Akşam sıcaktan mı bilmiyorum yemekten sonra kendime gelemedim. Bi mutsuz, bi yorgun hissettim kendimi. Forumu bile okuyamadım kafam kalkmadı.
Yaz hamilelikleri ile ilgili büyük sözüme tövbe demek istiyorum.
Tabi evlendikten sonra herkes çocuk ne zmn düşünüyorsunuz diye sorarlarken ben de yazın inşallah bakalım bahar gibi doğsun istiyorum diyordum. Bir gün kuzenim bence böyle düşünme ne zaman kısmetse o zaman olur dedi. Aylardan Nisan falan. Ben tabi herşeyi planlı programlı yaptığım için yok yok baharda doğarsa kolaylık olur kendini kolay toparlar , yaza da ben hamilelik geçiremem çok sıcak olur diyordum üstüne basa basa. Yaz geldi. Ben çalışmalara başlamadan önce hormonlara tahlillere falan baktırdım. Sıkıntı yok. Aylardan Temmuz Ağustos hesaplamalarıma göre çocuk nisan mayıs gibi doğacak
denedik.Ben tabi 1 kerede olacak sanıyorum. Kesin hamileyim diye ortalık da geziniyorum. Bi baktım regl oldum
Alla alla nerede hata yaptık acaba diye düşünüp doktora gittim bi de
(cehalet çok zor) Eylül oldu. Eyvah diyorum yaza kalacağım. Doktor dedi bu yumurta güzel hemen değerlendirin.Değerlendirdik ama düşük oldu. Kaldık mı Kasım'a. Artık yapabilecek bişey yok. Dedim yaz maz hamile kalayım da hiç önemli değil ve Kasım tuttu çok şükür
Rabbim aratmadı ama büyük de konuşmamak lazımmış onu anladım.