2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bak bak birken iki oldularr ✌ demek oyleee gordum.ama perdeden oturu ses cikarmadim

kızlar ben kızımı aldım kucağıma çok şükür darısı başınıza iniallah çok güzel birşey bakmaya doyamıyorum

Canım gözün aydın
Ayyyy çok değişik bi şey ya

Benim içim yanıyo ha bire çocuklara serin bişeyler yedirip içirmeye çalışıyorum oğlanı zorla duşa soktum sanki terledin sen bi duş al diye onlara da yaptırınca bi rahatlama geliyo

Ben de sürekli sabah akşam hatta bazen öğle arada duşa giriyorum
Ve eşimi zorluyorum sen de gir diye sürekli

ohhh mis gibi nst m var ..
5 dak da duzenli sancilar. 60-70-90-60...
dr.u bekliyrm. yine sallamaz o

Allah sana peygamber sabrı vermiş vallahi
O sancılar bende olsa kesin ortalığı yıkardım

vallqhi yalama oldum. 7hafta 2 gundur. kasil kasil.. yine catlamadim.he ..

hemsirelerle kankiyiz artik. oo sizi gorduk listeye girmissiniz cuma bekliyrz dyrlar ..

biri de 2 gun izinliymjs. bebeginizi goremeyecegim diyor. sonra belki suyunuz gelir gelirsiniz diye ekledj ..

Demek sancı olsa böyle görünüyor.
Benimki dümdüz çizgiydi de
Ağrı eşiği felan kalmadı sen de yıktın geçtin tüm normları

Yaaa wallahi okurken o kadar guldumki anlatamam sana cunju gercekten onhaldeyim ben de Allah tan tuvaletim falan geliyoda hayatima bi renk geliyo

39.haftam ve tek çalışan benim galiba hiç böyle bi odadan diğerine sıkıla sıkıla günümü geçirmedim çok imreniyorum sizlere

Benim göbek deliğim içeriye kaçtı böyle bişey yaşayan var mı

Benim dışarı çıkmadı hiç tam bilmiyorum ama bebek aşağı indi de ondan mı oldu acaba?!

39.haftam ve tek çalışan benim galiba hiç böyle bi odadan diğerine sıkıla sıkıla günümü geçirmedim çok imreniyorum sizlere

Ben de çalışıyorum ve grupta yalnız değilsin maalesef
Lakin 39 çok geç değil mi
Yasal olarak da çalışmaman gerekli

Bacim kayseride 39+6 kadar.calistirirlar Kys38 dimi ama

39 da çalışmak biraz iddialı olmuş, kendi işiniz felan mı, maşallah ben ilkinde 37 ye kadar çalışmıştım ama şimdi düşünüyorum o bile imkansız geliyor, yaşımın ve bu seferkinin biraz riskli olmasının da etkisi var tabi..valla çalışanları takdir ediyorum, allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…