Benimki de beni böyle de güzel bulduğu için büyü mü yaptırdın diye dalga geçiyor, yastığının altında Arapça bir şeyler sıkıştırıp korkutmayı düşünüyorum nıahahaha
İğne hiç kullanmadım o yüzden bilemiyorum. Coraspini de aslında tamamen kendimi rahatlatmak için kullandım, doktoruma kalsa hiç gerek yoktu.
Rahim ağzı yetmezliği olan hastalar 24. haftalardan itibaren doğuruyorlar aslında. Tabi ki yetmezliğin dereceleri farklı oluyor ama en fazla 32ye kadar doğurmuş oluyorlar, bir önlem alınmazsa. Kürtaj rahim ağzı yetmezliği yapmıyor ama yapışıklık yapabiliyor, rahim filminde zaten hepsi görülüyor hatta yapışıklık varsa açılıyor.
Rahim filmi değil de,histeroskopi çekildi. Rahmime kamerayla bakıldı uyutma filan yapılmadı yani işlem 10-15 dk filan sürdü.
Yqpisiklik,perde filan yok dedi doktorum.
Sadece 11. Haftada dikiş atılacak dedi.
Ya bizede bi belirti gelse şöyle ağrı sancı ne güzel olur dimi her gün söylüyorum kızım hadi gel bak seni bekliyoruz diye keyfi yerinde herhalde tık yok göbek oldu davull
Benim ki bu hamilelik hallerini çok özlicem dedi geçen akşam dedim sen iyi misin şu tipime bak yüzümü sivilce bastı karnım davul gibi basenler aldı başını başka bi cumhuriyet kurdu olsun çok güzel diyo tamam anlaşıldı senin niyetin dedim kaçtım hemen
Rahim filmi değil de,histeroskopi çekildi. Rahmime kamerayla bakıldı uyutma filan yapılmadı yani işlem 10-15 dk filan sürdü.
Yqpisiklik,perde filan yok dedi doktorum.
Sadece 11. Haftada dikiş atılacak dedi.
Hsg değil mi bende ondan bahsetmiştim rahim filmi derken. Bana da yapıldı işlem 3 dk filan sürdü. Öncesi-sonrası-hazırlanması 10-15 dk sürüyor. Ama anestezi bende de yoktu, ağrısızdı zaten.
Şuan ilk defa karnımın altında ve belimde hafif adet ağrısı hissettim hani adetimiz gelmeden 2 3 gün önce hafif sinyal verir ya öyle bunların artık arada olması normal dimi hemen (doğurmam yani sorunun öz Türkçesi )
Şuan ilk defa karnımın altında ve belimde hafif adet ağrısı hissettim hani adetimiz gelmeden 2 3 gün önce hafif sinyal verir ya öyle bunların artık arada olması normal dimi hemen (doğurmam yani sorunun öz Türkçesi )
Doğumlar başladı artık. Bir küçük grup Temmuz anneleri olduk, Ağustos’u bekleyemedik teyzeleri. Çok istemiştim aslan burcu olsun ama benim küçüğüm ben yengeç olucam dedi
Ay bugün benim hormonlar üstüme geliyor
Dokunsalar ağlayacağım, evde yapacak bir iş kalmadı olanları ben yapamıyorum siz evde nasıl oyalanıyorsunuz ya hava sıcak tansiyon sıkıntı olur diye eşim dışarı çıkma diyor
Evimde yalnız sessiz sessiz oturmayı o kadar özledim ki... henüz ne kendimle ne eşimle ne bebeğimle hiç yalnız kalamadım. Herkes yardımcı olmak icin burada ama evimin düzeni kaçtı resmen. Kıymetini bil valla aç klimanı otur karnını sev bebeğinle konuş, evini düzenle ne bileyim
Valla hemen de olabilir kızlar bir anda geliveriyor hiç belirtisiz.. direkt sancıyla uyandım ve ardından nişan gelmişti hemen.. hazırlıklı olun siz ne olur ne olmaz
Valla hemen de olabilir kızlar bir anda geliveriyor hiç belirtisiz.. direkt sancıyla uyandım ve ardından nişan gelmişti hemen.. hazırlıklı olun siz ne olur ne olmaz
Hsg değil mi bende ondan bahsetmiştim rahim filmi derken. Bana da yapıldı işlem 3 dk filan sürdü. Öncesi-sonrası-hazırlanması 10-15 dk sürüyor. Ama anestezi bende de yoktu, ağrısızdı zaten.