Elinden geldiğince yap aklına geldikçedoktor bana odev vermisti çömelip kalkma hareketi,yürüyüş,plates topunda egzersiz vs plates topum yok ama aklima geldikçe mutfak tezgahina tutunarak çömel kalk hareketi yapiyorum bazi doktorlar da comelerek ev silin falan diyormuş
Gelir gelir bebişle anaçlığın tavan yapar merak etme güzel anneSelam millet
Doğum sonrası korkuları bende de başladı.
5.5 yıllık evlilik sonrası zor karar vermiştik zaten çocuk fikrine
Şuan da 6.5 yıllık olduk
Haliyle acaba yapabilecek miyim, ben hiç bebek bezi tutmadım ki, nasıl halledeceğim hissi geldi oturdu yüreğime..
Bir de rahatıma çok düşkünüm, kendi keyfim çok önemlidir
Eşimde bana uyunca; gezelim, dolaşalım, yurt dışı şurası kaldı bilet alalım, dur şuraya kahve içmeye gidelimci bir kafamız vardı
Pek anaç bir yapım da yok.
İnşallah üstesinden gelebilirim
Dün x marketten y tatliyi isteyecegim, almayacak diye agladim. Ve almadi, sonra da gozlerin neden kizardi agladin mi?Oooo eş dedikodusu var, hemen dahil olayımm.
Ben I ikuayko kafasındayım, gücümün yettiğince yapayım daha iyi. Arada onun gönlünden koparsa süpürüyor falan ama ben sırf hayır cevabı almamak için hiçbir şey söylemiyorum. Gerçekten istersem de bir bahaneyle yapmazsa çok kırılıyorum. Söylemem daha iyi. Sadece iki gündür canım bir tatlı çeşidini çok istiyor, canı çeken olmasın söylemeyeyimO tatlıdan istedim, oooo emrine amadeyim, ooo hemen alacağım dedi ama henüz tık yok. Yarın da almazsa hiççç üşenmeyip tüm malzemelerini bulup yapacağım, onun önüne de bir dilim koyacağım "Belki canın çekmiştir" diyerek. Bu arada normalde çok minnoş bir insanımdır söylemesi ayıp, şu ara gerçekten içimdeki çirkeflik canavarını zor tutuyorum. Bakalım ne zamana kadar tutacağım.
Al benden de o kadar. Vazgecmek icin de cok gecSelam millet
Doğum sonrası korkuları bende de başladı.
5.5 yıllık evlilik sonrası zor karar vermiştik zaten çocuk fikrine
Şuan da 6.5 yıllık olduk
Haliyle acaba yapabilecek miyim, ben hiç bebek bezi tutmadım ki, nasıl halledeceğim hissi geldi oturdu yüreğime..
Bir de rahatıma çok düşkünüm, kendi keyfim çok önemlidir
Eşimde bana uyunca; gezelim, dolaşalım, yurt dışı şurası kaldı bilet alalım, dur şuraya kahve içmeye gidelimci bir kafamız vardı
Pek anaç bir yapım da yok.
İnşallah üstesinden gelebilirim
Oooo eş dedikodusu var, hemen dahil olayımm.
Ben I ikuayko kafasındayım, gücümün yettiğince yapayım daha iyi. Arada onun gönlünden koparsa süpürüyor falan ama ben sırf hayır cevabı almamak için hiçbir şey söylemiyorum. Gerçekten istersem de bir bahaneyle yapmazsa çok kırılıyorum. Söylemem daha iyi. Sadece iki gündür canım bir tatlı çeşidini çok istiyor, canı çeken olmasın söylemeyeyimO tatlıdan istedim, oooo emrine amadeyim, ooo hemen alacağım dedi ama henüz tık yok. Yarın da almazsa hiççç üşenmeyip tüm malzemelerini bulup yapacağım, onun önüne de bir dilim koyacağım "Belki canın çekmiştir" diyerek. Bu arada normalde çok minnoş bir insanımdır söylemesi ayıp, şu ara gerçekten içimdeki çirkeflik canavarını zor tutuyorum. Bakalım ne zamana kadar tutacağım.
