2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok cok tesekkurler aklimda bulunsun dediklerin saholasinninsallah sananda Allah hayirlisiyla bebegini kucagina almaui nasip eylesin saglikla mutlulukla canim
Amin canım inşallah. Güzel dileklerin için tesekkurler
Kim bilir belki bizden habersiz edilen bir dua kurtaracak bizi

Ewt arkadaşlar benim eltimde var annesi umre zamanı getirmişti. Bizim gelin doğum yaptığında hastaneye götürüp suya koymuştur normal Çeşme suyu ama. Şancı çekerken 3 kere kaşıkla suyunu vermiştim. Suyun içinde o açıldıkça Rahimde o kadar çabuk açılma oluyormuş biz faydasını gördük sizede şifa olur inşallah. Ama doğumdan sonra suyu lavaboya dokmeyin. Bi ağacın yada çiçeğin köküne dökün.

kizlar kontrolden geldim. 1 cm aciklik varmış, bir iki gune gelirmis bizim afacan. doktor bugünkü agridan daha fazla agrin olursa hemen gel dedi. (hic agrim yok ama ) nisan yada su gelebilir her an dedi. bebegin kafasi daha tam asagiya inmemis. oncekine gore cok cok iyi dedi.

Bu arada asıl doktoruma vajinal dogumda epidural hakkindaki fikrini sordum. Cok taraftar degil, kizina da yapmis ve ikinmada zorlanmis. Anlamiyor dedi ve ikinamiyor, en son buyuk tuvaletini yapar gibi diye tarif ederek dogurtmus. Vakum vs de olabilir dedi.
Rotoskolyozda epidural yapilabiliyor mu sorusu icin de anestezistle gorusmek lazım dedi.

Hadi inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine, haftasıda gelmiş sıcak duş, pilates topunda zıplama, squat ve merdiven çok yararlı oluyor diyorlar açılma için. Bol bol yap ağrıları hissetmeye başlayınca çok zor oluyor

Seni nst deki sanviya gore mi alttan muayne etti canim yoksa normalde de ediyo mu

Senle aynı durumdayız ılceden benı acılma bar dıye sevk ettı arastırma 2 cm ıle senı alamayız dedı orda sancım cıkıyor arastırmada hıc sancıj yok. 130 km geldık donuyoruz artk ıyıce agırlasmadan gıtmıycem kımı gıt adet sancısı gıbı oluyor dıyor kımı gıtme bu agrıyla doguramazsn dıyor

Aman aman evınden cıkma gıtme bosa altan muayne yaptırma bosa parmaklamasnlar 1 cm de altan muayneden olmustur mılletı ayaga kaldırdım doguruyorum dıye gıt haftaya gel dedıler dayanamayacak agrı olunca o zaman gıtcem

bak bak havlu muslin hemen savunmada hatun
ahaha hic kacmiyo anacim sendendeee
haydi bakalim masallah haberler cok guzel! aynen devam!

udg06 istedigin olmus sancilarin kendiliginden baslamis cok sevindim! haydi hayirla saglikla kavus minigine insallah

Ben hariç herkes doguruyordu Yedekte bekleyen futbolcu gibiyim maca dahil olamadim gitti.
bugun kontrol var bakalim ne diyecek doctor.
aahah yazik! hizlandirmak icin bisiiler yapiyomusun?

Ben o kusma falan durumu icin reflu yataklarından (reflu yastigi da deniyo) almistm yataginin icine onu koydum ona yatiriyorum cok rahat bisey o da

Bez değiştirirken daha da tatliyim bacim
hmmm ya o yastiktan filan almiicam dumduz yatsin. en sagliklisi oyle geliyo bana nedense.

Belki cati muaynesi yolu açmıştır, belki gelir, umut fakirin ekmegidir.
haydi insallah ta hemen gelmesin gunun var daha, bi haftacik daha buyusun icinde?? olmaz mi?

dogurmuyosun canim ama ufak ufak belirtiler iste bunlar bende dort bes gundur ara ara oluyo.

hadi masallah sendede haberler cok guzel! bebisin hemen gelesi yok annesi demekki, az daha buyusun icinde iste fena mi

adam beni fitik edecek ya rabbim
evi supurmeme yardim et dedim iyiki.
koridorlar salon supurdum sildim
bulasigi bosalalttim
camasir yikaniyor inu asacam oh sonra hemen duş hava cok sicak su gibi.oldum
bebegim sakin sakin acele yok. kocayida salla yaa ne sinirlenip duruyosun ona. bebekten sonrada gayretli tatli bi sekilde hep isleri paylastirmaya calis, huy edinsin biraz.

Kızlar daha önce konuşmuştuk burda Meryem Ana eli otunu alan kullanan oldu mu. Ben hacca giden birine getirttirdim sen suyu birazda hurmayla beraber nasıl kullancaz onu
ya suyu yanimda hasteneye mi goturucem ben, onu dusunuyodum gecen gun

icmek mi?? okumamistim yaa ben onu ciddi misin??

Bir de yanınızda siz sancı çekerken bulunan kişinin "el benim elim değil, Fatma anamızın eli" diyerek sırtınızı okşaması da doğum için kudret veriyormuş.
boyle seylerden tirsiyorum ben yahu.
ay yok esim sagolsun gunluk okur ufurur zaten uzerimize, dogum esnasinda da her sanci geldiginde Allahin izniyle bi ayetel kursi, mis. bizim gelin her sancida bi ayetel kursi okuyarak mis gibi koskolayca dogurdu hemen arkasindan da mis gibi toparladi masallah. dua’nin gucu Darisi bizlere insallah!

elaide primark zeeman alisverisi tamamdir tesekkurler teyzesii
ahhaha gercektennn almis mi dayin! cok sevindim:))) gule gule kullanin insallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…