2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben daraldim odasindaki yatağını da hazirladim Mutlu efendinin. Yatagi besikle birlikte gelmisti pakete dahildi, ne ince seymis, alez ve lastikli carsaflar kırış kırış büyük oldular, hoş değil.
Duvara takilacak seyler falan var onlar 22.yuzyilda takılır artık.

Nst de 90-80 diyor. Dogsa da haftasi vs iyi, sorun olmaz merak etme.
Aksam haberlerimizin sonuna geldik sayin seyirciler.
Evet kasilmaymis hadi ınşallah bekler ya haftasi güzel de ne kadar dursa kar kuzu

Ay odaya bayıldımmm. Ben oda yapmadım ya, oda yapacak odam olsa kesin “onu yapmam bunu yapmam” deyip cılkını çıkarırdım isabet olmuş hdjdjdkd

Kızlar şu kitabi okuyorum da öyle bir anlatıyor ki sanırsın doğum yapmayacağız da diş çektireceğiz yani o kadar kolay Neyse inanıyor gibi yaparak okumaya devam edeyim belki karnımdaki de inanır.

Kesin suyunu cikarirdin odanin da

Ya kızlar bu doktor nerdeyse her gün çatı ve nst için çağırıyor. Gitmesem artık doğum başlayınca gitsem nolur ki Çok sıkıldım çünkü her gün hastane görmekten.
Benim doktor da doğum için yatış yapılana kadar kadar nstye sokmuyor bir sorun yoksa. Para tuzağı olduğunu ima etmişti. Şu an haftada bir gidiyorum normal kontrole ama ona bile üşeniyorum vallahi, senin sıkılman çok normal.

Nst nin ayrica ucretli oldugunu burda ogrendigim gün kendisinden soğudum. Hic gormedim goresim de yok.
Peki dogum icin gittigimizde baglayinca da mi ekstra ucretli? O zaman kavga çıkarırım

Kızlar bu da bizim odamız. Bir tek halısı kaldı onu da bi türlü çıkıp alamadık. Perdesindeki flamayı ve avize süsünü ben yaptım. Kapı süsümüzde yok onu da bi ara halletmem lazım. Ve en önemlisi ismi belli değil daha. 37+ 4 günlük bugün. Dün doktora gittim. Pek sancım yoktu. Şuanlık normal doğum olacağı için beklemedeyiz. Ama artık iyice ağırlaştım. Sizleri takip ediyorum. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor bana. Hepinizi öpüyorum.

Eklentiler

• IMG_20190721_132654.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20190721_132709.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20190630_094922.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 90
Bizim beşiğe benziyor, yan korumaları yıkadım bugün yarın hazırlarım bende içinin yatağı banada ince geldi, bakalım yarın lastikli çarşaf nasıl duracak göreceğim

Nst nin ayrica ucretli oldugunu burda ogrendigim gün kendisinden soğudum. Hic gormedim goresim de yok.
Peki dogum icin gittigimizde baglayinca da mi ekstra ucretli? O zaman kavga çıkarırım
Benim hastanede nasıl olduysa nst ücretsiz giriş yaptirmadan direk girebiliyoruz :) ama onbeş günde birde 125 lirayı bayılıyorum :)))))

Kitabı bende bitirmek üzereyim, o kadar bulutların üzerinde bir doğum olmayacağını düşünsem de nefes egzersizleri, düşünceyi yönlendirmeyle ilgili anlattıklarına falan katılıyorum. O kasılmalarda nefesi düzenleyebilirsek, düşünceyi de yönlendirebilirsek daha kolay olacağına inanıyorum.
Bir ebeyle görüşmüştüm, o ben danışanlarıma hypnobirthing, lamaze ve bradley tekniğini harmanlıyorum demişti. Çünkü sadece hypnobirthing ile devam edersek acı hissetmeye başlayınca hayal kırıklığına uğrayıp, tüm öğrendiklerini unutuyorlar demişti. Bana da mantıklı gelmişti.

O esnada bunları yapmak için serinkanlı olmak lazım su gelse falan ben panik olurum kesin

Yok o zaman herşey pakete dahil oluyor, doğum normal seyrinde ilerliyorsa. Benim doğum 18 saat sürmüştü, bayağı bir nst takılı kaldı, yoksa doğum parası kadar nst parası öderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…