hadi hayirlisi canim eger vakti geldiyse bi.avazda al bebisi kucahina10dk bir düzenli kasılmam var kızlar 8kez kasılmışım sayaç tutuyorum. Benimki de yolda herhalde..
Eğer vaktiyse bir avazda inşallah10dk bir düzenli kasılmam var kızlar 8kez kasılmışım sayaç tutuyorum. Benimki de yolda herhalde..
dimi? ben sadece esimle gidicem. kesinlikle kimseye soylemiicek sanci cektigimi filan. beni arayan soranlarada ‘hiic napiim evdeyim tik yok’ diicem zatenBir de tavsiyem çok kalabalık gitmeyin eş ve anne yeter, hatta sadece eş de yeter de ilk çocuk ne yapacağını bilmez bir anne olsun yanında. Benim ilk doğumumda anneler kardeşler falan herkes gelmişti, sen sancı çekerken bir süre sonra onlr normal muhabbet ediyorlardı,kendi derdime mi yanayım onlara mı sinir olayım bilememiştim. Yalnızlık iyidir
oh misss ellerine saglik olsun. ya sey diicektim, o tayfunu almanyaya yollasanaHerkese merhaba..
Bu gün havanın sıcaklığını fırsat bilip 4 makine çamaşır yıkadım. üçü kızımın.. Hepsini kuruttum, ütüledim, yerleştirdim ve nihayet valizimizi de hazırlamış olduk. Gün sonunda bana sırt ağrısı kaldı.
Eşim valizi görünce nereye gidiyorsun diye sordu.Havai'ye tatile dedim..
Yetmedi bir de gün batımını izlemek için biraz yürüyüş yaptım, ama petim çıkmış.. Şimdi kanepede pinekliyor ve iyiki bitirmişim diyorum, yağmur başladı, hafta sonu tayfun varmış..
gelmelerinde sikinti yok ama emzirme esnasinda yanimda ne isleri var canim. hadi en fazla annemle ablam. guzel misafir agirlama/bekleme odalari var hastanede gitsin orda otursunlar. hem bebisin emecegi varsa da emmez yahu.Ben şimdiden eşime söyledim, ilk gün kimseyi istemiyorum, hastaneye gelmek isteyen varsa 2.gün gelsinler diye..tamam uygun bir dille söylerim bizimkilere dedi, bakalım becerebilecek mibebeyi ilk emzirme anında kimseyi cekemiycem bu sefer..ilkinde annem ablam teyzem, 2 görümcem ve kızları tepemdeydi, herkesin gözü memede boşuna stres olmuştum
Hadi hayirlisi10dk bir düzenli kasılmam var kızlar 8kez kasılmışım sayaç tutuyorum. Benimki de yolda herhalde..
her duyan basljk iste sen bu kiza diyrAgri gece boyu cok mu oldu... İnsallah cumaya kadar beklerde su yaramaz kiprasik kiz kimmis biz de ogreniriz.. adrenalin dolu gunler yasatti anasina kiz bunu verirken baslik parasi isteyelim pahaliya patladi de bana damattan hirsini cikarsaka maka insallah saglikla gelsin minik kuss
Valla tabi ki insansız olmuyor. Birşeyler ikram etmek için, sezaryen olanların bebeği rahat kucaklayıp yerine koymak için insana ihtiyaç var. E masa hafif süslenecek. daha şimdiden 2 ablam ve kızları sabah seninle geliriz masayı süsleriz diyorlar. Annem var babam da gelir gider dolanır.. oğlum var eşim... Odayı tahmin edebiliyorum ve şimdiden daralıyorum..Ben şimdiden eşime söyledim, ilk gün kimseyi istemiyorum, hastaneye gelmek isteyen varsa 2.gün gelsinler diye..tamam uygun bir dille söylerim bizimkilere dedi, bakalım becerebilecek mibebeyi ilk emzirme anında kimseyi cekemiycem bu sefer..ilkinde annem ablam teyzem, 2 görümcem ve kızları tepemdeydi, herkesin gözü memede boşuna stres olmuştum
