2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu hafta konscktk daha önce hiç konusmadik 21 27 arası tatilde olcam benimde 24 görünüyor ya beklemdn aliriz dedi bayramdn önce yani aliriz deynce normal yapmyck anladm
belki suni sanci ile baslatmayi düşünüyordur.. sıkma canini ya..daha 1 ay var belki bebek erken gelcek.. bir daha ki kontrolün ne zaman ki o zaman daha detayli sorarsin kuzum..

Aslında haklsn şimdi düşünme safhsna gtcm

belki suni sanci ile baslatmayi düşünüyordur.. sıkma canini ya..daha 1 ay var belki bebek erken gelcek.. bir daha ki kontrolün ne zaman ki o zaman daha detayli sorarsin kuzum..
2 hafta sonra gel dedi yani bldgm haftada 1 kontrl oluyor artık ama

nts kagidinin goruntusunu varsa atar misin merak ettim canim

Ama her aman 11 7 tansynm tüm tahllrm her zmaan temizdi. Ben beklycgm sanırım
Biz ne kadar plan yapsakta boş biliyorsun..belki dr un izin tarihi gelene kadar kendiliğinden gelecek kuzu ya da suni sancıyla başlatacak dr un..sizin için hangisi hayırlı olacaksa öyle gelsin kuzu fazla takılma, sonraki randevuda konuşursun detaylı

Slm kızlar bugün bizimde kontrol günümüzdü sancı var ama açılma yok böyle olunca da daha da düşündürüyo insanı nasıl olacak diye haftaya kesinleştiririz Doğum şeklini dedi doktorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun bugün hep görüş günü sanırım

inanirmisin, daha simdi bende onu dusunuyordum. bebek cok sakin, karnim asiri yumusak, sanki ici bos gibi. bikac gundur gunduzleri hamile degilmisim hissine kapiliyorum, cok tuhaf. senle aramizda bir gun var, ayni seyi yasiyosak normal sanki?
Aynen canm o zaman çok normal Çıkacak yer arıyorlar heralde bulamayınca dinlenme modunu falan geçiyorlar

Amiiiiiiiin Ben bıkmaya başladım artık galiba

Aslinda evet Allah nezaman ne sekilde yazdiysa o zaman boyle dusununce insan hem daha da rahatliyo... Saglikla gelsinler insallah

Doğru söylüyorsun Anne olmak işte.. :) rabbim sağ sağlim yavrularımıza kavuştursun bizi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…