2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Goruyorum goruyorum eylulde ekim den takipteyiz diger arkadaslarinda bakiyor surekli et takip tabiki bekleriz tembellik değil zamani bizde 32 sonrasi basladik hemen hemen hazirlikli.olmakta fayda var kolay.gelsin.canim
teşekkürler canım
ben artık 36ya merdiven dayadım bi dürtülmeyi hakettim

Sorma sormaaa valla duzlesti
Senin dizin iyileşti di mi? Zeytinyağı iyi geldi demiştin en son
Valla ise yaradi sukur hafifledi gecmek.uzere kalca.agrim.bacak.agrim daha trend bu ara dirennnn 3 hafta

teşekkürler canım
ben artık 36ya merdiven dayadım bi dürtülmeyi hakettim
Sen de salmissin haaa baya relax sizin grup cok.heyacanli ben de bakiyorum.sürekli cok.alışveriş yapıp cilginlar gibi hazırlanıyorlar sen.uymamissin.onlara ama.bilgi kirliligi.cok orda dun bisey okudum.sok oldum saatte 10 hareket yazmislar yemek sonrasi iki saatte hareket beklemek gunde 10 en az o bir kere daha boyle garip seyler goruyorum ciger gelistirici 36 da olacak varmis 34 sonrası ise yaramıyormuş mesela oda sen burayi takip et farkli bilgiler her zaman.iyidir canim

Son düzenleme:
ben uymadım değil de taşınma işlerim vardı. aklını seven 8 aylıkken taşınmasın hep ev işine odaklanmıştık aylardır taşındım daha yeni yerleştim sayılır. vakitsizlikten yani aslında. neyseki doğurmadım evet 1 bardak meyve suyu içip falan yazıyodu sanırım. ben hiç öyle saymıyorum ya hareketleri iyi bence. anlıyorum artık uyku saatlerini falan boşuna kendimize evham yapmayalım. benle 1-2 arkadas daha rahatız diğerlerimize göre

Ayyy tasinmak yurek.yemek.Allah yardımcınız olsun ayyy hava sicak birde sen.karnin.burnunda.yorma.kendini.sakin otur otur relax olmak.her zaman iyidir Allaha Emanet gerekeni yapıp

Mendile güvenebilirsin. Leke çıkarıcıya hiç gerek yok, beyaz sabunla önden hafif bir çitileyince en iyi leke çıkarıcıdan daha iyi çıkarıyor. Hem kimyasalı da çok daha az oluyor aklınızda olsun.

Ayyy tasinmak yurek.yemek.Allah yardımcınız olsun ayyy hava sicak birde sen.karnin.burnunda.yorma.kendini.sakin otur otur relax olmak.her zaman iyidir Allaha Emanet gerekeni yapıp
taşındım bitti bile ama o dönem baya yoruldum gercekten. ilk defa taşındım çok zormuş yada bana zor geldi bu halimle.
Mendile güvenebilirsin. Leke çıkarıcıya hiç gerek yok, beyaz sabunla önden hafif bir çitileyince en iyi leke çıkarıcıdan daha iyi çıkarıyor. Hem kimyasalı da çok daha az oluyor aklınızda olsun.
sabunla çıkacak gibi değildi leke çıkarıcıyı kullandım bile

Ben de 35 haftalıkken taşındım, taşınacağım diye de bebekle alakalı doğru düzgün bişey yapmamıştım. Ben de rahat annelerdenim.

Ordan oraya devrilmek demisin ya tam anlamiyla.oyleyim kelimenin tam anlami...
Yatak odasında tavan vantilatörü, salonda normal ayaklı vantilatör var..güneşin evimiz etrafındaki konumuna göre bi yatakta, bi salonda koltuktayım ayrilmaz parçam su şişem sağolsun günün bi yarısı da wc de geçiyor zaten, böyle yuvarlanıp gidiyoruz şükür

Yaaa wallahi okurken o kadar guldumki anlatamam sana cunju gercekten onhaldeyim ben de Allah tan tuvaletim falan geliyoda hayatima bi renk geliyo

Yanıyor muyuz genclik?
Yaaa wallahi okurken o kadar guldumki anlatamam sana cunju gercekten onhaldeyim ben de Allah tan tuvaletim falan geliyoda hayatima bi renk geliyo
Banyoda yaşamayı teklif ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…