2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
dimi? ben sadece esimle gidicem. kesinlikle kimseye soylemiicek sanci cektigimi filan. beni arayan soranlarada ‘hiic napiim evdeyim tik yok’ diicem zaten
ne topliicam milleti basima aman!

oh misss ellerine saglik olsun. ya sey diicektim, o tayfunu almanyaya yollasana

gelmelerinde sikinti yok ama emzirme esnasinda yanimda ne isleri var canim. hadi en fazla annemle ablam. guzel misafir agirlama/bekleme odalari var hastanede gitsin orda otursunlar. hem bebisin emecegi varsa da emmez yahu.

her duyan basljk iste sen bu kiza diyr . sancim geceden beri devam ediyr cnm. gece 2 den beri uyumadim. her kasilan sancisi cika dogurup geliyor, ben boyleeee bekliyorum bakalim. kismet ne zamana.

Arwien maşallah ikinize de. Sağlıkla gelsin inşAllah. senin doktorun adı neydi ?

Valla tabi ki insansız olmuyor. Birşeyler ikram etmek için, sezaryen olanların bebeği rahat kucaklayıp yerine koymak için insana ihtiyaç var. E masa hafif süslenecek. daha şimdiden 2 ablam ve kızları sabah seninle geliriz masayı süsleriz diyorlar. Annem var babam da gelir gider dolanır.. oğlum var eşim... Odayı tahmin edebiliyorum ve şimdiden daralıyorum..
Daha kaynana ve görümcem var onlarda benden meraklı kayınpederim hepimizden meraklı
offf bitse de gitsek

Arwien duskapani sumak85 hadi gozunuz aydin.guzel haberler
Gelelim.bize kizlar nst normal.Dedi göstermedi hahaha bakma dedi.dinlenmeye su icmeye devam yatcaksin stres yok su normal rahim kapali akinti normal dedi bakti hatta kültür aldi 5 agustosa gel cati muayenesi dedi dedi beklicez sanci.kasilma.su kanama hareket azalmasında gunde 10 dan az ise hareket gel dedi beklicez.hayirlisi Allahtan inşallah tum bebekler zamaninda gelsin insallah sağlıkla kolaylikla

Gözünaydın canım maşAllah baya büyümüş artık bu haftalar doğsa da normal zaten . Sağlıkla gelsin inşAllah.

Gözünaydın cnm sevindim. Bol bol dinlen artık sende

arkadaşlar bugün benim de görüş günümdü.
dünku doktr 2400gr demişti, kendi dktrm 2700 dedi 1 günde 300 gr alamycgna göre ( 32. Haftada 2000grdi)
kilo aldgma çok fazla taktı doktor ödem var epey.dedi ( 11 kg oldu toplamda 30. Haftadan sonra aldım hepsini 6 haftada 11 kg fazla aslnda) tansiyon şeker her şey normaldi.
korktgm başıma geldi doktrum izinli normal zamanını beklesem.
Bayram sonrası alırım dedi çatı muayene hiç bisey yapmadan aşırı bozuldum ama illa normal için tuttrmyrm fakat nişan olayını beklemek istyrm her şey yolunda giderse.
akrbmz aynı zamanda doktrm 40 yıllık doktr da.
inşallah zamanında sağlıklı gelsin hepimizin yavrusu

her duyan basljk iste sen bu kiza diyr . sancim geceden beri devam ediyr cnm. gece 2 den beri uyumadim. her kasilan sancisi cika dogurup geliyor, ben boyleeee bekliyorum bakalim. kismet ne zamana.
Canım sancım 60larda duzenlı cıkmıs suanlık bel agrım var doktor benı gonderdı. Kac olunca dogum baslıyor sen sancılar kralıcesı olarak bılırsın

Güzel haberler alanlara ne mutlu
20 Ağustos sonrası olanlar sancılanınca bende de bir panik havası olmuyor değil
Kasılma sayacı görmüştüm dün sizlerde, indirsem iyi olacak galiba

Bana kesin sezeryan felan denmedi de kendi kendime düşünüyorum.
Eşim 19 Ağustos akşamı gelebilecek en erken.
Sezeryan derse 20 sine alabilir miyim tarihi diye düşünüyorum da.

Benim 39+0 ım 22 si oluyor.
O zamana kadar bekletmese de 20’si de işimi görür

10dk bir düzenli kasılmam var kızlar 8kez kasılmışım sayaç tutuyorum. Benimki de yolda herhalde..

Haydi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım

Daha once dogum metoduna dair bir konusma gecmis miydi yoksa kendisi x tarihte alayim mi dedi? Sorsaydin hocam sezeryan mi dusunuyorsunuz sebebi nedir diye.

Kizlar o rahim ağzından salgilanan salgiymis iltihabin da var korkma dedi. Sanci çıkmadı. Eski ultrason ölçümlerini gösterince inandı. En az 1 hafta 10 gün tutabilirsek iyi olacak o zaman gürbüz bi bebek bu dedi en son 21 agustosa gün verdi. Duzenli sanci su gelmesi olursa direk gelirsin dedi. Bende haberler böyle şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…