2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırdır doğurmaya mı karar verdin
Program kullanmadım bilemiyorum, geçen kim paylaşmıştı onu da hatırlayamadım.. şaka bi yana sancın mı var?
Sanci mi bilmiyorum ama bi picak sokuyo arada. Regl sancisina benzer.
Zaten pelvis pelvik neyse o kemigimi bagislamaya karar verdim.

Bileklerimi kesip.geliyorum
Giris kat ustten açık camlar ve iki kedi ile
Evet, ne kadar kapali dolap esya o kadar kolay hayat kedi tuyleri evi ele gecirmis zaten, toz aldim ama tozdan çok tüy vardi
Tuvaletlerini de yikadim, bebeksiz hayatim da pok ve musmuk temizlemekle geciyor.

Doktor dun.dediki karin.alti cati agrisi baslar basinc yapiyormus dedi korkma dedi bel ve gobek kasiktan.girenden.kork

Giris kat anayol.kenari bildigin 24 saat trafik iki.kopek yurek yemek bacım seninn kediler neden.kusuyor.normal. degil.tuy topagi mi

Giris kat anayol.kenari bildigin 24 saat trafik iki.kopek yurek yemek bacım seninn kediler neden.kusuyor.normal. degil.tuy topagi mi
Cins olan tüy olmasa da haftada bi cikarir, onu da muhakkak hali kilim paspas yeni yikanmis ne varsa ona yapar. 3 bacakli serefsiz cok nadirdir ama koltuk tercih ediyor. Mutlu da ustume yaptı mi ben tamamim.

Merhaba kizlarr, dün 15.30da dogdu minik melegim, mis kokulu kizim cok mutluyum.. Allah hepinize kolayliklar versin yardim etsin
Gizlice doguranlarda bugun hayirli.olsun canım sağlıkla huzurla buyutun.insallah gozunuz aydin.gecmis.olsun sezeryan mi?

Regl agrisina benzer agri diyorsan doguma hazirlikli ol hele de minik minik kan akintin varsa.. persembe gunu hersey oyle basladi benim icin. Su an prensesim kucagimda ahh dogum ahh... tarifi yok

ay resmen ayni seyleri yasiyoz karin yumusamasi, bu. sadece pelvik seysi yok bende. o bicak sokmalar biraz daha sertlesse uzun surse, tamam gelcek.

Doktor dun.dediki karin.alti cati agrisi baslar basinc yapiyormus dedi korkma dedi bel ve gobek kasiktan.girenden.kork
hadi insallah onlara dikkat edelim ozaman. ama yok ben artik iki hafta surecek en az diyorum kabullendim de. hic tik yok bizde.

Merhaba kizlarr, dün 15.30da dogdu minik melegim, mis kokulu kizim cok mutluyum.. Allah hepinize kolayliklar versin yardim etsin
ayyy hadi masallah, cokcokcok tebrikler Allah anali babali guzellikler icinde buyutmeyi nasip etsin! Amiin

Gizlice doguranlarda bugun hayirli.olsun canım sağlıkla huzurla buyutun.insallah gozunuz aydin.gecmis.olsun sezeryan mi?
2 gun icinde oldu hersey surpriz bi sekilde.. Cok tesekkurler canim Allah razi olsun guzel dileklerin icin, darisi sizlerin basina. normal dogum oldu.

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum

Regl agrisina benzer agri diyorsan doguma hazirlikli ol hele de minik minik kan akintin varsa.. persembe gunu hersey oyle basladi benim icin. Su an prensesim kucagimda ahh dogum ahh... tarifi yok
ay dun aksam cok hafif bi regl agrisi girdi bana, sabah bizim gelinlerden biri yazmis ruyasinda gormus dogurmusum! oda regl sancisina dikkat et dedi. hafifce girdi gitti dedim, onda da oyle olmus, sonraki gun ise daha sert girmis gitmemis, bikac saat sonrada dogurdu zaten. ay hadi hayirlisi

bugün resmen yukleniim vucuda diye esimle gezmeye ciktik. carsi pazar yapicam yine hizli hizli sert sert yuriicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…