2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bunu da şimdi gördüm.
Kalkan bakıyordum, bu göğüs koruyucu diye geçiyormuş.
Doğum zamanı geldi çattı benim alacaklarım hala bitmedi
Bitmez elementler bitmez kalkani ben sonraya biraktim gümüş yada ped duruma göre alirim.diye pompa da sonraya biraktim

Emzirme kalkanı gerçekten kurtarıcı, hastane çantasında mutlaka olmalı. Şu an kullanacak bir durum yok, bebek emmeye başladıktan sonraki ilk 1 ay kullanmak yetiyor. Sonra emzirmeye alışınca gerek kalmıyor.

Ben gümüş kalkan aldım da, etrafımdaki herkes o ucuz meme uçlarını öneriyor.
Onlardan da alıp ikisini de valizime koymayı düşünüyorum.
Baştan kullanmak mantıklı tabi, kremi de erken başlıyoruz ya. Kalkana da emzirme öncesi başlayın diye duymuştum.

Bitmez elementler bitmez kalkani ben sonraya biraktim gümüş yada ped duruma göre alirim.diye pompa da sonraya biraktim

Bitmiyor bitmiyor
Alacam artık ne var ne yok
Çocuk borç batağına doğsun napalım

Emzirme kalkanı gerçekten kurtarıcı, hastane çantasında mutlaka olmalı. Şu an kullanacak bir durum yok, bebek emmeye başladıktan sonraki ilk 1 ay kullanmak yetiyor. Sonra emzirmeye alışınca gerek kalmıyor.

Tavsiye ettiğin bir marka var mı peki?
Fiyatlar arasında uçurum var da.
Fark ediyor mu o kadar?

Bitmiyor bitmiyor

Fark ediyor mu o kadar?
Bobregi kaptirmadan doguraydik

Gümüş kalkanlara da baktım da tam kafamda oturtamadım.
Pazarlama stratejisi mi acaba oldum.
Ucuz meme ucundan da alayım bari, zaten 10 tl bişeymiş.

Gümüş kalkanı bilemiyorum ama standart kalkanları emzirme öncesinde kullanmaya gerek yok aslında, ilk başlarda meme ucu alışkın olmadığı için çok tahriş oluyor, kalkan o bölgeyi havalandırmaya yarıyor, tahriş olan bölge ne kadar çok havalanırsa o kadar çabuk toparlıyor.
Bitmiyor bitmiyor

Fark ediyor mu o kadar?
Bence marka çok önemli değil, zaten plastik, 1 ay kullanılacak bir ürün. Bende Avent vardı, memnundum, daha yeni çıkardım, kaynattım falan ama bazı yerlerinde sanki deformasyonlar var gibi, tekrar bir bakacağım olmadı, ebebekteki ucuz kalkanlardan alacağım. Avent bayağı pahalılanmış çünkü.

Gümüş kalkanlara da baktım da tam kafamda oturtamadım.
Pazarlama stratejisi mi acaba oldum.
Ucuz meme ucundan da alayım bari, zaten 10 tl bişeymiş.
Gümüşün iyileştirme özelliği Osmanlı zamanında da kullanılıyormuş. Kullananlar çok memnun arkadaşlarımdan. Ben denedim geçen gün iki göğsüme de koydum. Şimdilik hafif ve rahattı. Benim göğüs uçarım normalde de çıkıktı şimdi ayrıldı ve daha büyüdü. Daha önce konuşmuştuk zaten içinde krem rengi bir sıvı doluyor ve kuruyor. Bi kere aldım onu ama sonra almamak lazımmış diye konuşuldu burada ellemiyorum artık. Ben hastanede direk kullanırım diye düşünüyorum. Ucuz olanlardan da alıp denemek lazım. Ben yara potansiyeli taşıdığım için direk gümüşü aldım.

En son sahibinden e ilan vereceğim.
Temiz kullanılmış, hamileden çıkma böbrek.
Yanında küfür dahi edilmemiştir.
Bebeğe göğüs kalkanı almak amacıyla satıyorum.
Silverette kapakla takas olunur.
Ucuza götürme o.kadar yahu 50 bin eder bee

Evet havalandırma olayını da söylediler. Açıkta da bekletin arada göğüslerinizi dediler.

Bagislayalim kurtulalim. O kemige yasamak icin ihtiyacimiz var mi? Sürekli bunu sorguluyorum.
En son sahibinden e ilan vereceğim.
Temiz kullanılmış, hamileden çıkma böbrek.
Yanında küfür dahi edilmemiştir.
Bebeğe göğüs kalkanı almak amacıyla satıyorum.
Silverette kapakla takas olunur.
Yanında küfür edilmemis de diyemem motoru da satamadim bobrek de elimde kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…