2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugün en adet sancısı çektiğim en bel ağrısı çektiğim anda nst de sancı en fazla 10 a cıktı benimkiler sanci değilmiş demekki :) pislük adam beni ultrasona almadi haftaya pazar günü aksam 10dan sonra yemek yasak dedi bu son nstydi haftaya pazartesi doğum dedi ve ben nedense inanilmaz gerildim sürekli aglama isteği geliyor suan kocamla kavga ettim gerginliğimi ondan çıkardım offf sanirim korku basladi bende

sakin minnos... olur oyle gerilim heyecan stres. yarina gelirsin kendine.

2 gundur ciddi sekilde sirt ve bel agrisi yasiyorum. karnim ciddi sekilde asagi indi. oturmak mumkun degil. hava sicakligi zaten maglum, nefes alamiyrz. kontrol var yine bakalim. belki gel bugun dogur bosa eve gitme der
ay ne heyecanli olur! habersiz birakma bizi:) guzel guzel sabirli sabirli bekliyodum ben, sen dogurursan bende iyice sabirsizlasmaya baslarim

ay aman yoruldun haftalardir ne cektin dogsun senin minnos saglik sihhatle artik valla!

ay ne heyecanli olur! habersiz birakma bizi:) guzel guzel sabirli sabirli bekliyodum ben, sen dogurursan bende iyice sabirsizlasmaya baslarim

ay aman yoruldun haftalardir ne cektin dogsun senin minnos saglik sihhatle artik valla!

amin cnm. 37+2 bugun sukur...
en kotu cuma dogum. sen hazirla kendini

sakin minnos... olur oyle gerilim heyecan stres. yarina gelirsin kendine.
Inşallah inşallah kendime bi uğraş bulmam lazim 1 haftalik yoksa sürekli düşünürüm ben doğumu gerci bu agriyla ne yapacaksam bugün eve gelen kadinda annemde senin karnin cok düşmüş dedi sağolsunlar muhteşem bir moraldi

Maşallah minoşa canım

arteemis canım hayırlı doğumlar Allah yardımcın olsun

amin cnm. 37+2 bugun sukur...
en kotu cuma dogum. sen hazirla kendini
cumaya ne kalmis canim! haberleri bekliyoruz ona gore:))

ben hazirim ve rahatsizim artik galiba, uykusuzluk aldi basini gidiyo ama icerdeki de rahat degil. flykick ler havada ucustu dun ve gece boyu. e oglum madem biktin az daha bastir asagiya asagiya gel artik canim sende (Allahim nolur nolur nooluur!).

aklima gecen gun ne geldi. bu kocaman karnimdan bide 2700luk bisey anca filan cikiyomus. ay cok gulerim. okadar ‘o yariyomus bu yariyomus’ diye yedim durdum bide. dogmadan bebegin kilosuna taktigima inanabiliyomusun bari en az soyle bi 3,5 ciksa yahu (Allahim insallahhh!).

uykusuzluk basima vurdu.

Arwien 20 sonrası olanlar cikis kapali henuz 15 inden.sonra olur hepimizin insallah sakinnn iyiyizz iyiiii ✌
elaide zıkkımın kökü avrinin dibi hahahah ne tuhaf bela okuma tekniklerine sahibiz
R Rzg14 sana madalya yaptıracam masallah ciddiyim ✌✌✌✌

valla kiloya hic takma hayal kirkligina ugrama sonra bende kizmda 20 kilo aldim .2.bucuk kilo dogdu
nerey gitto o kadr kilo anlamadim

valla kiloya hic takma hayal kirkligina ugrama sonra bende kizmda 20 kilo aldim .2.bucuk kilo dogdu
nerey gitto o kadr kilo anlamadim
Ben de dün öğrendim ki annemden, ben 2800 doğmuşum. Annem çok kolay doğurdum seni diyor. Sancısını evde çekip arabaya bindiğinde suyu gelmiş. Kafam arabada çıkıyormuş. Hastaneye girmiş Hoop 5 dk sonra kucağındaymışım. Sonra emdikçe çok güzel kilo aldın dedi. Hiç endişeli değilim o yüzden.

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan bekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…