2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar herkes randevularından mutlu çıkmıştır inşallah :)
Bende heyecanla p.tesiyi bekliyorum

Merhaba kızlar yarın doktor kontrolüm var inş güzel geçer zaman geçmiyor iki gündür kontrole gitçem diye :) öğrenmek istediğiniz birsey varsa yarın doktoruma sorabilirim
Grip aşısı olunuyormuymuş hamileyken sorabilir misin benim randevuma 3hafta var da

Teşekkürler. Çok şükür herşey yolunda hemen hemen 2 hafta geriydi.10 güne düştü.keci peyniri yeme dedi.bebegin kalbinde ritim bozukluğu yapar dedi.bilginiz olsun.bir sonraki gidişimde cinsiyeti öğrenicez.ama baştan beri erkek diyor.bakalım çıkacakmı dedi. 2li test yapilcak.

Arkadaşlar selam herkese uzun zamandır takip ediyorum bu grubu şimdi yazmak nasip oldu. İlk gebeliğim boş kese olduğu için kürtaj olmuştum. Sonraki gebeligimden 2 yaşında bir kızım var. Şimdi tekrar hamileyim. Hafta sonu doktor muayenede keseyi ve yolk sacı gördü ama bebek yoktu. Kese 5+5 ile uyumlu dedi. Vajinal muayenede de çıkmadı zaten ben vajinal muayeneye çok musade edemedim açıkçası çok gergindim çünkü. Tekrar kürtaj olmak zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor çok korkuyorum. Allah hayirlisini nasip etsin hepimiz için.

Benim de 5+5 karından bakıldı yolk sac ve kese göründü.6+4de vajinadan kalp atışını duyduk canım.

Canım benim bebek 8.haftada gözüktü. 4.haftadan itibaren hep bakıldı. Erken gibi geldi herhangi bir problem olduğunu sanmıyorum gönlünü ferah tut canım

Çok teşekkürler arkadaşlar ben de iki hafta daha bekleme kararı aldım zaten doktora gelip gidip göremeyince insan iyice geriliyor. 19 una randevu aldım. Ama işte aklımdan çıkmıyor. İnşallah hayirlisiyla gorunur bana umut oldunuz sagolun.

2li test icin kac arti kacta gideceksin :) daha minnacikken boyle tahminini paylaşmasına şaşırdım :) sağlıkla gelsin inşallah

Bebeğinin kalp atımını görmene çok sevindim canım.Kanaman kesilir inşallah çok geçmiş olsun.Rabbim korusun bebişini, size bağışlasın inşallah.Allaha emanet ol bebişinle

Merhaba kızlar yarın doktor kontrolüm var inş güzel geçer zaman geçmiyor iki gündür kontrole gitçem diye :) öğrenmek istediğiniz birsey varsa yarın doktoruma sorabilirim

Canım merhaba, bugün gidicektim fakat ertelendi daha var kontrolüme. Merak ettiğim bikaç şey var sorabilirsen sevinirim. Süt içmek ve ev yoğurdu yemek sakıncalı mı diye sorabilir misin rica etsem? Çok merak ediyorum. Kimi faydalı diyor kimi zararlı kafam karışık bu konuda baya :)
Güzel haberlerle gel inşallah ♡

2li test icin kac arti kacta gideceksin :) daha minnacikken boyle tahminini paylaşmasına şaşırdım :) sağlıkla gelsin inşallah
12+7 de gidicem.canim bu benim 3. Bebeğim.ilk ıkisinde tuttu.tabi %100 demiyor.ama ilk muayenede tahmin ediyor ve tutuyor.oda zaten tutacakmi bakalım diyor.8 yıllık dr.um emekli dr.isinde uzman.cinsiyet için değil her konuda.cok memnunum.bebegin döllenmesindrn yerleşmesinden dolayı tahmin ediyor.

Biz de eşimle pes peşe rüya goruyrz cinsyti için geçen hafta ona benzeyen bir oğlu olmuş görmüş, ben de dün gece pamuk gibi ( rüya iste) bir kızım oldgnu gördüm 12. Haftada cinsiyt kesin oluyor sanırım. Her şeyden önce sağlıcakla gelsnler inşallah

Benimde 5 küsürdü kalp atışı alttan ultrason duymadık doktor duyabilirdik aslında filan dedi mahvoldum 3 gün sonra yine gel dedi ben 2 hafta bekledim gitmedim ve 7 haftalıkken gittik duyduk şükür Gönlünü ferah tut

Çok iyiymiş ama eşimin bunu kabul edeceğini hiç sanmıyorum O zaman bir beden büyük giymeye devammm :)

Ilk bebek mi? Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin.13. Haftada belli oluyor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…