Ayaklarını havaya dik biraz, baskıdandır. Kan hacmi arttı iyiceAyaklarim.mosmor her yerim.damar varis sanirim ayvayi yedim aciyorr
Az kaldı inşallah annesi vücut ancak hazırlanıyor demek ki.. Ne zaman ters giden bişey hissedersen git hastaneye çünkü risk yani.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYeni eve geldim, bebeğin başı biraz daha inmiş. Nstde sancım çıkmıyor ama benim belime vuruyor karnımın kasıldığını hissediyorum sancın olsa çıkar diyorlarŞuan 4buçuk saattir 3cm açılma ile 5dk da bir sancı çekiyorum. Belim sancı sırasında kırılıyor neredeyse. Kimse net bişey söylemiyor ne zaman hastaneye gitmem gerektiği ile ilgi. En son ağrın artarsa gel dediler arttı ama gitmiyorum. Aşırı sıkıldım ve yorgunum. Ne zaman bidaha hastaneye giderim bilmiyorum şu olursa gel bu olursa gel diyorlar hepsi oluyor gidincede bişey yok. Uzun yazdım kusura bakmayın kızlar çok bunaldım artık
amin canımAz kaldı inşallah annesi vücut ancak hazırlanıyor demek ki.. Ne zaman ters giden bişey hissedersen git hastaneye çünkü risk yani.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Valla rahim acmadan baska her seye benziyoBen de baktım da yapmaya yeltenmedim bile.
Çok aşırı değişik geldi bana da.
Ben de onu alayım.
Önemli olan sütyenin direkt değmesine engel olması galiba.
Çok pahalı bir şeye gerek yoktur diye düşünüyorum.
Her emzirme sonrası sütünü bi iki damla sıkıp göğüs ucuna sür, sonra kapatma üstünü öyle kurusun. Anne sütünün iyileştirici özelliği onu toparlarmis. Geçen hemşire anlattı bu taktiği, inşallah işe yarar sendeKızlar nolur yardım edin. Emzirirken başta alsın diye zorladığımız için şu an göğüs uçlarım emzirme sırasında inanılmaz acıyor. Lansinoh sürüyorum her emzirmede ama yetmiyor. Acil çözüm önerisi olan var mı
Sag sol, rahat ettigimiz pozisyon iyidir benim fikrim.
Günaydınnnnn
Şimdi ben bu gece nasıl yattığıma baktım. Sıcaklardan doğru düzgün uyuyamıyorum zaten. Sola yatıyorum ama uyuşunca mecbur dönme isteği oluşuyor. Arkama yastık koyup biraz da düze dönmeye çalışıyorum. Bi müddet sonra mecbur sağa dönüyorum.Sol taraf pert oluyor çünkü. Sola yatmanı tavsiye ediyoruz ama düz yatmadığın müddetçe nasıl rahat edebiliyorsan demişti.
hmmm olaya enteresan yaklasmis doktor. yanliz o son aylarda yurumesin bana hic mantikli gelmedi napalim 24/7 yatalim mi? zaten vucud o dinlenmeye zorluyor ama enerjimizin oldugu zaman biraz hareket gerekli bence.Geçen cuma central hospital gebe eğitimine gittim.Levent diye bi dr geldi perina masajının saçma olduğunu söyledi Ağzınızı düşünün dedi masaj yapip genişletebilirmisiniz ki vajinaniz genişlesin dedi Kegel egzersizi tamam ama perina saçma dedi. Adam çok aykırı idi Gebeler aktif olsun ama son aylarda yürümesin oksijenini tüketmesin kendinede bebegede yazık dedi Akciğer kapasiteniz zaten az neden yoruluyorsunuz bebeğe oksijen az gider o zaman dedi Çatı muayenesi ancak dogum zamanı olmalı öncesi gereksiz dedi Ay neler neler
gunaydin canim, son haftan goz acip kapayincaya kadar gecer insallah!Günaydınlar herkeseeee!
Son iş haftama başlamış bulunuyorum
Şimdi size bir sorum var, göğüs kalkanını alıp ilk emzirme ile birlikte kullanmaya başlasam mı acaba diyorum.
Çünkü çok fazla kadın bu sebepten acı çekiyor, ağlayarak emziriyor vs vs..
