2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bacim kayseride 39+6 kadar.calistirirlar Kys38 dimi ama

İşverenler öyle aynen ama ben kendi işimin patronuyum ama kendime daha bugünde çalışmayım kendime vakit ayırıyım diyemedim bırakmıyolar saolsunlar doğur evine geliriz diyolar şimdiden

İşverenler öyle aynen ama ben kendi işimin patronuyum ama kendime daha bugünde çalışmayım kendime vakit ayırıyım diyemedim bırakmıyolar saolsunlar doğur evine geliriz diyolar şimdiden
Masallah guzel ama kendine zaman ayirsan canim azcik son.gunler en.azından dinlen.enerji.depola bebis gelince yorucak.zaten

Keşke yasalar bana işlese valla o kadar istiyorum ki çalışan olmayı bu yüzden çok istiyorum ama maalesef doğurana kadar devam

Masallah guzel ama kendine zaman ayirsan canim azcik son.gunler en.azından dinlen.enerji.depola bebis gelince yorucak.zaten
Haftaya bebeğim geliyorum demezse kendime vakit ayıracam inşallah gelirse de iyi olur yani oda çalışıyo benimle birlikte rahatlayacak çocuk

Bende göbek delıgıme ulasamadm cok derınde hala ucu yok yanı cok kıza kesmıs ebe demek kı

Bugüne kadar dışardaydı bugün baya içerde

Benim dışarı çıkmadı hiç tam bilmiyorum ama bebek aşağı indi de ondan mı oldu acaba?!

Yok ya benim göğüs Kafesinin altından başlıyor karnım
Cok mu oturdun anlik degisiyor cikiyor gömülüyor degisik benimki oturunca iceri kaciyor korkma

Bilemedim ki değişiklikler korkutuyor ya yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sorun olmasın da

Amin teşekkür ederim

39.haftam ve tek çalışan benim galiba hiç böyle bi odadan diğerine sıkıla sıkıla günümü geçirmedim çok imreniyorum sizlere
bacim gec evine oturr allasen calismak nedir işte mi doguracan valla helal olsun ben 34 bitti kactim 1 aydir evdeyim oh bee dünya varmış dedimm

bacim gec evine oturr allasen calismak nedir işte mi doguracan valla helal olsun ben 34 bitti kactim 1 aydir evdeyim oh bee dünya varmış dedimm
Ben kendim kaşındım ev hayatı varken gittim sıkıldım çalışıyım dedim şimdi içinden çıkamıyorum bakalım ilerde bi eserse ev hayatına geçebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…