2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bence hormonların suçu yok ilgisizlik baş gösterince söyleyince yaptığında da bi sinir oluyorum anlatamam

Rabbim bi sancıda kurtarsin. Bebeğinizi sagsalim kucaginiza alırsınız inşallah. Benden size bi öneri yapıp yapmamak size kalmış. Ben bi tane canli doğum yaptım çokta tecrubeli değilim ama sağlık ocağındaki hemsire söylemişti doğum kolaylassin diye ne yapabilirim diye sorunca. Kızımda sürekli yattigim için dogumum çok zor geçecek derdim ödüm kopardı doğumdan.
Hemşire demişti ki kasılmaların duzenli başlayınca ve adım attığında karninin alt kısmında sertlik hissedersen. Sıcak bi duş al dayanabildigin kadar. Karnına özellikle bol bol Dök. Ve karnina sabunla masaj yap. Bide özel bölgene hem sabun hem sıcak suyla masaj yap demişti. Sabun rahim kaslarını gevsettigi için açılma çabuk olur demişti. Ben aynısını uyguladim. 40 dk filan kaldım banyoda. Ve dogumum gerçekten çok kolay olmuştu. Ama ilk doğumda (22 haftalik ölü dogum ) mahfolmustum 48 saat suni sancı verilmişti anca dusmustu..

Anladım canım hangi dua biliyo musun

Ahh canim benim öylemi diyorsun şu sıcaklardan tadını çıkaramıyoruz ki artık bunaldıkbu arada gecen emzirme egitiminde kimyonlu su icin gazı önlemek icin denildi ve bakliyatlardan uzak durun dediler sende dene istersen kuzum belki işe yarar.Krem ve kalkan önerin icinde tesekkürler canım asyacığı kokla benim için

Ben onu dün gece dedim hamilelik uygulamasında sinemaya başbaşa yemeğe gidin diyor dedim artık ne anladı görücez

Hadi sağlıkla kucağına al inşallah.. Ne zaman geleceği hiç belli olmaz bu minnoşların her an hazırlıklı olmak lazım

Hafif bir anomali vardı rahimde, rahim kalp şeklindeymiş ama çok değil, doktorlar hiç üzerinde durmadı, bir çocuğu taşımışsa bu rahim diğerlerini de taşır dediler.
Peki bu hamileliginizde herhangi bi tedavi uygulandı mi. Düşük tehlikeniz varmiydu

Hepimiz döküldük artik. Hadi kalkin kalkin da diyemiyorum, bugün benden de pas! Yarina kısmetse

Ve kocalara bir sey ima etme, bir sey yapmalarini hem de kendiliklerinden tahmin etme ozellikleri yüklü degil kizlar. İlkokul cocuguna anlatir gibi soyleyin, yoksa tepki alamazsiniz.

Cok cok tesekkurler aklimda bulunsun dediklerin saholasinninsallah sananda Allah hayirlisiyla bebegini kucagina almaui nasip eylesin saglikla mutlulukla canim

Kızlar daha önce konuşmuştuk burda Meryem Ana eli otunu alan kullanan oldu mu. Ben hacca giden birine getirttirdim sen suyu birazda hurmayla beraber nasıl kullancaz onu
Bende aldım o ottan canım aynen hurma da yiyecem. Otun kullanımı için çeşitli söylentiler var ama benim bildiğim sıcak suya koyup açılınca 1 bardak suyundan içmek. Ostrojen hormonu içerdiği için kasları gevşetici özelliği varmış.

Anladım canım hangi dua biliyo musun
İnternette baktığımda;
Felak -Nas-Elemneşrah -Fatiha -Ayetel Kursi -İnşirah - Araf suresi 54.ayet- İnşikak 21. ayet

Gördüm ama kuzenlerime soracağım tekrardan ne okunuyor diye. Bir de yanınızda siz sancı çekerken bulunan kişinin "el benim elim değil, Fatma anamızın eli" diyerek sırtınızı okşaması da doğum için kudret veriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…