Gözünaydın canımSelam kızlar, kontrolümüz vardı bugün, hiç sancı çıkmadı. 3200 olmuş kızım. Kafası da haftasıyla uyumlu hale gelmiş artıkKoca kafalı değil sanırım artık:) Normal doğum pozisyonunda devam. Çatı kontrolü yapmadı haftaya yapabiliriz dedi. Doğum ne zaman olur diye sordum ama bilemeyiz akşama da olabilir sonra da olabilir dedi (Teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu.) Bir bilinmezlikle bekliyoruz bakalım hayırlısı artık
Gözünaydın cnm sevindim. Bol bol dinlen artık sendeArwien duskapani sumak85 hadi gozunuz aydin.guzel haberler
Gelelim.bize kizlar nst normal.Dedi göstermedi hahaha bakma dedi.dinlenmeye su icmeye devam yatcaksin stres yok su normal rahim kapali akinti normal dedi bakti hatta kültür aldi 5 agustosa gel cati muayenesi dedi dedi beklicez sanci.kasilma.su kanama hareket azalmasında gunde 10 dan az ise hareket gel dedi beklicez.hayirlisi Allahtan inşallah tum bebekler zamaninda gelsin insallah sağlıkla kolaylikla
Canım sancım 60larda duzenlı cıkmıs suanlık bel agrım var doktor benı gonderdı. Kac olunca dogum baslıyor sen sancılar kralıcesı olarak bılırsınher duyan basljk iste sen bu kiza diyr. sancim geceden beri devam ediyr cnm. gece 2 den beri uyumadim. her kasilan sancisi cika dogurup geliyor, ben boyleeee bekliyorum bakalim. kismet ne zamana.
sen beni bekliyorsun 2. katta yanyana dogurucaz:)her duyan basljk iste sen bu kiza diyr. sancim geceden beri devam ediyr cnm. gece 2 den beri uyumadim. her kasilan sancisi cika dogurup geliyor, ben boyleeee bekliyorum bakalim. kismet ne zamana.
Canım bana doktor 18-19-20 olur dedi. 20 dem sonra geç 15 i erken dedi. Ama benim oğlumda 40 hafta da zor doğdu belki onu da baz alıyor olabilir. Ama 39. Haftada sezaryen olan çok fazla insan var. Doktorunla bir konuş bakalım ne diyecek
ben 39a girdiğim olacagım normalde bayrama denk gelmese 4-5 gün sonra olabilirdi düşünüyorum. bayram sonrasıda geç olacağı için bu tarihte karar kıldık. diğer cocukları 40a girdiğim gün sezeryan olmustum.simdiki doktroum ikinicide nasıl o kadar beklettiler diyor:)
10dk bir düzenli kasılmam var kızlar 8kez kasılmışım sayaç tutuyorum. Benimki de yolda herhalde..
sen beni bekliyorsun 2. katta yanyana dogurucaz:)
Daha once dogum metoduna dair bir konusma gecmis miydi yoksa kendisi x tarihte alayim mi dedi? Sorsaydin hocam sezeryan mi dusunuyorsunuz sebebi nedir diye.arkadaşlar bugün benim de görüş günümdü.
dünku doktr 2400gr demişti, kendi dktrm 2700 dedi 1 günde 300 gr alamycgna göre ( 32. Haftada 2000grdi)
kilo aldgma çok fazla taktı doktor ödem var epey.dedi ( 11 kg oldu toplamda30. Haftadan sonra aldım hepsini 6 haftada 11 kg fazla aslnda) tansiyon şeker her şey normaldi.
korktgm başıma geldi doktrum izinli normal zamanını beklesem.
Bayram sonrası alırım dedi çatı muayene hiç bisey yapmadan aşırı bozuldum ama illa normal için tuttrmyrm fakat nişan olayını beklemek istyrm her şey yolunda giderse.
akrbmz aynı zamanda doktrm 40 yıllık doktr da.
inşallah zamanında sağlıklı gelsin hepimizin yavrusu
Paylaşımını görünce valla aynısını düşündümHerkes ya doguruyor ya kontrolde ben hala çatlak kremi alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?