2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gece bana açıklık muayenesi yaptılar, sabah kanlı şekilde akıntım hala geliyor ve kasıklarım belimdeki sancım hala devam ediyor.

Herkese gunaydinnn en.guzel anneler anne adaylari ve minik melekler mutlu saglikli agrisiz sizisiz gunleriniz olsun
doğum.günü çocuğu.olarak dilegim tum.annelerin kolaylikla.sağlıkla.acısız basit sekilde yavrularimizi kucaklarimiza.alalim ve isteyen herkese Allah evlat nasip etsin

Kızlar hastane cantasina göğüs pompası koymak gerekir mi? Sezaryen olup sütü geç gelenlerde işe yarayabilir diyorlardi sanki (evet halaaa hastane çantası hazırlıyorum)
Ben koydum herşeye karşı ilk doğumumda anlayamadım sütüm var mı yok mu pompayla iyi anlaşılır Bir de benim meme uçları küçük bebişler kavramakta zorlanabiliyor. Plastik meme ucu büyütücü kullandım ondan mıdır bilmem hiç yaram olmadı

Doğum günün kutlu olsun tatlım herşey gönlünce olsun

Günaydınn,

İvvvrenç bir geceydi Buraya yazmıyordum ama ben normalde horul horul uyuyordum, dün gece hiiiiç uyuyamadım. Aşırı sıcak+değişik mide ve bağırsak hareketleri Bir de bizim oda sabah o kadaaar güneş alıyor ki, gerizekalı pencere. Çok sinrlym.

Neyse sakin olayım, Simran_ çok sevindim ya, bebişe söyle annişini öyle korkutmasın, ne ayıp şey.

@Rookiemother hanım, ne kadan da doğum günü olan bir hanımefendisiniz. İyi ki doğmuşsunuz efem.

Hepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum
gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım

zeynepaligndz ahh sorma canım tam bir uykucu şirin ya tembelliği beni nasıl korkuttu :)

K kudra07 vallahi billahi ömrümüzden ömür aldılar. Bi doğsunlar popolarından ısırıp intikam alırız :)

sekersizfistikezmesi neler dedim neler hiç ana sözü dinlemicek heralde bu oğlan :)

Buaradaa herkese günaydın mutlu sağlıklı günler güzel anneler ♥

Simdi hareketli mi canim napiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…