2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Şimdi buralarda amazon gibi. Tokyo'da mı yaşıyorum, köyde mi aklım karışıyor ağustos ayında. Her yerde envai çeşit böcek. Tırsak Taci olduğum için evin dört bir yanını değişik böcek ilaçları ile doldurduk. Gece de kalkıp manyak gibi böcek kontrolü yapıyorum.

Bana her kontrolde yapılıyor. Hiç bir değişiklik hissetmedim.

Geçmiş olsun.. Dualarımız sizinle..

Ah bu sicaklarr tuz biber rica ederim canim
kimyonlu suyu ictim sabah R Rzg14 tesekkur ederim canm sabahtan bu yana bombaliyorum sebze yiyorum corba falan paso gaz sancim var ama lohusa terinden sonra lohusa gazini da ben icat ediyorum

Süt ürünlerine de dikkat edin. Özellikle süte.

Hepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum

Ne güzel haber.. Mutlulukla, sağlıkla büyüsün yavrunuz sizlerle birlikte güzel bir ömrü olsun..

Burada da pek önerilmiyor, normal doğum yapanların çok az kısmı epidural doğum oluyor. Vakum yapmak yerine sezaryen tercih ediyorlar sanırım.

daha inmemistir cnm. benim.3 gune bir kontrol. hatta 2 gune bir artik. hala inmadi hala ayagim kalkiyr. zaten makat gelisli bebek.
Yanıyorsunnnn fuat abiiiiii
hem.de ne yanma yavrum..

İnşallah herhangi bir sorun çıkmaz arkadaşların dediği gibi haftan müsait zaten hemen alabilirler hayırlı haberlerle gel inşallah

Korkma canım uyuyodur keyfı yerinde diye sakindir kalp atışları o yüzden öyle çıkmıştır. İçini ferah tut çok ciddi olsaydı dr hemen alalım derdi bence

Allah Allah. Neymis peki riskler veya tedavi veya önlem m

Haftan.guzel.kuzum sıkma canını Allahim korktuklarimizla sınamasın senn sakinles yorgunluk aclik hersey etkiler hareketi sen iyi.dusun dinlen takip et Allahim.sifa versin iyi dusun lutfen

@simran üzme canım, kalp atışı iyise kilo aldıysa napsın daha rahat moda geçmiştir.
Sen dinlen bu gece dinle bebeği bakalım, ama moralini yüksek tut bişey olmaz Allahın izni ile

anladigim bir konu degil cnm. dilerim hemen duzelen birseydir.

Sakin ol bebek sıkıntı yapmasin güzelce yemek ye,meyve ye konuş oynar daha çok bence

Yaa bişey yoktur allahın izniyle dua ile son zamanlar yeri daralmış hareketi azalmıştır bugün tembellik yapası gelmiştir hiç olumsuz düşünme annesi sağlıkla kucağına al inşallah

Sen hareketlerini hisetmedin mi hic bugun? Korkma zamanin zaten yaklasmis bebisini sagikla kucagina alicaksin. En kotu ihtimal acil alalim der doktorun gonlunu ferah tut

Inş sağlıkla kucaklarsınız bebeğinizi dualarım sizinle

Geçmiş olsun.. Dualarımız sizinle..

Canlar öncelikle hepinize güzel dilekleriniz, dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim Gündüz moral bozukluğu ve yorgunluktan yazamadım, uykuya verdim kendimi. Bende anlayamadım, gebeliğimin başından beri çok rahat olan asla stres yapmayan, yaptırmayan doktorumu ilk kez endişeli gördüm. İster istemez bende endişe ettim. Doktoruma fazlasıyla güveniyorum çünkü. Gece gittim hastaneye nst çekildi. Çok şükür benim küçük sıpam hareketliydi
Nöbetçi doktor hareketlerinin iyi olduğunu eve gidebileceğimi söyledi. Sabahki o 4 nst sonucunu görünce gerçekten kötüymüş eğer bu da öyle olsaydı yatış verirdim dedi.

Velhasıl bir sıkıntı gözükmüyor dostlar. Yarın yinede kendi doktoruma da atıcam sonucu. Derin bir nefes aldım çok şükür Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Benim dualarım da hepiniz için.. İnşallah sağlıkla kucaklayın evlatlarınızı, Rabbim hiçbir anneye evladının acı gününü göstermesin

Seviyorum hepinizi, iyiki varsınız

Efelihayat mutlu yıllar dilerim..
Efelihayat mutlu yıllar canım bebeğinle sağlıklı sıhhatli bir yıl olsun inşallah:)
Musmutlu yıllar canımmm ağustos analarının bitanesiii
Efelihayat doğum günün kutlu olsun canım.Nice mutlu senelerin olsun❤
Canım kuzum doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber nice güzel yılların olsun inşallah
hepiii bört dey tuu yuuuu
Efelihayat
Hepinize ayrı-ayrı tesekkur ediyorum kizlar cok.naziksiniz.seviliyorsunuz

Ben hariç herkes doguruyordu Yedekte bekleyen futbolcu gibiyim maca dahil olamadim gitti.
bugun kontrol var bakalim ne diyecek doctor.

Vakit yaklaşmış demiş doktorun canım sevindim tez zamanda gelsinler minikler

Hepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebişinizi

Canım çok şükür sabah biraz tembellik yapmak istemiş sizin ki amin canım

Efelihayat canımmm mutlu yıllar diliyorum sana da nice güzel günlere

dogim gunun kutlu olsun inşallah canim mutlu huzurlu yillarun olsun sevdiklerinle
Efelihayat dünürcüm doğum günün kutlu olsunsağlıklı bebekli nice mutlu yıllara inşallah❤❤❤
Efelihayat doğum günün kutlu olsun güzel anne ❤ prensin ve sevdiklerinle nice sağlıklı huzurlu mutlu yaşların olsun
Günaydın mutlu huzurlu sabahlar kolay doğumlar inşallah Efelihayat hayatında hamile olarak kutladığın ilk doğum günün kutlu olsun şeker.nice mutlu yıllara inşallah ailenle
TeSekkur ediyorum güzel anneler hep.birlikte insallah seviliyorsunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…