2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Az kaldı inşallah annesi vücut ancak hazırlanıyor demek ki.. Ne zaman ters giden bişey hissedersen git hastaneye çünkü risk yani.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Valla rahim acmadan baska her seye benziyo

Her emzirme sonrası sütünü bi iki damla sıkıp göğüs ucuna sür, sonra kapatma üstünü öyle kurusun. Anne sütünün iyileştirici özelliği onu toparlarmis. Geçen hemşire anlattı bu taktiği, inşallah işe yarar sende

Sag sol, rahat ettigimiz pozisyon iyidir benim fikrim.

Süpersiniz Hep aynı pozisyonda uyumak mümkün değil zaten.

Günaydın hanımlaar, rahatsız mahatsız dinlemeyip şu saate kadar uyumuşum resmen. Bakalım bugün kahramanlarımız doğuracak mıydııı?

hmmm olaya enteresan yaklasmis doktor. yanliz o son aylarda yurumesin bana hic mantikli gelmedi napalim 24/7 yatalim mi? zaten vucud o dinlenmeye zorluyor ama enerjimizin oldugu zaman biraz hareket gerekli bence.
her doktorun kendine has dusunceleri var, dogru yanlis yok bence ama bi mantiga sigan ve sigmayan var sonucta. mantikli gelen neyse onu yapmali. perina masaji banada gereksiz ve sacma geliyo onun yerine sevisin daha kolay hemde keyifli degil mi ama.

gunaydin canim, son haftan goz acip kapayincaya kadar gecer insallah!
ben ne gogus emzirme kalkani nede pompa aldim. minigim bi dogsun bakalim, ihtiyac duymiicam belki (insallah!)?

Gobegi goren vucudumuz hakkinda yorum yapabilecegini, soz sahibi olabilecegini saniyor.
son haftalarda buna bende artik sinir olmaya basladim. hayir bi gulumseme filan sempatik oluyoda yok iki tane mi, yok nezaman dogum yok cok buyuk. bizim kayseride ‘avrunun dibi!’ derler vallahi herkese icimden oyle diyorum.

Bana fayda etmemişti ama herkeste farklı oluyor.

He he dedim geçtim canım.Hamile bir kadın görmesinler arka arkaya sıralıyorlar lafları

Sabah sabah oturdum perine masajı ile ilgili makale okuyorum. Anladığımı size de anlatayım.

Perine masajı doğumda oluşan yırtıkları önlemede etkisi yüzde yüz kanıtlanmış bir uygulama değilmiş. Özellikle 1. ve 2. derece yırtıklarda masaj yapan ve yapmayan kadınlar arasında anlamlı bir fark bulunamamış. Ancak 3. ve 4. derecede perine masajına devam edenlerin sayısı yapmayanlara göre daha az bulunmuş. Yani ileri derece yırtıklarda masajın etkili olduğu görülmüş. He bu dereceler tam olarak neye takabul ediyor onu bulamadım malesef.

Son 4 hafta, haftada 3 4 kez 4er dakika ya da haftada 1 kez 10 dakika olarak iki farklı uygulaması varmış. Belki tek sefer daha kolay uygulanabilirdir

İşte böyle bir şeyler

yine sicak yapis yapis bir gün...ben artik üşümek istiyorum...atki takmak mont giymek,yagan yagmuru izlemek istiyorum..aksam olsa da hava serinlese diye bekliyorum, hele geceler hic bitmesin istiyorumm..
Ayy o zamanda kombi parasi gelecek bebelerle kol gibi ondan korkuyorum

horrible horrible bi geceden sonra sabah ta olabiliyomus. bu sikintilar nezaman gececek. havalar serinledi ama ben sicaktan bayilicam nerdeyse.

dun cok uyusuktum yorgundum (cumartesi okadar gezmenin acisi cikti tabi). bugun bi tik daha enerjik olurum diyodum ama uc dort saatlik boluk porcuk uykuyla hic sanmiyorum. evde sikiliyorum arabama resmen el koydu kocam, ben cikmiim diye kasitli yapiyo anladim. evim arkadaslara biraz uzak oyle hadi diyincede gelemiyo kimse. annemi goresim geldi oda otobana cikmaya korkuyo yani gelmez. perdelerim hala yikanmadi.

kuvete girme lutfen onu yapma bunu yapma lutfen dedi kocam giderken sabah (beni yanliz birakmak hic istemiyo artik korkuyo adam). saclarini boyatiyomusun boyuyomusun lutfen yap beyazlarin cok kotu gorunuyo artik dedi bide. kuafore gidip kuafor muhabbetini hic istemiyo canim. ellerim kaskati, boyamaya kalksam mi.
oglen de seker kurabiyesi yapsam mi.

Bende sağlıklı olsun da sezeryan normal farketmez dedim.İkisinde de riskler var ztn. Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşAllah.

Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah güzel geçmiş görüş

Ayaklarim.mosmor her yerim.damar varis sanirim ayvayi yedim aciyorr
kiyamam sana. dr.una danjsirsin cnm. belki birsey tavsiye eder.
masallah cnm. haberler guzel

2 gundur ciddi sekilde sirt ve bel agrisi yasiyorum. karnim ciddi sekilde asagi indi. oturmak mumkun degil. hava sicakligi zaten maglum, nefes alamiyrz. kontrol var yine bakalim. belki gel bugun dogur bosa eve gitme der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…