2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ah cnm acı çekip doğurmamakta zor ya suni sancimi verselerdi acaba çabuk ilerlesin diye

Günaydınlar herkeseeee!
Son iş haftama başlamış bulunuyorum
Bende dün aynada fark ettim; göğsümün kahverengi halka kısmı nasıl büyümüş öyle
Şok oldum
Dikkat etmemişim, bi anda mı oldu zamanla mı oldu tam anlayamadım.

Şimdi size bir sorum var, göğüs kalkanını alıp ilk emzirme ile birlikte kullanmaya başlasam mı acaba diyorum.
Çünkü çok fazla kadın bu sebepten acı çekiyor, ağlayarak emziriyor vs vs..
Böylelikle hiç ağrı sızı çekmeden çözüm bulmuş olurum, siz ne düşünüyorsunuz?

Agız ornegı sacma olmus ama agzımız zayen gun ıcınde aktıf 24 saatın 12 bos durmuyor. Ama rahım haraketsız kas 3 aya yakındır hıc gormedım bıle orayı harakete gecırmek lazım

Canım olur mu uzun yazdım kusura bakmayın..
Tabiki de zordur ama inşallah son düzlüktesin öyle düşün.
Senin yerinde hangimiz olsak zorlanırdık.
Bu doğum işinin net bir şeyi de yok ki.
İnsan doğuracam zanneder gider doğurmaz olabilir yani.

Günaydınlar
Yatışım yapıldı bizim için dua edin Allah hepimizi sağ selamet kurtarsın insallah

İnşallah kolaycacık olsun
Hem bebek hem sen sağlıklı olun

Teyzeler de çok biliyo..
Her şeye yorum.
Hele bazılarının kızı öyle doğum yaptı ya, şimdi en doğrusu odur kesin.
Kızları asla yanlış yapmaz, kızları mükemmeldir.
Her şeyin hayırlısı diye bir şey var.
Çocuk ve ben sağlıklı olduktan sonra gerekirse ağzımdan fırtlatırım çocuğu
Kime ne

Bizim de görüş günümüz... 37.hafta çalışamaz raporu da alıcam

Yaaa ne güzeeeelll
Benimde perşembe sooonnn

Günaydın herkese yaşasın evde kahvaltı keyfi:)

Oh sefan olsun, fazlasıyla hak ettin bunu
Afiyet olsuuuunnn

Her Doğum şeklinin riskleri var bu insanlar niye saçmalar hele ki doğumuna sayılı gün kalmış bir kadına. Bende hemşireyim sorun yaşanan Doğum sayısı aslında çok çok az ama o kadar çok Doğum oluyor ki sanki çok fazla Doğum sorunlu oluyormuş gibi. Normal Doğum süreç kendi haline bırakılırsa böyle korku hikayeleri anlatılıpta anne Doğumdan korkutulmazsa anne içinde bebek içinde en iyisi elbette bir sorun varsa normal doğuma engel sezaryen den kaçmak doğru değil. Ben iki doğumu mu da normal yaptım ikisinde de birbirinden kolaydı kızlarım doğar doğmaz emmeye başladı sütüm hemen geldi Doğumdan yürüyerek çıktım çocuğumu kucağıma alarak hiç bir sorun yaşamadım. Yaşayanlar elbette vardır ama herkes kendi tecrübesi kadar konuşuyor işte maalesef

Her gün olmasa da ara sıra yapıyorum sıkılıyorum çünkü yaparken o kadar sabırlı değilim ben ya sen yapıyor musunn?
zaten haftada 3 falan yapılıyor sanırım. inşallah normal olur da işine yarar bunlar. ya hiç kesin olmaz yada az olur. yok ben daha başlamadım haftaya başlıyorum yaparken biraz genisletiyor musun? bastırıyo musun yani?

Her gün olmasa da ara sıra yapıyorum sıkılıyorum çünkü yaparken o kadar sabırlı değilim ben ya sen yapıyor musunn?
Ben ona baktimda gercekten bi etkisi var mi yoksa yapilcak gbi bisey degil yani cidden hamile bi insan zaten goremiyo tihaf tuhaf seyler walla

Teyze na surdan miktir git deseydin. Sanane benim vajinamdan? Gobegi goren vucudumuz hakkinda yorum yapabilecegini, soz sahibi olabilecegini saniyor. Dun restorandakk garson da adını rüzgar koyun bogaz ruzgari yediniz bugun dedi. Abi senin adini bile bilmiyorum ve umrumda degil, sen git kendi cocuguna ne isim istiyosan onu koy.
Ben de mycey mi ne ucuz olani aldim, avent pahaliydi.

Ben ona baktimda gercekten bi etkisi var mi yoksa yapilcak gbi bisey degil yani cidden hamile bi insan zaten goremiyo tihaf tuhaf seyler walla

Ben de baktım da yapmaya yeltenmedim bile.
Çok aşırı değişik geldi bana da.

Ben de onu alayım.
Önemli olan sütyenin direkt değmesine engel olması galiba.
Çok pahalı bir şeye gerek yoktur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…