E bebekten almistim cnm rahat geldi bana yatarken flnda çıkarmıyorumVaaay bu çok güzel bir haber tatlım
Nasıl bir korse kullandın?
Maşallah sananasıl korse kullanıyorsun resim atar mısın?
Belki de ben böyle davrandigim icin hamileliğin dinç geciyorBenim taktikte şu canım bşy diyorum yapmıyor mesela süpürgeyi alıyorum elime süpürcek gibi yapıyorum hemen gelip alıyor.Balkonu yıkıcak oluyorum başladığımı görünce gelip alıyor.Yarın yapmazsa kendim girişeyim bari camlara gelir alır belki yine elimden
Valla ben de bişey beklemiyorum her bi işimi kendim yapıyorum en son düşünce camları sildi sağolsun bu sefer de silseydi ne iyi olurduBelki de ben böyle davrandigim icin hamileliğin dinç geciyor
Demisligi bir de degil uc dort kere. Almaz yani elimden bir seyi. X yap deyince de asla yapmam demez, tamam der istenen sürede yapamaz veya simdi olmaz der. Genel olarak zaten boyledir yapmam demez ama süre sınırı yok adamin. Böyle böyle çıldıracağız.
Ve kendisinin beni ne kadar sinir ettiginden de haberi yok, bisi denmiyo dense neden sorun ettigimi anlamayacak biliyorum.
Bosanmadan bitseydi şu süreç
Sezaryandan sonra kullanılır mi sence
Ben normal doğum sonrası bile kullanamadım korse 20 güne kadar dikişlerim iyileşti anca sonrasında takabildimSezaryandan sonra kullanılır mi sence
Gelir gelir bebişle anaçlığın tavan yapar merak etme güzel anne
Dün x marketten y tatliyi isteyecegim, almayacak diye agladim. Ve almadi, sonra da gozlerin neden kizardi agladin mi?
Bugun sanal marketten siparis verdim. Hic de tatliyi yapıp önüne koyamam valla, bi ayaklanayim görürler! Cok pis hırs yaptim, bisi istemiycem.
Al benden de o kadar. Vazgecmek icin de cok gecbiz ne yaptik ya
Nasıl bi rahatlıksa artık sizinkisi kimse tahmin bile edememişİnşallah yaa
Zira annelik duygusu halaaa yüklenmedi bana
Yüklenir di mi?
Eşime de dedim bi an gaza geldik bence biz
Aileme bile hayırlı haber var dedik, işle ilgili tahminlerde bulundular bulundular akıllarına hiç çocuk gelmedi
Kesin bi anlık bi gazla oldu bizim iş
Benim esimde ayni ben girisince geliyo devam.ediyo yaptigim ise... Ama mesela anlasma yapmistik haftada bir gun evi supurecekti ama uymadi anlasmaya hic... Ben de o ise gidiyo diye kiyamadim ruhum marabaBenim taktikte şu canım bşy diyorum yapmıyor mesela süpürgeyi alıyorum elime süpürcek gibi yapıyorum hemen gelip alıyor.Balkonu yıkıcak oluyorum başladığımı görünce gelip alıyor.Yarın yapmazsa kendim girişeyim bari camlara gelir alır belki yine elimden
yooo vallahi burda 4 aydan itibaren yedirebildigin hazir yemekler var. hayatimi kolaylastirmaya duskun oldugumu demis miydimKiz 6.ayda yemege gecilmiyor, yogurt vs ile baslaniyor
ahahah sus simdi acik vermeyelim kendimizi bosuna niye kotu hissedelim canimhamile kaldık bulantılar filan yaşadık sonrA rahatladık tam o sırada senin indirimler başladı. Önce hamile elbiseleri ayakkabılar derken sonrA bebek eşya ve araçları. Bir sonraki indirim diye beni kandıramazsın. Karşında senin gibi bir alışveriş canavarı olduğunu belirtmek isterim . Her zaman bir indirim bulunur. Amaaaan takma aklında kalacağına al gitsin gözünün önünde dursun. Ben takılıyorum sana güzel günlerde sağlıkla kullanın bebişinle.
yaaahu bende basagim arada o pintilik bendede bas gosteriyo ama tuketici ruhum hep kazaniyo heppp!Oioi indiriminde almayi cok istedim de neredeyse 1 sene sonra kullanacakti
Pinti kalbim izin vermedi. Sonucta stok maliyeti denen bir şey de var.
