2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok sevindim canım gözün aydın.

Yok canım yine çok hareket yok arada hissediyorum o kadar gündüzleri genelde böyle oluyor aslında gece başlıyor oynamaya. Tam bunu yazarken ben burdayım dercesine vuruyor sıpa şimdi :)
Bazen gervekren cok korkutabiliyolar yerleri de daraldi ondan galiba insanin odu patliyo valla bazen karnimi sarsiyorum uyansin ya da hareket etsin diye artik uyuyo devamli napiyo ne ediyo bilmem fazla yazik harekette etmiyo ama telasa sokuyolar artik disari ciksalarda gozle gorup kontrol edebilsek boyle cok zor olmaya basladi

Günaydın Güzellll annelerrrr

Efelihayat İttifakımmmm, takım arkadaşım doğum günün kutlu olsun. Sanırım uzun bir süre tek mum üfleyemeyeceksin o yüzden bu doğum gününün tadını çıkart Bundan sonra evdeki tüm doğum günleri Efe'nin
Nice mutlu yaşların olsun sağlıkla inşallah

Cekirge yok ama karinca dadandi. Masalarda duvarlarda her yerdeler. Ev eski de degilm neden boyle anlamiyorum. Yiyecek bir sey birakmiyorum. Sirkeyle siliyorum yuzeyleri ama umurlarinda dehil. Cikis yerlerine silikon doktuk baska yerlerden ciktilar. En sonunda karinca yemi aldim ama hala dolasiyolar. Cildiricam ben de.

Günaydınlar
Ha gayret kızlar, Temmuzun son günü bugün.
Kendimizi yarına attık mı yüce Ağustos anası olacaz

Simran_ Çok sevindim yaaa
Son zamanlarda bende de oluyor, bi çok hareketli bi çok durgun.
Herhalde sıcaklardan etkileniyor diye düşünüyorum ben.

Efelihayat hepi de börttey tu yu

R Rzg14 ün dediği bacak kaldırma şeysini kaçırdım da ben, biriniz tarif edebilir mi bana da?

Efelihayat nice mutlu senelere canisi dogum gunun kutlu olsun

@Arwien Maggiore cokkkk ama cokkk tesekkur ederimm hepinize seviyorum hepinizi minnoslar

ben köydeyim canim ama gecen senelerde bende girmezdim bu sne cidden bi c3kirge istilasi var burdada diger böcekler aynıda
Hadi orasi koy koyde bizde kertenkele bile normal ama sehrin ortasinda cekirge nedir nerede yasiyonuz siz diyesim var hayatimda ilkkez tuylu ari gordum bu yil.

snowmotion yavru kertenkele var evde kafasına göre geziyi bide karınca sürüsü,eşşek arısı dadandı her gün giriyo her gün kaçıyoruz bide kedim
Benim kedim yakalardi sanirim yaslaniyor tum gun masanin altinda yatiyor hayir o balkonda yarasa yakalamis kedi gitti yerine uyuyan bir kedi geldi dun dedim en son bosa besliyorum seni cekirgeyide ben yakalayacaksam

Oglum olmazsa muhtemelen odaya kitleyip kendimi otururdum ama oglum durmuyor mecbur attim daha dogrusu ustune havlu attim havluyuda balkona attim aman ya bu sene bir bereket ki sorma hic gormedigim bocekler goruyorum

Akşam sıcaktan mı bilmiyorum yemekten sonra kendime gelemedim. Bi mutsuz, bi yorgun hissettim kendimi. Forumu bile okuyamadım kafam kalkmadı.
Yaz hamilelikleri ile ilgili büyük sözüme tövbe demek istiyorum.
Tabi evlendikten sonra herkes çocuk ne zmn düşünüyorsunuz diye sorarlarken ben de yazın inşallah bakalım bahar gibi doğsun istiyorum diyordum. Bir gün kuzenim bence böyle düşünme ne zaman kısmetse o zaman olur dedi. Aylardan Nisan falan. Ben tabi herşeyi planlı programlı yaptığım için yok yok baharda doğarsa kolaylık olur kendini kolay toparlar , yaza da ben hamilelik geçiremem çok sıcak olur diyordum üstüne basa basa. Yaz geldi. Ben çalışmalara başlamadan önce hormonlara tahlillere falan baktırdım. Sıkıntı yok. Aylardan Temmuz Ağustos hesaplamalarıma göre çocuk nisan mayıs gibi doğacak denedik.Ben tabi 1 kerede olacak sanıyorum. Kesin hamileyim diye ortalık da geziniyorum. Bi baktım regl oldum Alla alla nerede hata yaptık acaba diye düşünüp doktora gittim bi de (cehalet çok zor) Eylül oldu. Eyvah diyorum yaza kalacağım. Doktor dedi bu yumurta güzel hemen değerlendirin.Değerlendirdik ama düşük oldu. Kaldık mı Kasım'a. Artık yapabilecek bişey yok. Dedim yaz maz hamile kalayım da hiç önemli değil ve Kasım tuttu çok şükür Rabbim aratmadı ama büyük de konuşmamak lazımmış onu anladım.

Güzel anne adayları,bende bebeğimi kaybetmeseydim sizinle birlikte Ağustos annesi olacaktım
şimdi tekrar hamileyim mart annesi olacağım inşAllah,dualarınızda bizleri de unutmayın
hepinize doğumuzda kolaylık diliyorum Allahımdan,sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah hepimiz

Sağlıkla kucağına al canım sen de hayırlısı ile. Nasibinde Mart annesi olmak varmış.

Sağlıkla kucağına al canım sen de hayırlısı ile. Nasibinde Mart annesi olmak varmış.
Allahtan gelene boynumuz kıldan ince,ne yazıldıysa o canım
Allah razı olsun duan için,inşAllah geçmişte yaşananlardan ve beterlerinden korur Rabbim bende mart ayında alırım kucağıma yavrumu

Efelihayat doğum günün kutlu olsun nice kutlu yillara bebisininde seninde ömrünüz bereketli olsun inşallah.
cokkk tesekkurler tatlim
ne guzel yazmissin.forumu arada cik oku insanlar neler yasiyor RAbbime sonsuz sukurler olsun hamd.olsun evlatlarımızı verdi insallah sagsalim aliriz kucaklarimiza
amin amin canim.hayirlisi.olsun ağustos yerine mart annesi.olcaksin insallah RAbbim yavrunu bagislasin saglikla.al kucağına insallah

Allah Razı olsun canım,sizlerde sağlıkla kolaylıkla alın kucağınıza

Guuud morning vietnaaaaam

Alesta sana kalp. Kedi kopek ve insan anasinoldugun ilk yaşın

Simran_ nasılsın bugün?

Hadi kalkin kalkin! Yat yat nereye kadar? Oda yapanlar cocuklarin odasinda zaman geçirsin, kitap okusun, o havayi solusun. Cam perde isine gireni döverim. O cikarmadigim camasiri tekrar calistirdim, 3-4 makina yikarim. Bulasik temiz ama bosalmadi üstünde tezgah savas alani. Supureyim hatta bu sefer sileyim çünkü Pamuskom ve cikarmalari cocum resmen analiga hazirliyor beni 7 senedir. Bir de banyo yaparsam sen sag ben selamet. Banyo da iyi durumda degil ama banane zorun da miyaaaam zorunda miyaaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…