benim ilk doğum sezeyan olduğu için canım yarın 39.haftaya giriyoruz artık tansiyonum yükseliyor birde bebek kilo alamıyor artık. tansiyondan dolayı tuzsuz yemekten gına geldi. kahvaltıda zeytinlerle peynirlerle bakışıyoruz artık
Sağlıkla kucağına al inşallah canım gayet vakti yani daha neden dursun anneciğin in koynunda büyüsün artık cok cok süt emip benimki de 38. Hafta bittiği gibi gelseydi ne güzel olurdu evrene mesaj mesaj
Canım sabah gittik doktora normal kontrol vardı. 3250 gr olmuş haftaya çatı muayenesi yapçak tı ben sancı oldu diyince yapalım o zaman bu gün dedi. Yaptı 7 8 saniye sürdü ama baya acıdı canım bütün gücünle itti parmağı ile açılma yok ama yumuşama var dedi. Kilosu baya iyi böyle giderse normal doğum zor olur dedi hayırlısı hakkımızda artık. Salı günü tekrar yapçak çatı muayenesi.
Kizlarr cok sukur dogurdum ama spinal sezaryen olmak zorunda kaldim. Dun sabah ki son nst de kalp ritminde sıkıntı oldu kordonu dolanmış hemen sezaryene aldilar bizi. 14.19 da 36+3 ken 3090gr 51cm dogdu Asya kuşum 67 bildirim vardi henuz okuyamadim mesajlarinizi ve suan emmek istiyo bebis hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler ❤❤❤
Gittim sabah canım sancı çıkmadı ama bana göre vardı 3250 gr olmuş çatı muayenesi oldum kilosu iyi dedi doğumda 3 hafta var neredeyse dahada böyle alırsa normal zor dedi hakkımızda hayırlısı. Bu haftadan sonra heran bekleyin dedi
Canım sabah gittik doktora normal kontrol vardı. 3250 gr olmuş haftaya çatı muayenesi yapçak tı ben sancı oldu diyince yapalım o zaman bu gün dedi. Yaptı 7 8 saniye sürdü ama baya acıdı canım bütün gücünle itti parmağı ile açılma yok ama yumuşama var dedi. Kilosu baya iyi böyle giderse normal doğum zor olur dedi hayırlısı hakkımızda artık. Salı günü tekrar yapçak çatı muayenesi.
Gittim sabah canım sancı çıkmadı ama bana göre vardı 3250 gr olmuş çatı muayenesi oldum kilosu iyi dedi doğumda 3 hafta var neredeyse dahada böyle alırsa normal zor dedi hakkımızda hayırlısı. Bu haftadan sonra heran bekleyin dedi
Çok teşekkürler canım benim Darısı sizlere olsun umarım tek sancıda kurtulursunuz hepiniz
Evet canım maalesef saatlerce suni sancısını sonra rahmime fitil yerlesildi kasilsin bebek de aşağıya insin açılmanin artmasını
bekliyorduk iki cm açılma ve hopp piyango bebeğim kafasının üstüne elini koymuş doktor eliyle ittirmeye çalıştı ama tam tersi dahada öne geldi doğum kanalında kandan önce el gozukuyormus doktor kesinlikle sezeryana alıman lazım dedi yoksa bebeğin eli kolu hepsi kırılır dedi o yüzden normal doğum riskliymis