Merhaba ben başak
iste ben onu yapmadim. guzel elbiseler etekler filan aldim, ilk hamilelik nasilsa sonralarinda da lazim olacak kafasiyla rahat hareket ettim. cesit cesit giyiyorum simdide. ama bitane jean aldim, onuda en son 2 ay once giydim sanirim, kasinti yapiyo pantalonlar/taytlar filanYa ben taa kışın hamile kıyafeti aldım birkaç tane, sonra hiç almadım. Ay üç ay kaldı, ay iki ay kaldı, ay bir ay kaldı daha almayayım diye diye bugüne geldik. O zaman da 3 tane pantolon almışım siyah, beyaz ve kot olmak üzere. Ay şimdi patlıyorum içlerinde, yeni bir şey de almayayım zaten ne kaldı diyen aklımı seveyim gerçekten. Dışarı çıkarken 45 dk düşünüyorum ne giysem diye.
amin canimmm amiiiinnn bende normal dogum diye diye delircemAy masallah ne kadar cogaldi dogumlar
bende haftaya faln yaoarim insallah Allahimmm hayirlisoyla normal doğum nasip.etsin insalalh
Dün x marketten y tatliyi isteyecegim, almayacak diye agladim. Ve almadi, sonra da gozlerin neden kizardi agladin mi?
Bugun sanal marketten siparis verdim. Hic de tatliyi yapıp önüne koyamam valla, bi ayaklanayim görürler! Cok pis hırs yaptim, bisi istemiycem.
Benim taktikte şu canım bşy diyorum yapmıyor mesela süpürgeyi alıyorum elime süpürcek gibi yapıyorum hemen gelip alıyor.Balkonu yıkıcak oluyorum başladığımı görünce gelip alıyor.Yarın yapmazsa kendim girişeyim bari camlara gelir alır belki yine elimden
amim canim insallahyooo vallahi burda 4 aydan itibaren yedirebildigin hazir yemekler var. hayatimi kolaylastirmaya duskun oldugumu demis miydimtabikide hazir bebe yemekleri yedirmeyi dusunuyorum, arada kendim yaparim arada hazir derken oldu da bitti.
ahahah sus simdi acik vermeyelim kendimizi bosuna niye kotu hissedelim canimihtiyac bitmiyo, kapitalizm islemis ruhumuza napalim. en kotusude bu konuda hic suclu hissetmiyorum inanir misin
yaaahu bende basagim arada o pintilik bendede bas gosteriyo ama tuketici ruhum hep kazaniyo heppp!
iste ben onu yapmadim. guzel elbiseler etekler filan aldim, ilk hamilelik nasilsa sonralarinda da lazim olacak kafasiyla rahat hareket ettim. cesit cesit giyiyorum simdide. ama bitane jean aldim, onuda en son 2 ay once giydim sanirim, kasinti yapiyo pantalonlar/taytlar filan
amin canimmm amiiiinnn bende normal dogum diye diye delircemlistemizde sezeryan cok cok onde, insan korkuyo valla!
iste ben onu yapmadim. guzel elbiseler etekler filan aldim, ilk hamilelik nasilsa sonralarinda da lazim olacak kafasiyla rahat hareket ettim. cesit cesit giyiyorum simdide. ama bitane jean aldim, onuda en son 2 ay once giydim sanirim, kasinti yapiyo pantalonlar/taytlar filan
O zaman almaya gerek yok kullanamayacaksamBen normal doğum sonrası bile kullanamadım korse 20 güne kadar dikişlerim iyileşti anca sonrasında takabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?