2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Adamların her hareketi gözümüze batıyor ztnBenimki de de süre sınırı yok malesef.Camlar bir aydır silinecek,tamam tamam deyip geçiştiriyor canım Napalım buna da şükür.

O zaman almaya gerek yok kullanamayacaksam
Herkes aynı değil ama belki senin dikişin olmaz inşallah doktorunla konuşursun ilk günler doktorlar tavsiye etmiyor zaten biraz iyileşince takarsın toplu tutuyor karnı şekillendiriyor en azından ama ilk zamanlar takılmaz yani zor

Benim sezaryan olacak kesin dikiş var bazilarida korse kullanmiyormusta sarıyorlarmış artik iyi hissedersem sararım karnımı yoksa göbek kaliyormus

gecti artik canim o degilde ben bildigin hamilelik sonrasi giyecegim seyler aldim bile i hate sale!

Evli değilken ve babamın kredi kart numarasını ezbere bilirken çılgınlar gibi alışveriş yapardım Kendi maaşıma geçince çok pinti oldum, ehh yeter artı yiyeceğim o parayı Getirin kartımı getirinnn

Hahaha sende bendensin bende de çok işe yarıyor ya

Benim esimde ayni ben girisince geliyo devam.ediyo yaptigim ise... Ama mesela anlasma yapmistik haftada bir gun evi supurecekti ama uymadi anlasmaya hic... Ben de o ise gidiyo diye kiyamadim ruhum maraba

Bende bazen kıyamayıp o işteyken hallediyorum hepsini.Neyse sayılı günümüz kaldı canım ztn iyi kötü geçicek artk günlerimiz.Sonra bütün enerjiler bebişlere

adanamerkez gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Yarın tanışmaya gideceğiz bakalım kucukbeyle..Bi aksilik çıkmazsa pazartesi sanirim
Süper oğlumun adaşı kavuşsun bir an önce annesine, abisine ❤

Aynı ben erken doğum riski başlayana kadar hiç birşey istemiyordum, şimdi mecbur istediğim şeyler oluyor ama 1 kere söylüyorum yapmazsa beklemeden ben atlıyorum sonra yeri gelince burnundan getiriyorum ama yapılması gerekenleri gördüğü halde, ben söylemeden umrunda olmuyor adamın..bu arada yaşasın sanalmarket benimkine anlatana kadar kurtarıcım oluyor bu ara

Valla ütü de işe yaramayabilir canım.Ütüleri kendim yapıyorum

Canım senle aynı gununuz 1 kasım demı duzeltılmemıs tarıh benımde sancım fılan var bende dun duzenlı geldı ama kendımı dınledım ben dınleme normal hayata devam et sımdı dogurcam sımdı dogurcam deme unut o sancıları zaten dogum sancısı ayrıymıs durulacak gıbı degılmıs. Psıkolojık olarak kendını etkıleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…