2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tesekkurler balimmm
İnsan.köle is basinda desene kediciklerin isi senin isler kolay gelsin agrin.gecmis sanirim.dikkat et lutfennn

Nice mutlu yıllara canım

Tesekkurler balimmm
İnsan.köle is basinda desene kediciklerin isi senin isler kolay gelsin agrin.gecmis sanirim.dikkat et lutfennn
Ağrı kimmis ya? Agzini burnunu kırar üstüne kahve yapar icerim. Akıllı olsun almiyim aklını.
Rotoskolyoz sana laflar hazirladim olm bittin sen

biraz dikkatli davranicam bugün, geri gelmesin pislik diye.

Allahtan gelene boynumuz kıldan ince,ne yazıldıysa o canım
Allah razı olsun duan için,inşAllah geçmişte yaşananlardan ve beterlerinden korur Rabbim bende mart ayında alırım kucağıma yavrumu
Alırsın canım inşallah bende geçen sene bu zamanlar ilk bebeğimi kaybettim şimdi ikincisi doğmak üzere. Korkular oluyor tabiki ama kısmet böyleymiş

Sizin kizlar R Rzg14 ile.amazon masallah

Heeeyyy maşallah sana, enerjiye bak beeee sen yine de dikkatli ol, yavaş yavaş yap işlerini

ne guzel yazmissin.forumu arada cik oku insanlar neler yasiyor RAbbime sonsuz sukurler olsun hamd.olsun evlatlarımızı verdi insallah sagsalim aliriz kucaklarimiza

Okuyorum ya, düşük yaptığım dönemde neler neler okumuştum. Her zaman söylüyorum ben o 4 ayda bile ne şüpheler yaşadım içimde. Ki 4 ay hiç birşey değil yıllarca yolunu gözetleyenler var bir evladın. Halimize binlerce kez şükür. Bunu düşünüp cayır cayır yandığımıza bile şükrediyoruz Ağustos ayında

amin amin amin cümlemize insallah cok tesekkurler kuzucum

Heeeyyy maşallah sana, enerjiye bak beeee sen yine de dikkatli ol, yavaş yavaş yap işlerini
Yatarsam kalırım. Mottom bu
Gel bir de evi gör, alakasi yok.

Günaydın. Seninle temizlik yapacağımız günler hep aynı denk geliyor Hee :)) bende bugün toz alacağım. Süpürme belki yaparım. Mutfak dolaplarinin alt kısmını silicem. Üstü 3 haftadır kocamı bekliyor beklesin napıyım :))) sonra duş ohh mis yapabiliriz dimi bugün bunları o enerji var dimi bizde :)))

Yapariz ya o kim ki? Nedir yani!!!

Mutfak dolabi falan giremiycem ben, su yazdiklarimi bitireyim bana yeter. Hani eve insan gelince normal (!) görsün ben okeyim.

Ahh ahh hikayemiz ayni tobeler olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…