Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Ya kızlar bu doktor nerdeyse her gün çatı ve nst için çağırıyor. Gitmesem artık doğum başlayınca gitsem nolur ki Çok sıkıldım çünkü her gün hastane görmekten.
Ya kızlar bu doktor nerdeyse her gün çatı ve nst için çağırıyor. Gitmesem artık doğum başlayınca gitsem nolur ki Çok sıkıldım çünkü her gün hastane görmekten.
Aynı şehirde 1 akrabmz var aileme söyledim hastanede kimseyi istemyrm diye gelirler gitmezler sonra emzirmek için fırsat kollcm kimseyle ugrasmam tembih ettim. Eve geçince de aynı şekilde istemem yahu ne moron biseymisim eşim annem ve hemşirem olsun evde yeter bana
Benimde bugün toplantım olunca topluca okudum şimdi.
Benim kontrolde pzt günü. Ama kızım dönmedi daha.
Bebişlerin dönmesi için yapılması gereken bir şeyler var mıydı?