Goruyorum goruyorum eylulde ekim den takipteyiz diger arkadaslarinda bakiyor surekli et takip tabiki bekleriz tembellik değil zamani bizde 32 sonrasi basladik hemen hemen hazirlikli.olmakta fayda var kolay.gelsin.canim
Sen de salmissin haaa baya relax sizin grup cok.heyacanli ben de bakiyorum.sürekli cok.alışveriş yapıp cilginlar gibi hazırlanıyorlar sen.uymamissin.onlara ama.bilgi kirliligi.cok orda dun bisey okudum.sok oldum saatte 10 hareket yazmislar yemek sonrasi iki saatte hareket beklemek gunde 10 en az o bir kere daha boyle garip seyler goruyorum ciger gelistirici 36 da olacak varmis 34 sonrası ise yaramıyormuş mesela oda sen burayi takip et farkli bilgiler her zaman.iyidir canim
Sen de salmissin haaa baya relax sizin grup cok.heyacanli ben de bakiyorum.sürekli cok.alışveriş yapıp cilginlar gibi hazırlanıyorlar sen.uymamissin.onlara ama.bilgi kirliligi.cok orda dun bisey okudum.sok oldum saatte 10 hareket yazmislar gunde 10 en az o bir kere daha boyle garip seyler goruyorum ciger gelistirici 36 da olacak varmis 34 sonrası ise yaramıyormuş mesela oda sen burayi takip et farkli bilgiler her zaman.iyidir canim
ben uymadım değil de taşınma işlerim vardı. aklını seven 8 aylıkken taşınmasın hep ev işine odaklanmıştık aylardır taşındım daha yeni yerleştim sayılır. vakitsizlikten yani aslında. neyseki doğurmadım evet 1 bardak meyve suyu içip falan yazıyodu sanırım. ben hiç öyle saymıyorum ya hareketleri iyi bence. anlıyorum artık uyku saatlerini falan boşuna kendimize evham yapmayalım. benle 1-2 arkadas daha rahatız diğerlerimize göre
Sezaryanda en yakin dogum @udg06 nin sonra RRzg14
ün değil mi aralarda var mı bugün @artemis_1453 ve bir arkadaşın daha vardı baska tarihi belli olan var mi
ben uymadım değil de taşınma işlerim vardı. aklını seven 8 aylıkken taşınmasın hep ev işine odaklanmıştık aylardır taşındım daha yeni yerleştim sayılır. vakitsizlikten yani aslında. neyseki doğurmadım evet 1 bardak meyve suyu içip falan yazıyodu sanırım. ben hiç öyle saymıyorum ya hareketleri iyi bence. anlıyorum artık uyku saatlerini falan boşuna kendimize evham yapmayalım. benle 1-2 arkadas daha rahatız diğerlerimize göre
Ayyy tasinmak yurek.yemek.Allah yardımcınız olsun ayyy hava sicak birde sen.karnin.burnunda.yorma.kendini.sakin otur otur relax olmak.her zaman iyidir Allaha Emanet gerekeni yapıp
ey çilekeş analar bugün kıyafetleri yıkayıp ütüleme işlerine girişiyorum. yeni aldıklarım var bir de abimin eşi kızından kalanları bana getirmişti ben içimden beğendiklerimi seçmiştim. onlar da gardropta sararmış. leke çıkarıcı sürüp ön akıtma yaptım. makineye de 1 kapak leke çıkarıcı koyucam geçer mi ki? beğenerek almıştım 4-5 kat kıyafet bir de makineye renk koruyucu mendil atıcam güvenebilirim dimi bu mendile
Mendile güvenebilirsin. Leke çıkarıcıya hiç gerek yok, beyaz sabunla önden hafif bir çitileyince en iyi leke çıkarıcıdan daha iyi çıkarıyor. Hem kimyasalı da çok daha az oluyor aklınızda olsun.
Ayyy tasinmak yurek.yemek.Allah yardımcınız olsun ayyy hava sicak birde sen.karnin.burnunda.yorma.kendini.sakin otur otur relax olmak.her zaman iyidir Allaha Emanet gerekeni yapıp
Mendile güvenebilirsin. Leke çıkarıcıya hiç gerek yok, beyaz sabunla önden hafif bir çitileyince en iyi leke çıkarıcıdan daha iyi çıkarıyor. Hem kimyasalı da çok daha az oluyor aklınızda olsun.
Yatak odasında tavan vantilatörü, salonda normal ayaklı vantilatör var..güneşin evimiz etrafındaki konumuna göre bi yatakta, bi salonda koltuktayım ayrilmaz parçam su şişem sağolsun günün bi yarısı da wc de geçiyor zaten, böyle yuvarlanıp gidiyoruz şükür
Yatak odasında tavan vantilatörü, salonda normal ayaklı vantilatör var..güneşin evimiz etrafındaki konumuna göre bi yatakta, bi salonda koltuktayım ayrilmaz parçam su şişem sağolsun günün bi yarısı da wc de geçiyor zaten, böyle yuvarlanıp gidiyoruz şükür