2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağlıkla kucağına al inşallah canım gayet vakti yani daha neden dursun anneciğin in koynunda büyüsün artık cok cok süt emip benimki de 38. Hafta bittiği gibi gelseydi ne güzel olurdu evrene mesaj mesaj

Canım sabah gittik doktora normal kontrol vardı. 3250 gr olmuş haftaya çatı muayenesi yapçak tı ben sancı oldu diyince yapalım o zaman bu gün dedi. Yaptı 7 8 saniye sürdü ama baya acıdı canım bütün gücünle itti parmağı ile açılma yok ama yumuşama var dedi. Kilosu baya iyi böyle giderse normal doğum zor olur dedi hayırlısı hakkımızda artık. Salı günü tekrar yapçak çatı muayenesi.

Maşallah size ,Allah analı babalı büyütsün canım,hayırlı ömürler versin inşallah❤

gamze3587 gece bir sancım var yazdın, dönmedin.
Gittiin mi doktora iyi misim
Gittim sabah canım sancı çıkmadı ama bana göre vardı 3250 gr olmuş çatı muayenesi oldum kilosu iyi dedi doğumda 3 hafta var neredeyse dahada böyle alırsa normal zor dedi hakkımızda hayırlısı. Bu haftadan sonra heran bekleyin dedi

Sağlıkla kucağına al inşallah en hayırlı rahat kolay şekilde

Maşallah prensese aman sağlıkla gelsinler de nasıl geldikleri çok önemli değil

Benim ki bi gelecek gibi yapıp vazgeciyor. Az bi agrim oluyo belde diyorum tamam artacak giderek ve gelecek ama olmuyor

Diye diye getiricen kizZ prensesi masallahhhh bekliceksin annesii hayirlisi olsun ınşallah
pratik45 ozguven cikolatasiz.kalmak

heee simdi anladim kanala eli/kolu basindan once girmis! sukur saglikla kavustun ya nasilsa yavas yavas toparlarsin! minnosun hep iyi olsun sende insallah ayrica amiin canim insallah!

evet doguran sekerler biraz kendinize geldikten sonra lohusa hikayelerinizi bekliyoruuuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…