2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah mesut etsin cnm.
hava cok sicak o yuzdendir bu arada.

Hahahaaa kız kontrolüm altında merak etme tehlike geçti şimdilik
Eğer destek kuvvet istersen ben hep buradayım canım. Oğluşları koruma timi kurarız. Kaynanalığın Yılmaz neferleri oluruz. El ele voltanı oluştururuz ikuayko yu da alırız. Ayy çok yükseldim

10 dakikadır gülüyorum lohusa sendromuna girilmez senle ayrılma gruptan
Yalniz ben depresyona girersem hepiniz poku yediniz biliyosun dimi? Tusunami gibi dagitirim buralari
Sen I ikuayko nun altin büllüklü oğluşunu kimselere veremeyeceğini bilmiyo musun bacim hahah ben kizimin basini yakamam
Seksist yaklasmayalim lütfen, bulluk ne kiz da olsa vermem. Bak iki kızım var erkek yuzu gormediler

ay anam kv mi yazmisken sen...
sanah aradi. sanirsin öluyr bi panik havasi. sonuclari cikmis. herseyleriiii tertemizmis. dr kafana birsey takma demis .. sasirdik mi hayir.
ben 51 gundur kasiliyrm o 41 gundur olmayan hastalikla yasiyor

İyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı gittik her şey yolunda gözüküyor bebiş yerinde rahat gibi gelesi yok daha kafasıyla iki gündür baskı yapıyor dediğim için hazırlıksız çatala yakalandım açılmam yoktu onu kontrol etti bebişin kafası 98 cm olmuş 100 ü geçerse normal doğumda zor oluyor inşallah geçmez dedi gerçi geçsede sen doğurursun diye gazını esirgemedi ama korkmadım değil yürüyüş yap bol bol sonra elma yememi söyledi hurmayı duymuştum ama elmayı ilk kez duydum. Gelse şu aralar fena olmaz hani ama nazıyla bekleyecek gibiyiz bakalım:)

oh cok sukur. gozun aydin cnm.
cnm. gaz icin rezene bana yaraamdi. 1 cay bardagi sicak su da 1 cay kasigi kimyoni beklet. demlensin. o suyu ic.
dikis acin biraz daha surecek cnm. ona yapacak birsey yok.

kacirma.kacirma anasina ceker tabiannesi zaten harika oldunuz.siz

ay cok mersi. teveccühünüz...
yalniz bir hatirlatma yapayim. sadece erkek anneleri degil, kiz anneleri de kv hani

Amanın Bana Hemen lokasyon bildir. Benim planlarım var. Önce o kızı bir bulalım. planın Geri kalanını özelden yazışırız tehlike küçükken bertaraf edilmeli
Hahahaaa kız kontrolüm altında merak etme tehlike geçti şimdilik
Eğer destek kuvvet istersen ben hep buradayım canım. Oğluşları koruma timi kurarız. Kaynanalığın Yılmaz neferleri oluruz. El ele voltanı oluştururuz ikuayko yu da alırız. Ayy çok yükseldim
Siz cok korkunc bir ikili oldunuz I ikuayko hatta üçlü olma yolundasiniz tehlikeli üçlü danger danger

Anlaştık ama kızları da koruyalım, benim onu da vermeye niyetim yok tutabildigimiz kadar inşallah

Amanın Bana Hemen lokasyon bildir. Benim planlarım var. Önce o kızı bir bulalım. planın Geri kalanını özelden yazışırız tehlike küçükken bertaraf edilmeli
Nasil kibar bir anne nasil.tatli soyluyor yilanin.basini küçükken ezmeli demiyor

Bende hazırlıksız yakalandım catala cok utandm temızlenmıstım ama beklemıyordum

Bende hazırlıksız yakalandım catala cok utandm temızlenmıstım ama beklemıyordum
AYnen temiz olmana rağmen birden hadi bakalım diyince psikolojikmen hazır olmuyosun garip oluyo ya geçen hafta yaptı bitti birdaha olmaz sanıyodum ama her gitmeme hazır gidicem artık işi belli olmuyor doktorların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…