var mı?
Inş canm inş 7+2 yim 7 haftalık cıktı ultrasonda normal olur bazen böyle dedi ins bi sorun yaratmazGünaydın kızlar
Haklısın sürekli doktor değiştirmek te yoruyor insanı. Ben çok doktor gezdim. Fakat biraz da ısınmak gerek. Bursa da çok iyi denilen doktorda Doğum yaptım ama hiç memnun kalmadım. İyi dediler diye devam ettim. Çoğunlukla göz teması kurmuyor, ikili konuşmalara hiç girmiyorduk çok az gülerdi. Doktor işi şans işi. Anlatan arkadaşlarım vardı Devlette bile samimi olanlar varmış. Neyse herşey yolunda gitsin de sağlıkcakla. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Gözünaydın canm. Gününle uyumlu mu bebiş. Kanaman da hemencik kesilir inşAllah. Ben de yarın gideceğim bakalım hayırlısıyla biz de duyarız inşAllah
Daha önce minoset ve parol kullandım canim.ama dr.una danışabilsen iyi olur.Günaydın kızlar. Size bir sey danışmak istiyorum. Grip oldum dun gece ateşim çıktıyarım parol içtim. 9 haftalik hamileyim. Gebelikte Parol kullanımı hakkında bilginiz var mi
Canım benim 10 15 gün geri.bisey olmaz canim.önceki gebeligimde böyleydiInş canm inş 7+2 yim 7 haftalık cıktı ultrasonda normal olur bazen böyle dedi ins bi sorun yaratmaz
hamile pantolonları altı kot üstü penye gibi oluyor. o penyeli bölüm ayarlanabiliyor. ama ayarlansa bile göbeğin olması lazım tutması için ben 4. aya kadar ilk gebeliğimde normal bedenden bir beden büyük giyinmiştim. çünkü hamileler durmuyordu. bir kaç ay için pantolon mu alacaz diye üzülmeyin o pantolonlar doğumdan sonra eski kiloya inene kadar da kullaniliyor tabiki herkesin gobusu kendine bazisinin erken cikiyoSelam Kızlar nasılsınız ? Bulantılarım geçmeye başladı, hiç bitmeyecek sanıyordumkilo almamışım fakat pantolonlarım sıkmaya başladı yavaş yavaş , düğmeyi açık bırakıyorum tayt pantolonlardan bakacağım rahat olması için. Hamile pantolonları ne zaman kullanılabilir acaba bilgisi olan var mı?
Keşke doktora sorarak alsaydın canım ama benim tanıdık hamile o da hastaydı 8 haftalıkken doktor parol vermişti bişey olmaz canım ama bol su iç.bence baş ağrısına iyi geliyorGünaydın kızlar. Size bir sey danışmak istiyorum. Grip oldum dun gece ateşim çıktıyarım parol içtim. 9 haftalik hamileyim. Gebelikte Parol kullanımı hakkında bilginiz var mi
Geçmiş olsun canım Benim diş ağırım oldu doktoruma sormuştum parol kullanabilirsin demişti canım bol bol ıhlamur demle limonla iç iyi geliyorGünaydın kızlar. Size bir sey danışmak istiyorum. Grip oldum dun gece ateşim çıktıyarım parol içtim. 9 haftalik hamileyim. Gebelikte Parol kullanımı hakkında bilginiz var mi
Günaydın herkese hastalara sifalar inşallah. Kontrolü olanlar güzel haberlerle donerler inşallah.
Ben de öyle yapmaya başladım, bugün bariz çok daha iyiyim. Öneri için çok teşekkürler Allah bin kere razı olsun çok makbule geçtievet ben fitil olarak kullanıyorum. bırakma bence doktoruna sormadan sıkıntı olmasın
Geceleyin danisamadim ama bugun öğrendim sakincasi yok dedi canımDaha önce minoset ve parol kullandım canim.ama dr.una danışabilsen iyi olur.
Allah razı olsun.sizde saglikla ve mutlulukla kavusursunuz bebeginize inşallah.Amin inşallah
Tam kontrol sırası beklerken heyecanımla boğuşurken mesajınız denk geldi öyle iyi geldi ki şahsım adıma ne güzel temenni de bulunmuşsunuz dilerim evladınıza sağlık ve huzurla kavuşursunuz benimde içimden geldi
Geceydi canim soramadim ama internetten baktımKeşke doktora sorarak alsaydın canım ama benim tanıdık hamile o da hastaydı 8 haftalıkken doktor parol vermişti bişey olmaz canım ama bol su iç.bence baş ağrısına iyi geliyor
Tesekkur ederim canım ates olmasaydi icmezdim ama ateşten korktum simdi de geldim kbb ye en iyisi muayene olayimGeçmiş olsun canım Benim diş ağırım oldu doktoruma sormuştum parol kullanabilirsin demişti canım bol bol ıhlamur demle limonla iç iyi geliyor
Dr da dedi 2 günden bisy olmaz dedi ins ıyi olsundaCanım benim 10 15 gün geri.bisey olmaz canim.önceki gebeligimde böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?