2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allaha sukur benim kizda oyle iyiydi emdikce kilosu ne zman yurumeye basladi zayif uzun olarak hayata devam ediyor

Ya bebişine kavuşacaksın inşallah ne güzel işte Bi de stres yapıyon ohh hafiflicen miss gibi sağlıkla kucağına al inşallah kız

Bana saf zeytin yağı iyi gelmişti canım

Adlinaa senin sevimsiz teyze hikayeni okuyunca aklıma geldi geçen oğlumla bir parkın içinden geçerken teyzenin biri, ahh yavruuumm allah bir avazda kurtarsın seni dedi ama nasıl acıyarak sağol teyze dedim, hiç durmadan devam ediyoruz..oğlum ne dedi o diye sordu doğumun rahat, kolay geçsin, herşey güzel olsun demek istedi dedim..bilmiş oğlumun cevabı, daha önce de yaptım güzel oldu, bu da güzel olur deseydin ya sıpa yaaa, kendi çok güzel olmuş, çok gülmüştüm o an, senin teyze sayesinde hatırladım olayı

Hahaha çocuktan al haberi işte maşallah abişe nasıl da doğru demiş

Kiz 08.08 yapaydin.yaaa
Ilk tarihimiz 9 uydu, sonra bu erken kasılmalar başlayınca tam 38 i doldurduğun gün alalım, o zamana kadar yeterince sancı çekmiş olacaksın zaten dedi dr, 2 gün öne aldık..o an tarihe hiç dikkat etmedim açıkçası, bi de en başından beri ne zaman doğacak dediklerinde ben hep 7 ağustos civarı derdim, alışmışım o tarihe 7.8.19

Oda guzel gerci 7 8 9 kasilmalar ne durumda canim

ey çilekeş analar bugün kıyafetleri yıkayıp ütüleme işlerine girişiyorum. yeni aldıklarım var bir de abimin eşi kızından kalanları bana getirmişti ben içimden beğendiklerimi seçmiştim. onlar da gardropta sararmış. leke çıkarıcı sürüp ön akıtma yaptım. makineye de 1 kapak leke çıkarıcı koyucam geçer mi ki? beğenerek almıştım 4-5 kat kıyafet bir de makineye renk koruyucu mendil atıcam güvenebilirim dimi bu mendile

Leke.cikarici dan sonra bir tur daha yika tavsiyem bol durulama 30 derece mendille.yikadim.hep.ben.lacivert beyaz yanyana bordo sari sorunn yaşamadım ✌ hadi. Kolay gelsin eylull analari tutuştunuz dimiiii.görünce bizziii kolay gelsinn tatlim

o zaman önden lekeli olanları durulamaya atayım leke çıkarıcıyla beraber. sonra hepsini bir bidaha yıkıyım. ohoo bizim topikte herkesin çantası hazır bi ben tembelim bide benim ağustos sonu da olabilir o yüzden buraya arada dahil olsam da sık sık takipteyim

Goruyorum goruyorum eylulde ekim den takipteyiz diger arkadaslarinda bakiyor surekli et takip tabiki bekleriz tembellik değil zamani bizde 32 sonrasi basladik hemen hemen hazirlikli.olmakta fayda var kolay.gelsin.canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…