Böylelikle hiç ağrı sızı çekmeden çözüm bulmuş olurum, siz ne düşünüyorsunu
son haftalarda buna bende artik sinir olmaya basladim. hayir bi gulumseme filan sempatik oluyoda yok iki tane mi, yok nezaman dogum yok cok buyuk. bizim kayseride ‘avrunun dibi!’ derler vallahi herkese icimden oyle diyorum.Gobegi goren vucudumuz hakkinda yorum yapabilecegini, soz sahibi olabilecegini saniyor.
Bana fayda etmemişti ama herkeste farklı oluyor.Günaydınlar herkeseeee!
Son iş haftama başlamış bulunuyorum
Bende dün aynada fark ettim; göğsümün kahverengi halka kısmı nasıl büyümüş öyle
Şok oldum
Dikkat etmemişim, bi anda mı oldu zamanla mı oldu tam anlayamadım.
Şimdi size bir sorum var, göğüs kalkanını alıp ilk emzirme ile birlikte kullanmaya başlasam mı acaba diyorum.
Çünkü çok fazla kadın bu sebepten acı çekiyor, ağlayarak emziriyor vs vs..
Böylelikle hiç ağrı sızı çekmeden çözüm bulmuş olurum, siz ne düşünüyorsunuz?
Teyze na surdan miktir git deseydin. Sanane benim vajinamdan? Gobegi goren vucudumuz hakkinda yorum yapabilecegini, soz sahibi olabilecegini saniyor. Dun restorandakk garson da adını rüzgar koyun bogaz ruzgari yediniz bugun dedi. Abi senin adini bile bilmiyorum ve umrumda degil, sen git kendi cocuguna ne isim istiyosan onu koy.
Ben de mycey mi ne ucuz olani aldim, avent pahaliydi.
Ayy o zamanda kombi parasi gelecek bebelerle kol gibi ondan korkuyorumyine sicak yapis yapis bir gün...ben artik üşümek istiyorum...atki takmak mont giymek,yagan yagmuru izlemek istiyorum..aksam olsa da hava serinlese diye bekliyorum, hele geceler hic bitmesin istiyorumm..
Cok guzel amin canimmmDoktordan yeni eve geldim kızlar.Nst de sancı çıkmadı,çatı muayenesi haftaya kaldı o yüzdenNisoş um 3kilo 50cm olmuş Herşey yolunda şükür.Rabbim herkese hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin İnşAllah.❤
Bende sağlıklı olsun da sezeryan normal farketmez dedim.İkisinde de riskler var ztn. Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşAllah.Canım olur mu uzun yazdım kusura bakmayın..
Tabiki de zordur ama inşallah son düzlüktesin öyle düşün.
Senin yerinde hangimiz olsak zorlanırdık.
Bu doğum işinin net bir şeyi de yok ki.
İnsan doğuracam zanneder gider doğurmaz olabilir yani.
İnşallah kolaycacık olsun
Hem bebek hem sen sağlıklı olun
Teyzeler de çok biliyo..
Her şeye yorum.
Hele bazılarının kızı öyle doğum yaptı ya, şimdi en doğrusu odur kesin.
Kızları asla yanlış yapmaz, kızları mükemmeldir.
Her şeyin hayırlısı diye bir şey var.
Çocuk ve ben sağlıklı olduktan sonra gerekirse ağzımdan fırtlatırım çocuğu
Kime ne
Yaaa ne güzeeeelll
Benimde perşembe sooonnn
Oh sefan olsun, fazlasıyla hak ettin bunu
Afiyet olsuuuunnn❤
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallahDoktordan yeni eve geldim kızlar.Nst de sancı çıkmadı,çatı muayenesi haftaya kaldı o yüzdenNisoş um 3kilo 50cm olmuş Herşey yolunda şükür.Rabbim herkese hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin İnşAllah.❤
kiyamam sana. dr.una danjsirsin cnm. belki birsey tavsiye eder.Ayaklarim.mosmor her yerim.damar varis sanirim ayvayi yedim aciyorr
masallah cnm. haberler guzelDoktordan yeni eve geldim kızlar.Nst de sancı çıkmadı,çatı muayenesi haftaya kaldı o yüzdenNisoş um 3kilo 50cm olmuş Herşey yolunda şükür.Rabbim herkese hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin İnşAllah.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?