2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
I ikuayko bundan mi ben bundan.almistim.kalkani degil de birseyimiz farklı olsun arkadas
Bende bundan aldim canim kalkan görevi görsün diye otekiler cok pahalıydı. Önemli olan göğsün sutyene degmemesi degil.mi zaten

Benim içim yanıyo ha bire çocuklara serin bişeyler yedirip içirmeye çalışıyorum oğlanı zorla duşa soktum sanki terledin sen bi duş al diye onlara da yaptırınca bi rahatlama geliyo
Seni senii suda oynuyorum.demiyorrr cocugu yikadim

İki yemek koydum bi makina çamaşır, gece zaten uyuyamadim böyle aksamdan kalip ise gitmiş gibi gozlerim. Bugün fazla sicak mi ne
Dün ikinci el alt degistirme unitesi aldik, kendinden dolapli. Oda doldu doldu. Yeniden dizayn etmem lazım, esyalar siraya girmis gibi yanyana, hos değil.

Benim içim yanıyo ha bire çocuklara serin bişeyler yedirip içirmeye çalışıyorum oğlanı zorla duşa soktum sanki terledin sen bi duş al diye onlara da yaptırınca bi rahatlama geliyo
Duş çok iyi geliyor valla. Dün gece kalktım 2 de duş alırmış gibi her tarafımı ıslattım o duş ahizesiyle. Sonra rahat rahat uyudum. Evde bir pıs pıs bulup gece uyanıp uyanıp üstüme başıma sıkmayı planlıyorum.

Alt değiştirme unitesi ne ya

Eki Görüntüle 2293552
Pembeyi tutumlu anneden 20 liraya aldim. Altina bi parca takilacak mobilyaya bağlı. Bu dolap 200 lira.

Hiii ablaya ne dediiiii
Hayırlı olsun.gule.gule.kullanin saglikla masa.ustu değistirme mantığı istiyordun.olmuş gozun aydin da yerim.dar oynayaman.gelinim

Hayırlı olsun.gule.gule.kullanin saglikla masa.ustu değistirme mantığı istiyordun.olmuş gozun aydin da yerim.dar oynayaman.gelinim
Evet ya, sifonyer üstü kasa gibi bir parca lazimdi ama sifir bulamadim, ikinci elleri 150 lira falandi. Bu 200 lira olunca işler değişti.
En basinda bunu alacagimi bilsem sifonyerleri 3lu 2 tane degil 5-6 katli tek alırdım. Amma hallolur, bunu da uydururum ben bi şekil.

Eki Görüntüle 2293552
Pembeyi tutumlu anneden 20 liraya aldim. Altina bi parca takilacak mobilyaya bağlı. Bu dolap 200 lira.

Hiii ablaya ne dediiiii
Güle güle kullan ablaaaaaa . Dolap her zaman lazım olur. Şifonyer almıştın sanki onun üstünü yapacaktın diye hatırlıyorum.

Efelihayat birazdan pembeye laf atar
Cinsiyetsiz odanızda güzel günlerde kullanın inşallah. Tamamlayınca bir foto daha bekliyoruz. Sizin mobilyalar ben.

Eki Görüntüle 2293552

Hiii ablaya ne dediiiii
Bebeyi düşürme korkusuna koca mobilya almışsın ama o pembe tek başına iş görürdü sanki.. güle güle kullansın Mutlu bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…