Amin canım inşallah. Güzel dileklerin için tesekkurlerCok cok tesekkurler aklimda bulunsun dediklerin saholasinninsallah sananda Allah hayirlisiyla bebegini kucagina almaui nasip eylesin saglikla mutlulukla canim
Bende aldım o ottan canım aynen hurma da yiyecem. Otun kullanımı için çeşitli söylentiler var ama benim bildiğim sıcak suya koyup açılınca 1 bardak suyundan içmek. Ostrojen hormonu içerdiği için kasları gevşetici özelliği varmış.
doktorum bundan istedi hastane cantama koydum, dogumdan 6 saat sonra takacaklarmis
doktorum bundan istedi hastane cantama koydum, dogumdan 6 saat sonra takacaklarmis
Özel hastaneler canım devlete hiç gitmedimO ne saçma iş ya. Devlet Hastanesi mi bunu yapan?
devlete bi gorun canimÖzel hastaneler canım devlete hiç gitmedim
Hadi inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine, haftasıda gelmişkizlar kontrolden geldim. 1 cm aciklik varmış, bir iki gune gelirmis bizim afacan. doktor bugünkü agridan daha fazla agrin olursa hemen gel dedi. (hic agrim yok ama ) nisan yada su gelebilir her an dedi. bebegin kafasi daha tam asagiya inmemis. oncekine gore cok cok iyi dedi.
Seni nst deki sanviya gore mi alttan muayne etti canim yoksa normalde de ediyo mukizlar kontrolden geldim. 1 cm aciklik varmış, bir iki gune gelirmis bizim afacan. doktor bugünkü agridan daha fazla agrin olursa hemen gel dedi. (hic agrim yok ama ) nisan yada su gelebilir her an dedi. bebegin kafasi daha tam asagiya inmemis. oncekine gore cok cok iyi dedi.
Senle aynı durumdayız ılceden benı acılma bar dıye sevk ettı arastırma 2 cm ıle senı alamayız dedı orda sancım cıkıyor arastırmada hıc sancıj yok. 130 km geldık donuyoruz artk ıyıce agırlasmadan gıtmıycem kımı gıt adet sancısı gıbı oluyor dıyor kımı gıtme bu agrıyla doguramazsn dıyorPazar günü sabaha karşı saat 3 gibiydi canım en son. Kalp atışları normaldi, haraketlerini takip ediyorum azalma var birkaç gündür öyle normaldeki gibi çok haraketli değil. Söylüyorum doktorlara birşey yok diyorlar. Ben hiçbişey anlamadımki zaten canım, ne olunca gideceğim hakkında bir fikrim de yok. Şu olunca gel dedikleri herşey oldu gidiyorum geri gönderiyorlar
evet canim mutlaka istiyoruz dedi, aldirdi bana kadin, emboli corap da aldirdi demek ki var bir bildikleriSezeryan olsa bile mi
Aman aman evınden cıkma gıtme bosa altan muayne yaptırma bosa parmaklamasnlar 1 cm de altan muayneden olmustur mılletı ayaga kaldırdım doguruyorum dıye gıt haftaya gel dedılerkizlar kontrolden geldim. 1 cm aciklik varmış, bir iki gune gelirmis bizim afacan. doktor bugünkü agridan daha fazla agrin olursa hemen gel dedi. (hic agrim yok ama ) nisan yada su gelebilir her an dedi. bebegin kafasi daha tam asagiya inmemis. oncekine gore cok cok iyi dedi.
nst de minik sancilar cikti, her hafta alttan muayene ediyor artik bu 3. oldu alttan muayenesi. 37 den sonra her gidişte parmak atiyorSeni nst deki sanviya gore mi alttan muayne etti canim yoksa normalde de ediyo mu
Anladim canim tam zamanini doldurucan sen belli ki 40 haftayi... Acaba doktor bende de edecek mi muayne bkslimnst de minik sancilar cikti, her hafta alttan muayene ediyor artik bu 3. oldu alttan muayenesi. 37 den sonra her gidişte parmak atiyor
ahaha hic kacmiyo anacim sendendeeebak bak havlu muslinhemen savunmada hatun
haydi bakalim masallah haberler cok guzel! aynen devam!Aylik kontrolden geldim
36+5te 2.850 olmus
Ne yazik ki bu ay kilo almisim, totalde 15 oldum
Cati muaynesi yapıldı (korkmayin bitiyor sonunda) normalde doguma engel yok
Baska doktora devretti, tanistim ama cok da isinmadim ama sorun da degil
Tavsiyelerini sordum kendi doktoruma;
Yuruyus protein meyve
Meme ucu kremi baslamiyoruz, yara vs olursa ilerde konuşulacak
Nstye girdim İlk defa (20tl) normal sonuclar (yatmak zorladi belim ağrıyor rotoskolyoz kalp ben)
Bundan sonra haftada 1 kontrol yeni doktorla
aahah yazik! hizlandirmak icin bisiiler yapiyomusun?Ben hariç herkes doguruyorduYedekte bekleyen futbolcu gibiyim maca dahil olamadim gitti.
