2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Rahim filmi değil de,histeroskopi çekildi. Rahmime kamerayla bakıldı uyutma filan yapılmadı yani işlem 10-15 dk filan sürdü.
Yqpisiklik,perde filan yok dedi doktorum.
Sadece 11. Haftada dikiş atılacak dedi.

Ya bizede bi belirti gelse şöyle ağrı sancı ne güzel olur dimi her gün söylüyorum kızım hadi gel bak seni bekliyoruz diye keyfi yerinde herhalde tık yok göbek oldu davull
Bizde de durum aynı canım. Her an bekliyorum. Ama yok yani illa bayrama kadar duracak sanırım :))

Tuzak bunlar tuzakkk

Rahim filmi değil de,histeroskopi çekildi. Rahmime kamerayla bakıldı uyutma filan yapılmadı yani işlem 10-15 dk filan sürdü.
Yqpisiklik,perde filan yok dedi doktorum.
Sadece 11. Haftada dikiş atılacak dedi.
Hsg değil mi bende ondan bahsetmiştim rahim filmi derken. Bana da yapıldı işlem 3 dk filan sürdü. Öncesi-sonrası-hazırlanması 10-15 dk sürüyor. Ama anestezi bende de yoktu, ağrısızdı zaten.

Bizde de durum aynı canım. Her an bekliyorum. Ama yok yani illa bayrama kadar duracak sanırım :))
Bunlar tam aslan galiba ayın ortası ya baya baskın olacaklar herhalde ben ne zaman istersem o zaman gelirim kafasında sıpalar

Yok kız kaç gündür ara ara oluyo bişe olduğu yok el göbekte bekliyoruz öyle

Evimde yalnız sessiz sessiz oturmayı o kadar özledim ki... henüz ne kendimle ne eşimle ne bebeğimle hiç yalnız kalamadım. Herkes yardımcı olmak icin burada ama evimin düzeni kaçtı resmen. Kıymetini bil valla aç klimanı otur karnını sev bebeğinle konuş, evini düzenle ne bileyim

Yok yok hemen olmaz daha haftan var zaten ara ara yokluyo o ağrı beni de ne açılma ne yumuşama ne su ne nişan bir cacık yok
Valla hemen de olabilir kızlar bir anda geliveriyor hiç belirtisiz.. direkt sancıyla uyandım ve ardından nişan gelmişti hemen.. hazırlıklı olun siz ne olur ne olmaz

Valla hemen de olabilir kızlar bir anda geliveriyor hiç belirtisiz.. direkt sancıyla uyandım ve ardından nişan gelmişti hemen.. hazırlıklı olun siz ne olur ne olmaz
Hiç öyle şeyler yaşayacakmışım gibi gelmiyo bana bu hamilelik yapıştı üstüme sankiiiii

Hsg değil mi bende ondan bahsetmiştim rahim filmi derken. Bana da yapıldı işlem 3 dk filan sürdü. Öncesi-sonrası-hazırlanması 10-15 dk sürüyor. Ama anestezi bende de yoktu, ağrısızdı zaten.

Ewt aynısı. Bana ofis histeroskopi denildi valla. Rahim filmi ayrı diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…