2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Elinden geldiğince yap aklına geldikçe

Gelir gelir bebişle anaçlığın tavan yapar merak etme güzel anne

Dün x marketten y tatliyi isteyecegim, almayacak diye agladim. Ve almadi, sonra da gozlerin neden kizardi agladin mi?
Bugun sanal marketten siparis verdim. Hic de tatliyi yapıp önüne koyamam valla, bi ayaklanayim görürler! Cok pis hırs yaptim, bisi istemiycem.
Al benden de o kadar. Vazgecmek icin de cok gec biz ne yaptik ya

Benim taktikte şu canım bşy diyorum yapmıyor mesela süpürgeyi alıyorum elime süpürcek gibi yapıyorum hemen gelip alıyor.Balkonu yıkıcak oluyorum başladığımı görünce gelip alıyor.Yarın yapmazsa kendim girişeyim bari camlara gelir alır belki yine elimden

Belki de ben böyle davrandigim icin hamileliğin dinç geciyor

Demisligi bir de degil uc dort kere. Almaz yani elimden bir seyi. X yap deyince de asla yapmam demez, tamam der istenen sürede yapamaz veya simdi olmaz der. Genel olarak zaten boyledir yapmam demez ama süre sınırı yok adamin. Böyle böyle çıldıracağız.
Ve kendisinin beni ne kadar sinir ettiginden de haberi yok, bisi denmiyo dense neden sorun ettigimi anlamayacak biliyorum.
Bosanmadan bitseydi şu süreç

Valla ben de bişey beklemiyorum her bi işimi kendim yapıyorum en son düşünce camları sildi sağolsun bu sefer de silseydi ne iyi olurdu çocuklara getir götür yaptırıyorum zaten.. E öyle böyle bitirdik yaa

Gelir gelir bebişle anaçlığın tavan yapar merak etme güzel anne

İnşallah yaa
Zira annelik duygusu halaaa yüklenmedi bana
Yüklenir di mi?

Eşime de dedim bi an gaza geldik bence biz
Aileme bile hayırlı haber var dedik, işle ilgili tahminlerde bulundular bulundular akıllarına hiç çocuk gelmedi
Kesin bi anlık bi gazla oldu bizim iş

Nasıl bi rahatlıksa artık sizinkisi kimse tahmin bile edememiş

Benim esimde ayni ben girisince geliyo devam.ediyo yaptigim ise... Ama mesela anlasma yapmistik haftada bir gun evi supurecekti ama uymadi anlasmaya hic... Ben de o ise gidiyo diye kiyamadim ruhum maraba

Kiz 6.ayda yemege gecilmiyor, yogurt vs ile baslaniyor
yooo vallahi burda 4 aydan itibaren yedirebildigin hazir yemekler var. hayatimi kolaylastirmaya duskun oldugumu demis miydim tabikide hazir bebe yemekleri yedirmeyi dusunuyorum, arada kendim yaparim arada hazir derken oldu da bitti.

ahahah sus simdi acik vermeyelim kendimizi bosuna niye kotu hissedelim canim ihtiyac bitmiyo, kapitalizm islemis ruhumuza napalim. en kotusude bu konuda hic suclu hissetmiyorum inanir misin

Oioi indiriminde almayi cok istedim de neredeyse 1 sene sonra kullanacakti
Pinti kalbim izin vermedi. Sonucta stok maliyeti denen bir şey de var.
Merhaba ben başak
yaaahu bende basagim arada o pintilik bendede bas gosteriyo ama tuketici ruhum hep kazaniyo heppp!

iste ben onu yapmadim. guzel elbiseler etekler filan aldim, ilk hamilelik nasilsa sonralarinda da lazim olacak kafasiyla rahat hareket ettim. cesit cesit giyiyorum simdide. ama bitane jean aldim, onuda en son 2 ay once giydim sanirim, kasinti yapiyo pantalonlar/taytlar filan

Ay masallah ne kadar cogaldi dogumlar
bende haftaya faln yaoarim insallah Allahimmm hayirlisoyla normal doğum nasip.etsin insalalh
amin canimmm amiiiinnn bende normal dogum diye diye delircem listemizde sezeryan cok cok onde, insan korkuyo valla!

Ahahaha ya kıyamaaamm aynı ben AMa ben hiç hırslı değilim, az önce o tatlı instagram keşfete düşmüş, hemen gönderdim dedim ki keşfetime bile düşüyor ateistler bunu da açıklasın gdhdjdjd Tabi gene ooyy ben sana almam mı bilmem ne. Hep palavereee. Ben de istemicem artık ben de hırs yapcam. (YAPAMADI)

O da güzelmiş, yarın ben de ayhhh ütü mü yapsam hiç de halim yok falan deyip yaşlandan girişeyim bakayım ne yapacak. (HİÇBİR ŞEY YAPMADI)

amim canim insallah

Ne güzel etmişsin valla. Çok gaza geldim, yarın gidip bisürü hamile kıyafeti alırmışım, daha 38. haftamın baharındayım aaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…