Ay 2 sezaryen ve simdi 3. Bebis mi sen de nasil bi cesaret var bacim helal olsun benm gozum acayip korktu sezaryen yuzunden 2.yi asla dusunemiyorum tavsiyelerin icin de cok teşekkürler ama mesela daha ne kdr surer dikis ağrısı tahmini
Tabii gönül isterdi normal doğum denedim olmuyor 2 kez denedim olmuyor.Unutulup geçiyor herşey en güzel şey kollarında unutturuyor.Herkesin acıya dayanıklığı,dr un yaptığı dikiş, vücut yapın Misal eşimin yaraları cabuk iyileşir Gibi durumlar ağrının ne zaman geçeceğini belirler.Genelde 1 hafta en fazla 10 güne geçer Sen kendini yormadıkça tabii Sen en zoru ilk ayağa kalkış yapmissin gerisi bisey değil geçecek
Kızlar bebek yatağı için alez koruyucu almaya gerek var mi? Bir de doğum odasına iyi ki doğdun gibi masa arkasına afiş yapiliyr ya ondan yaptrn var mı onereck olan?
Kızlar bebek yatağı için alez koruyucu almaya gerek var mi? Bir de doğum odasına iyi ki doğdun gibi masa arkasına afiş yapiliyr ya ondan yaptrn var mı onereck olan?
afis yaptirmadim ben. hastane icin paket almistim. oda suslemede neler var bilemiyrm. onlar yapacqk bakalim.
alez lazim bence. kusabiliyr. bazen alt degisirken çis kacabiliyr ya da gece uyurken bezden sizabiliyor.
ayy gece ne kadar sicakti iyku yok 2 saaatir
nefes alamiyorum bu hafta hayirlisi ile saglikla dogsa minigim
ayak sislerim inmiyor sicaktan yürüyemiyorum bile
Bebişler kusuyor. Sıvı geçirmez alez iyi olur. Yoksa bi kussa yatağın kurumasını beklemek zorunda kalırsın.
Yakınlarında parti malz. Satan bi yer yok mu? İyi ki doğdun afişi için.
İyi ki doğdun yazılı balonlarda var.
Bebişko 2750 kg 49 cm olmuş. Dönmüş. Normal doğum beklemekteyim. Kan birazcık azmış ve idrar temiz. Ortalama kalan gün sayım 20. Ben de beklerken bi piknik yapalım dedim. Bugün piknikçiyisss
Tek sıkıntı Doktorcum bayramda yok. Devlette doğum yapacağım. Nöbetçi ebe ve başka bi doktor var ama...
Tabii gönül isterdi normal doğum denedim olmuyor 2 kez denedim olmuyor.Unutulup geçiyor herşey en güzel şey kollarında unutturuyor.Herkesin acıya dayanıklığı,dr un yaptığı dikiş, vücut yapın Misal eşimin yaraları cabuk iyileşir Gibi durumlar ağrının ne zaman geçeceğini belirler.Genelde 1 hafta en fazla 10 güne geçer Sen kendini yormadıkça tabii Sen en zoru ilk ayağa kalkış yapmissin gerisi bisey değil geçecek
Ben de cok istedim normal dogum 17 18saat sancidan sonra apart topar sezaryene alindim hayirlisi boyleymis tabi onemli olan saglik ama psikolojik olarak cok etkilendim baya agladim ameliyata girerken de cikarken de. Ilk iki gun cok zordu sonra kalkip altini bile aldim bebisin dedigin gibi unutuluyor bnde insllah unutucam her isimi yapmaya calisiuorum birZ yoruyorum kendimi galiba ama dikkat edicem
Bebişko 2750 kg 49 cm olmuş. Dönmüş. Normal doğum beklemekteyim. Kan birazcık azmış ve idrar temiz. Ortalama kalan gün sayım 20. Ben de beklerken bi piknik yapalım dedim. Bugün piknikçiyisss
Tek sıkıntı Doktorcum bayramda yok. Devlette doğum yapacağım. Nöbetçi ebe ve başka bi doktor var ama...
Bebise masallah son zamanlarini guzel degerlendir piknik super fikirr ben de doktorumun bayramda olmamasini cok dert etmistim erkenden geldi sipa hic takilma doktor olayina canim saglikla kucagina al insallah
Gunaydin canlar ❤
Hamileligi ozledim yaaa takvimimi kaldirasim gelmiyo karnimda gaz hareketi oluyo ben direkt bebis hareket etti fln diye dusunuyorum sonra kendime geliyorum
Dun gece kabizlik olayini da cozdum cok sukur bi gaz kaldi bebisten daha gazliyim ayol
Bu arada ay hemen buyuyo cok bisey alma yenidogan bedeni diyenlere selam olsun cocugun dün 3.gununde giyecek biseyi kalmadi hahaha 2 makine camasir cikti 1 tane havlu almisim aferim bana iki kere yikadik asya hanimi birinde cisini yaptı birinde kustu havluya acil havlu alinacak muslinler de bol bol alin cok isime yaradi. Ev cok sicak 27derece falan icine bir citcitli badi ustune de tulum giydiriyorum keske daha cok tulum alsaymisim cok rahat. Kendinden eldivenli tulumu icat edene saygilar