2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar.Hastaneye erken geldim biraz yakınında bir parkta otryodum. Bi teyze geldi yanıma. Kızı da 20gün önce doğum yapmış.İşte kaç aylıksın dedi 1ay var daha dedim karnın küçükmüş diyor.Benim kızım da yenidoğan hemşiresi normal doğm istemedi sezeryan yaptrdı. Normalde bebekte kalıcı hasarlar olabiliyormş, içinde olduğundan iyi biliyor diyor.Sezeryan olmasına rağmen doğum da sorun oldu 1hafta yattı bebek hastane de diyor.Allah aşkına doğurmak üzere olan birine söylenecek laflar mı bunlar?Sabah sabah bütün enerjimi emdi kadın

Günaydın sevgili anneler bugün evde temizlik günü birazdan annemle yardımcı kadin gelcek dünde halılar gitti bir is daha bitecek inşallah kontrolümde var bugün normalde sadece nst cekilecek ama son kontrol olduğu için ultrasona almasi icin rica edeceğim inşallah kabul eder dogumdan önce son kez ultrason görüntüsünü görürüm

He he teyze de geç... daha emzirirken ek gıdaya geçerken, tuvalet eğitiminde bu ve bunun gibi çokkkk teyzeler çıkacak karşına

Günaydınlar
Yatışım yapıldı bizim için dua edin Allah hepimizi sağ selamet kurtarsın insallah
saglikla kavusun canim

ah ah . cok bilmis, beyni sulanmis insanlar. normal dogum o sekilde sikintjli olsaydi, Allah kadin vucudunu bu sekilde yaratmazdi. konussun dursun o bosver.

Mahvolacaksin teyzesi onlar herseyi bilir biz cahil insanlar nerden bileceğiz bayılıyorum insanlarin vücutları hakknda yorum yapma haddini kendinde gören insanlara ya ister normal dogururum ister sezaryan istersem başka bir yöntem bulur dogururum istersem doğurmam sanane yani bos ver canini sıktığına değmez bile he teyze he seni normal doğurduğu için annen böyle oldun demekki de geç

Bende ikimiz de sağ salim çıkalım da doğum dan normal sezeryan önemli değil dedim artk.

Bende ikimiz de sağ salim çıkalım da doğum dan normal sezeryan önemli değil dedim artk.
Bizim işyerinde de işyeri hemşiresi var. O da ilk iş hayatıma kadın doğumda başlamış.Hayatta normal doğum yapmam diyor. Eminim her türlü vaka geliyor ve insanların yaşadıklarını görüyorlar ondan dolayı tercih etmiyorlar sanırım.Doktorların çoğu da sezeryan tercih ediyor anladığım kadarıyla.
Ama eğer normal doğum adı üstünde"normal" olan olmasa tüm dünya bu yöntemi desteklemez ve yasaklanır. Fizyoloji gereği kadın tek başına bile doğum yapabiliyor. Sezeryan sadece acil durumlarda kurtarıcı yöntem.
Ama tercih meselesi. Bu tercihi de anne ve ya bebek yapıyor. Sağlıklı doğsunlar da benim görüşüme göre ikisi de güzel.

O kari kesin kizinin normal dogum yapmasini istemistir sezeryan olunca da kendince normallestirmek icin millete de siz de yapin diyo... Yahu adinustunde normal.dogum en normal olan xaten salak salak konusuyolar

Bende senin gibi düşünüyorum canım.Hangisi hayırlısıysa onu versin Rabbim.

O kari kesin kizinin normal dogum yapmasini istemistir sezeryan olunca da kendince normallestirmek icin millete de siz de yapin diyo... Yahu adinustunde normal.dogum en normal olan xaten salak salak konusuyolar

Bilmiyorum artk canım ne amaçla söyledi.Umursamamk lazım da ,insan ister istemez kafaya takıyor,hele ki doğum yaklaştıkça.Tedbir bizden takdir Allah tan.Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimizden.

Gözün aydın cok şükür cnm ikinizde iyiseniz sorun yok demektir

Kizlar gece baya bi karindan bele bi agriyla uyandim karnim kas katiydi bekledim gecmesini bu ishal agrisi gbi degildi bu sefer rahim cekildi normale dondu cekildi normale dondu kasiktan agriyla aha dedim geliyo heralde bekledim sonrasindangecti.... Herhalde hastaneye gitsem.kesin sancincikardi... Simdi ise hicbi sey olmamis gbi artik hayirlisi ama korkutmadi degil uykumdan uyandirdigina gore

Bilmiyorum artk canım ne amaçla söyledi.Umursamamk lazım da ,insan ister istemez kafaya takıyor,hele ki doğum yaklaştıkça.Tedbir bizden takdir Allah tan.Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimizden.
Kesinlikle kafaya takiyo zaten ustumuzde bi negatiflik var ben zaten hamileligimde cevredeki insanlar yuzunden hep olumsuz dusuncelere girdim lohusalikta da ayni olucak insanlarinnher konuda konusmasi beynimi cok yoruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…