bugun kontrol var bakalim ne diyecek doctor.
hmmm ya o yastiktan filan almiicam dumduz yatsin. en sagliklisi oyle geliyo bana nedense.Ben o kusma falan durumu icin reflu yataklarından (reflu yastigi da deniyo) almistm yataginin icine onu koydum ona yatiriyorum cok rahat bisey o da
Bez değiştirirken daha da tatliyim bacim
haydi insallah ta hemen gelmesin gunun var daha, bi haftacik daha buyusun icinde?? olmaz mi?Belki cati muaynesi yolu açmıştır, belki gelir, umut fakirin ekmegidir.
dogurmuyosun canim ama ufak ufak belirtiler iste bunlarŞuan ilk defa karnımın altında ve belimde hafif adet ağrısı hissettim hani adetimiz gelmeden 2 3 gün önce hafif sinyal verir ya öyle bunların artık arada olması normal dimi hemen (doğurmam yani sorunun öz Türkçesi )
hadi masallah sendede haberler cok guzel! bebisin hemen gelesi yok annesi demekki, az daha buyusun icinde iste fena miHerkese merhaba..
Bugün kontrolüm vardı. NTS'de çektiler. NTS çok iyi dedi doktor. Kalp atışları vs çok iyi görünüyormuş.
Ama bizim kızın pek gelesi yok galiba yürüyüş yap dedi. Yapıyorum dedim, güzel devam et dedi doktorum.
Bundan sonra haftalık kontrollere başlıyoruz.
Kızım 2790 olmuş, ben kilo almamışım. Az mi kilosu dedim, çok kilo almasını istemiyoruz, gayet yerinde kilosu dedi.
Haftaya doktorumuz tatilde olacağı için başka doktora yönlendirdi. Zaten pek haftaya doğacak gibi görünmüyor, kadar da mesaj göndermiştim evrene..
Hala demir oranım çok düşük..Yeniden ilaç verdi. 2 hafta daha devam edeceğim.
Geçen kontrolde virüs testi yapılmıştı o da temiz çıkmış.
Daha önce de söylediğim gibi her zaman olduğu üzre vajinal muayene yapıldı. Her seferinde yapılıyor, açıklık, mantar vs kontrol ediliyor.
Bizden bukadar.. Umarım son kalan haftalarda da kilo almam
bebegim sakin sakin acele yok. kocayida salla yaa ne sinirlenip duruyosun ona. bebekten sonrada gayretli tatli bi sekilde hep isleri paylastirmaya calis, huy edinsin biraz.adam beni fitik edecek ya rabbim
evi supurmeme yardim et dedim iyiki.
koridorlar salon supurdum sildim
bulasigi bosalalttim
camasir yikaniyor inu asacam oh sonra hemen duş hava cok sicak su gibi.oldum
ya suyu yanimda hasteneye mi goturucem ben, onu dusunuyodum gecen gunKızlar daha önce konuşmuştuk burda Meryem Ana eli otunu alan kullanan oldu mu. Ben hacca giden birine getirttirdim sen suyu birazda hurmayla beraber nasıl kullancaz onu
icmek mi?? okumamistim yaa ben onu ciddi misin??Bende aldım o ottan canım aynen hurma da yiyecem. Otun kullanımı için çeşitli söylentiler var ama benim bildiğim sıcak suya koyup açılınca 1 bardak suyundan içmek. Ostrojen hormonu içerdiği için kasları gevşetici özelliği varmış.
boyle seylerden tirsiyorum ben yahu.Bir de yanınızda siz sancı çekerken bulunan kişinin "el benim elim değil, Fatma anamızın eli" diyerek sırtınızı okşaması da doğum için kudret veriyormuş.
ahhaha gercektennn almis mi dayin! cok sevindim:))) gule gule kullanin insallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?