Giris kat ustten açık camlar ve iki kedi ile
Evet, ne kadar kapali dolap esya o kadar kolay hayat kedi tuyleri evi ele gecirmis zaten, toz aldim ama tozdan çok tüy vardi
Tuvaletlerini de yikadim, bebeksiz hayatim da pok ve musmuk temizlemekle geciyor.
Giris kat ustten açık camlar ve iki kedi ile
Evet, ne kadar kapali dolap esya o kadar kolay hayat kedi tuyleri evi ele gecirmis zaten, toz aldim ama tozdan çok tüy vardi
Tuvaletlerini de yikadim, bebeksiz hayatim da pok ve musmuk temizlemekle geciyor.
Cins olan tüy olmasa da haftada bi cikarir, onu da muhakkak hali kilim paspas yeni yikanmis ne varsa ona yapar. 3 bacakli serefsiz cok nadirdir ama koltuk tercih ediyor. Mutlu da ustume yaptı mi ben tamamim.
Regl agrisina benzer agri diyorsan doguma hazirlikli ol hele de minik minik kan akintin varsa.. persembe gunu hersey oyle basladi benim icin. Su an prensesim kucagimda ahh dogum ahh... tarifi yok
Regl agrisina benzer agri diyorsan doguma hazirlikli ol hele de minik minik kan akintin varsa.. persembe gunu hersey oyle basladi benim icin. Su an prensesim kucagimda ahh dogum ahh... tarifi yok
ay dun aksam cok hafif bi regl agrisi girdi bana, sabah bizim gelinlerden biri yazmis ruyasinda gormus dogurmusum! oda regl sancisina dikkat et dedi. hafifce girdi gitti dedim, onda da oyle olmus, sonraki gun ise daha sert girmis gitmemis, bikac saat sonrada dogurdu zaten. ay hadi hayirlisi
bugün resmen yukleniim vucuda diye esimle gezmeye ciktik. carsi pazar yapicam yine hizli hizli sert sert yuriicem