- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
belki suni sanci ile baslatmayi düşünüyordur.. sıkma canini ya..daha 1 ay var belki bebek erken gelcek.. bir daha ki kontrolün ne zaman ki o zaman daha detayli sorarsin kuzum..Bu hafta konscktk daha önce hiç konusmadik 21 27 arası tatilde olcam benimde 24 görünüyor ya beklemdn aliriz dedi bayramdn önce yani aliriz deynce normal yapmyck anladm
Aslında haklsn şimdi düşünme safhsna gtcmBiliyorsun ki benim doktorumun muhtemel dogum tarihimde burada olmayacagi basindan belliydi, baska doktorla basla istersen dedi bakariz ya dedim devam ettim.
Doktorun kim oldugunu nedense cok onemsemiyorum. Ayda bir 10dk gördüğüm insan sonuçta. Diger ikisini tanimasam da benden fazla dogum ve hamile tecrubeleri oldugu da kesinki zaten gece gelse veya acil diye en yakin hastaneye gitsem ne doktoru taniyor olacagim ne baska bir sey.
Yani, sen bilirsin. X doktorla kendini guvende hissediyorsan baska kim oldugu muhim degil diyorsan baska.
2 hafta sonra gel dedi yani bldgm haftada 1 kontrl oluyor artık amabelki suni sanci ile baslatmayi düşünüyordur.. sıkma canini ya..daha 1 ay var belki bebek erken gelcek.. bir daha ki kontrolün ne zaman ki o zaman daha detayli sorarsin kuzum..
nts kagidinin goruntusunu varsa atar misin merak ettim canimCok fazla sezeryan var benım makat catlagım var ama goze alıyorum normal yapmak ıstıyorum doktor da normal yapabılırsın dedı catı kontorolu bıle yapmadı daha. Sadece bebek kanalda degıl dedı sancımda vardı haftaya gel dedı bence ben bu hafta ıcı dogururım adet sancısı gıbı bel ahrım var gecmıyor ayaklarm agrıyor ama dayanılmayacak gıbı bır agrı degıl dedım acaba agrı esıgım mı yuksek 60 sancıl var ve ben hafıf bır bel agrısı hıssedıyorum normal mı tecrubelı anneler
Biz ne kadar plan yapsakta boş biliyorsun..belki dr un izin tarihi gelene kadar kendiliğinden gelecek kuzu ya da suni sancıyla başlatacak dr un..sizin için hangisi hayırlı olacaksa öyle gelsin kuzuAma her aman 11 7 tansynm tüm tahllrm her zmaan temizdi. Ben beklycgm sanırım
Hadi hayirlisibu gruptan korkuyorum artik herkes doguruyor. Yaz sicagina geldik diye mi boyle oldu acaba?
Evet canim pazar günü acile gitmiştim doktor kara merhem verdi onu kullandım bir iki gün sonra patladı ve kan aktı baya şu an iyiyim çok şükür.Sende çıban çıkmıştı di mi? Nasıl oldun?
canim tansiyin normalse kiloyu takma bende ilkmgebelikde2 hafta sonra gel dedi yani bldgm haftada 1 kontrl oluyor artık ama
Aynen öyle bence de önemli olan dogum da iyi birini denk gelmek ebeler de dahil inşallahAslında haklsn şimdi düşünme safhsna gtcm
Aynen canm o zaman çok normalinanirmisin, daha simdi bende onu dusunuyordum. bebek cok sakin, karnim asiri yumusak, sanki ici bos gibi. bikac gundur gunduzleri hamile degilmisim hissine kapiliyorum, cok tuhaf. senle aramizda bir gun var, ayni seyi yasiyosak normal sanki?
Çıkacak yer arıyorlar heraldeAyiptir soylemesi onlar da artık ne halt ettiğini bilmiyor bacım. Bugun kac saat ne hareket vardi ne belirti, sadece top gibi kucagimdaki karın. Aha dedim bisi oldu, az yurume banyo yemek, şimdi kaskatı, ben burdayim diye icerden haber de gonderiyor.
