2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selamllaaarr
Sabahtan beri işler biraz yoğundu, bir de baktım 33 sayfa

Öncelikle Simran_ doğum günün kutlu olsun
Sonra Efelihayat kız yarinki doğum günün kutlu olsun seninde

udg06 için çok sevindiiimmm Ne güzel artık kavuştu minnakına

Benim de bugün hariç son 2 iş günüm artık
Asla ayakkabıyı giymeden geçireceğim günler geldi sonunda
Terlik dışında bir şey giymeyeceğim Sandalet bile belki belkiiii

Herkese merhaba..
Bugün kontrolüm vardı. NTS'de çektiler. NTS çok iyi dedi doktor. Kalp atışları vs çok iyi görünüyormuş.
Ama bizim kızın pek gelesi yok galiba yürüyüş yap dedi. Yapıyorum dedim, güzel devam et dedi doktorum.
Bundan sonra haftalık kontrollere başlıyoruz.
Kızım 2790 olmuş, ben kilo almamışım. Az mi kilosu dedim, çok kilo almasını istemiyoruz, gayet yerinde kilosu dedi.
Haftaya doktorumuz tatilde olacağı için başka doktora yönlendirdi. Zaten pek haftaya doğacak gibi görünmüyor, kadar da mesaj göndermiştim evrene..
Hala demir oranım çok düşük..Yeniden ilaç verdi. 2 hafta daha devam edeceğim.
Geçen kontrolde virüs testi yapılmıştı o da temiz çıkmış.
Daha önce de söylediğim gibi her zaman olduğu üzre vajinal muayene yapıldı. Her seferinde yapılıyor, açıklık, mantar vs kontrol ediliyor.

Bizden bukadar.. Umarım son kalan haftalarda da kilo almam

Bende de geçen hafta hafiften başlamıştı,bu hafta tık yok.Doktora sordum normal artk,doğum yaklaşıyor dedi.

tesekkurler balimmm.az.kaldi ankaraaa
masallah prensese
adam beni fitik edecek ya rabbim
evi supurmeme yardim et dedim iyiki.
koridorlar salon supurdum sildim
bulasigi bosalalttim
camasir yikaniyor inu asacam oh sonra hemen duş hava cok sicak su gibi.oldum
ayyy durur musun.lütfen dogurcan

Kızlar daha önce konuşmuştuk burda Meryem Ana eli otunu alan kullanan oldu mu. Ben hacca giden birine getirttirdim sen suyu birazda hurmayla beraber nasıl kullancaz onu
senim sancim baslayinca suya konacak o buyudukce insallah seninde acilman hizlanip doğum yapacn
sonra sudan cikmasi gerekiyo

Uyuyorum sürekli yoksa zaman geçmiyor simdik uyandim 1 saat içinde yine yatarım akşamda film kitap geçiyor patlamanin eşiğindeyim ama çaktırmıyorum

Kızlar daha önce konuşmuştuk burda Meryem Ana eli otunu alan kullanan oldu mu. Ben hacca giden birine getirttirdim sen suyu birazda hurmayla beraber nasıl kullancaz onu
Ben de onu soracaktım tam aklımdan geçiyordu sen yazdın canım.
Onun duası var, duasıyla beraber suya konuluyor. Son günlerine yakın ya da doğum belirtisi sancısı gibi durumlar başlayınca koyuyorsun.Daha doğrusu birisi senin adına bunu yapması gerekiyor.

Şu sıra çok sezeryanımız oldu gerçi ama koyan oldu hiç diye soracaktım.

adam beni fitik edecek ya rabbim
evi supurmeme yardim et dedim iyiki.
koridorlar salon supurdum sildim
bulasigi bosalalttim
camasir yikaniyor inu asacam oh sonra hemen duş hava cok sicak su gibi.oldum

Bence bekleme bende dün süpürdüm sildim canım çıktı benimki diyo ki kim vardı dedim ki bu zamana kadar biri mi vardı yanımda tek yaptım kim yapacak yapmayınca yapmıyorlar gittiği yere kadar yapıcaz sonrası Allah Kerim

B Bluemom44 aslında sen aktardan meryem ana otu bulsan da suya koysan belki faydası olur canım açılma için. Sancın var ama açılman artmıyordu. Belki dua sebep olur

Açıkcası ne okunuyor bilmiyorum ama ben sadece suya koymayı planlıyorum belki bi Yasin ya da Meryem süresi okunur ama o da suya mı onu da bilmiyorum o zaten tahmin açılması için konuyor diye bildiğim için ekstra bişeye gerek var mı

Uyuyorum sürekli yoksa zaman geçmiyor simdik uyandim 1 saat içinde yine yatarım akşamda film kitap geçiyor patlamanin eşiğindeyim ama çaktırmıyorum
Off aynı ben. Sinirden sağa sola sarmaya başladım. 40.i haftayı beklemesin kızım nolur ya. Çok çok amin

Kizlar yemin ederim.size oyle bi haldeyimki sanki camasir makinasina konmusum.beynim.donmus donmus beni atmislar koltuga... Heryerde insaat sesi dogru durust uyuyamiyorumda, hava zaten asiri sicakti gece zar zor uyudum vantilatordenbana pek etki etmiyo hava sicak ya cok binetkisi yok... Kitap okim dedim yuzustu yatarak okurdum onu yapamiyorum otursam belime agri giriyo televizyon da izleyesim yok fasulyeler bana bakiyo ben fasulyelere nasil ayiklanacak... Hayret vallahi bu aradada dogum icin verilen comelme hareketleri var kolaylastirici onlari yaptim dizlerimin agrisindan uyuyamadim o kadar sinirlendimki basima is actim resmen sanki cok iyiymisim gibi ben yuruyuse devam edicem bu comelme momelme bana gore degil

Off aynı ben. Sinirden sağa sola sarmaya başladım. 40.i haftayı beklemesin kızım nolur ya. Çok çok amin
Inşallah inşallah benim 5 günüm kaldi bugünden sonra ve hala öküzümden ya bu kadin 5 gün sonra doguracak bi degisiklik olsun hayatinda alayim bi yerlere gotureyim en kötü yemege gotureyim diye düşünmesini bekliyorum ama bosuna muhtemelen 2 3 gun icinde patlayacağım cok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…