Harika olmuuus
Ah cnm acı çekip doğurmamakta zor ya suni sancimi verselerdi acaba çabuk ilerlesin diyeYeni eve geldim, bebeğin başı biraz daha inmiş. Nstde sancım çıkmıyor ama benim belime vuruyor karnımın kasıldığını hissediyorum sancın olsa çıkar diyorlarŞuan 4buçuk saattir 3cm açılma ile 5dk da bir sancı çekiyorum. Belim sancı sırasında kırılıyor neredeyse. Kimse net bişey söylemiyor ne zaman hastaneye gitmem gerektiği ile ilgi. En son ağrın artarsa gel dediler arttı ama gitmiyorum. Aşırı sıkıldım ve yorgunum. Ne zaman bidaha hastaneye giderim bilmiyorum şu olursa gel bu olursa gel diyorlar hepsi oluyor gidincede bişey yok. Uzun yazdım kusura bakmayın kızlar çok bunaldım artık
Agız ornegı sacma olmus ama agzımız zayen gun ıcınde aktıfGeçen cuma central hospital gebe eğitimine gittim.Levent diye bi dr geldi perina masajının saçma olduğunu söyledi Ağzınızı düşünün dedi masaj yapip genişletebilirmisiniz ki vajinaniz genişlesin dedi Kegel egzersizi tamam ama perina saçma dedi. Adam çok aykırı idi Gebeler aktif olsun ama son aylarda yürümesin oksijenini tüketmesin kendinede bebegede yazık dedi Akciğer kapasiteniz zaten az neden yoruluyorsunuz bebeğe oksijen az gider o zaman dedi Çatı muayenesi ancak dogum zamanı olmalı öncesi gereksiz dedi Ay neler neler
Yeni eve geldim, bebeğin başı biraz daha inmiş. Nstde sancım çıkmıyor ama benim belime vuruyor karnımın kasıldığını hissediyorum sancın olsa çıkar diyorlarŞuan 4buçuk saattir 3cm açılma ile 5dk da bir sancı çekiyorum. Belim sancı sırasında kırılıyor neredeyse. Kimse net bişey söylemiyor ne zaman hastaneye gitmem gerektiği ile ilgi. En son ağrın artarsa gel dediler arttı ama gitmiyorum. Aşırı sıkıldım ve yorgunum. Ne zaman bidaha hastaneye giderim bilmiyorum şu olursa gel bu olursa gel diyorlar hepsi oluyor gidincede bişey yok. Uzun yazdım kusura bakmayın kızlar çok bunaldım artık
Günaydınlar
Yatışım yapıldı bizim için dua edin Allah hepimizi sağ selamet kurtarsın insallah
Günaydın kızlar.Hastaneye erken geldim biraz yakınında bir parkta otryodum. Bi teyze geldi yanıma. Kızı da 20gün önce doğum yapmış.İşte kaç aylıksın dedi 1ay var daha dedim karnın küçükmüş diyor.Benim kızım da yenidoğan hemşiresi normal doğm istemedi sezeryan yaptrdı. Normalde bebekte kalıcı hasarlar olabiliyormş, içinde olduğundan iyi biliyor diyor.Sezeryan olmasına rağmen doğum da sorun oldu 1hafta yattı bebek hastane de diyor.Allah aşkına doğurmak üzere olan birine söylenecek laflar mı bunlar?Sabah sabah bütün enerjimi emdi kadın
Bizim de görüş günümüz... 37.hafta çalışamaz raporu da alıcam
Günaydın herkese yaşasın evde kahvaltı keyfi:)
Saol canim Allah razı olsunOh sefan olsun, fazlasıyla hak ettin bunu
Afiyet olsuuuunnn
zaten haftada 3 falan yapılıyor sanırım. inşallah normal olur da işine yarar bunlar. ya hiç kesin olmaz yada az olur. yok ben daha başlamadım haftaya başlıyorumHer gün olmasa da ara sıra yapıyorumsıkılıyorum çünkü yaparken o kadar sabırlı değilim ben ya sen yapıyor musunn?
Ben ona baktimda gercekten bi etkisi var mi yoksa yapilcak gbi bisey degil yani cidden hamile bi insan zaten goremiyo tihaf tuhaf seyler wallaHer gün olmasa da ara sıra yapıyorumsıkılıyorum çünkü yaparken o kadar sabırlı değilim ben ya sen yapıyor musunn?
Sağlıkla kucağına al inşallahGünaydınlar
Yatışım yapıldı bizim için dua edin Allah hepimizi sağ selamet kurtarsın insallah
Teyze na surdan miktir git deseydin. Sanane benim vajinamdan? Gobegi goren vucudumuz hakkinda yorum yapabilecegini, soz sahibi olabilecegini saniyor. Dun restorandakk garson da adını rüzgar koyun bogaz ruzgari yediniz bugun dedi. Abi senin adini bile bilmiyorum ve umrumda degil, sen git kendi cocuguna ne isim istiyosan onu koy.Günaydın kızlar.Hastaneye erken geldim biraz yakınında bir parkta otryodum. Bi teyze geldi yanıma. Kızı da 20gün önce doğum yapmış.İşte kaç aylıksın dedi 1ay var daha dedim karnın küçükmüş diyor.Benim kızım da yenidoğan hemşiresi normal doğm istemedi sezeryan yaptrdı. Normalde bebekte kalıcı hasarlar olabiliyormş, içinde olduğundan iyi biliyor diyor.Sezeryan olmasına rağmen doğum da sorun oldu 1hafta yattı bebek hastane de diyor.Allah aşkına doğurmak üzere olan birine söylenecek laflar mı bunlar?Sabah sabah bütün enerjimi emdi kadın
Ben de mycey mi ne ucuz olani aldim, avent pahaliydi.Günaydınlar herkeseeee!
Son iş haftama başlamış bulunuyorum
Bende dün aynada fark ettim; göğsümün kahverengi halka kısmı nasıl büyümüş öyle
Şok oldum
Dikkat etmemişim, bi anda mı oldu zamanla mı oldu tam anlayamadım.
Şimdi size bir sorum var, göğüs kalkanını alıp ilk emzirme ile birlikte kullanmaya başlasam mı acaba diyorum.
Çünkü çok fazla kadın bu sebepten acı çekiyor, ağlayarak emziriyor vs vs..
Böylelikle hiç ağrı sızı çekmeden çözüm bulmuş olurum, siz ne düşünüyorsunuz?
Ben ona baktimda gercekten bi etkisi var mi yoksa yapilcak gbi bisey degil yani cidden hamile bi insan zaten goremiyo tihaf tuhaf seyler walla
Teyze na surdan miktir git deseydin. Sanane benim vajinamdan? Gobegi goren vucudumuz hakkinda yorum yapabilecegini, soz sahibi olabilecegini saniyor. Dun restorandakk garson da adını rüzgar koyun bogaz ruzgari yediniz bugun dedi. Abi senin adini bile bilmiyorum ve umrumda degil, sen git kendi cocuguna ne isim istiyosan onu koy.
Ben de mycey mi ne ucuz olani aldim, avent pahaliydi.
Aaa ilgincYok kalkan aldım ben, bu uclardan almadim.
Hepsini annem yaptı canım teşekkür ederimAyy harika olmus ananesimi yaptı bunları yoksa hazirmı? Bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?