Yaklasik 10 gündür hic durmadi, bugun kac saat yoktu ortada.
Çok geçmiş olsun..okuduğumda bile içim fena olmuştu, neyseki kurtulmuşsun şükürEvet canim pazar günü acile gitmiştim doktor kara merhem verdi onu kullandım bir iki gün sonra patladı ve kan aktı baya şu an iyiyim çok şükür.
Amiiiiiiiinyahu kizlar, hepimizde ‘kendi belirliicek gelecegi zamani’ diyip duruyoruzda, bicogumuz inancli burda. gecen annemle konusurken ‘bebek nezaman hazirsa, vucutla anlasiyomus gibi karar veriyo gelmeye sancilar basliyo’ gibisinden bisiiler soyledim. babam kulak misafiri olmus; ‘kizim nebicim seyler soyluyosun cahil insanda degilsin. Allah nezamam ‘doğ’ derse ozaman dogar, hepsi yazili, cocuk karar verirmis bilmem neymis duymayayim bidaha’ dedihepimiz aslinda oyle demek istiyoruz zaten de istehh heheh.
Allahim, hepimizin bebegi dogru zamanda bizide cok biktirmadan gelir insallah saglik icinde
İnşallah canım çok teşekkür ederimmGözünaydın canımmaşAllah baya büyümüş artık bu haftalar doğsa da normal zaten . Sağlıkla gelsin inşAllah.
Allah tan fok cok az kaldi gercekten bu sefer kuyruguba geldikher duyan basljk iste sen bu kiza diyr. sancim geceden beri devam ediyr cnm. gece 2 den beri uyumadim. her kasilan sancisi cika dogurup geliyor, ben boyleeee bekliyorum bakalim. kismet ne zamana.
Çok saol canım kan cibani imiş ama baya bir büyük olduğu için sıkıntı yaşadım yumruk kadar vardı ne oturabildim ne kalkabildim çok kötü 2 gün geçirdimÇok geçmiş olsun..okuduğumda bile içim fena olmuştu, neyseki kurtulmuşsun şükür
Aslinda evet Allah nezaman ne sekilde yazdiysa o zaman boyle dusununce insan hem daha da rahatliyo... Saglikla gelsinler insallahyahu kizlar, hepimizde ‘kendi belirliicek gelecegi zamani’ diyip duruyoruzda, bicogumuz inancli burda. gecen annemle konusurken ‘bebek nezaman hazirsa, vucutla anlasiyomus gibi karar veriyo gelmeye sancilar basliyo’ gibisinden bisiiler soyledim. babam kulak misafiri olmus; ‘kizim nebicim seyler soyluyosun cahil insanda degilsin. Allah nezamam ‘doğ’ derse ozaman dogar, hepsi yazili, cocuk karar verirmis bilmem neymis duymayayim bidaha’ dedihepimiz aslinda oyle demek istiyoruz zaten de istehh heheh.
Allahim, hepimizin bebegi dogru zamanda bizide cok biktirmadan gelir insallah saglik icinde
Doğru söylüyorsun Anne olmak işte.. :) rabbim sağ sağlim yavrularımıza kavuştursun bizi inşallah.Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Gece uyuyamıyorum gündüz uyuyamıyorum. Koltukta rahat oturamıyorum. Çok ayakta kalınca ayaklarım şişiyor. Afacan oğlum sürekli mideme baskı yapıyor midem yanıyor. Çok kilo almama rağmen kendimi taşımakta zorlanıyorum. Ne çok şikayet ettim. Ama her şeye rağmen değer diyorum. Az kaldı yavrularımıza kavuşmaya. Sağlıkla ve kolayca gelsinler inşallah . Üzmesinler bizi. Geçecek bugünlerde sonra kucağımızda bebeklerimizle rahat edeceğiz öyle düşün. Birdaha belki de hamilelik yaşamayacagız. O yüzden bebeğin hareket ettikçe gülümse ayrı bir enerji geliyor :)
KIZLAR BU ARADA GÜNAYDIN :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?