2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla pipi havayla temas edince direk isiyorlar oyle bisi takmaya mecal olmuyor bebek olmasalar bilerek yapiyorlar derdim. Sanki o ani bekliyor gibiler.

Valla pipi havayla temas edince direk isiyorlar oyle bisi takmaya mecal olmuyor bebek olmasalar bilerek yapiyorlar derdim. Sanki o ani bekliyor gibiler.

Ya bu konuda çok acayip şeyler okudum ama kime anlatsam linç yedim, dayanamayıp bahsediciim gene de. Bezsiz bebekler diye bir akım var, bebeklerin doğaları gereği üzerlerini kirletmemek, beze çiş ya da kaka yapmamak üzere doğduklarını ve beze yapmaktan hiç hoşlanmadıkları için altları açılınca böyle fışkırtmaktan çok keyif aldıklarını duydum. Bu akıma ayak uyduranlar bebeklerini takip edip belli işaretler aldıklarında çişlerinin ya da kakalarının geldiğini anlayınca bezlerini açıp lazımlığa vs. tutuyorlarmış bebeklikten itibaren.

Kızlar dun catı muaynesı oldum 2cm acıklık vardı dün ve bugun sulu pembe arada sümüksü kan parcaları gelıyor dogurana kadar gıtmek ıstemıyorum hastaneye normal mı basına gelen var mı. Suanlık bebek haraketlerını takıp edıyorum yogun olmasada haraketlerı ıyı.

tuvalet iletisimi deniyordu galiba
devamli yapmak zor is

gelen nisan dir buyuk ihtimal canim sumuksu bi.yapi
hadi hayirkisi

Evet biliyorum okudum hatta ilk bebegimde bezsiz bebek diye bir blog mu yada facebook sayfasimi var birsey var. Bana gore degil valla bu iseme meselesininde onunla ilgili oldugunu dusunmuyorum o zaman kizlar neden yapmiyor bu tamamen erkek pipisinin anatomisi ile ilgili bezi acinca rahatliyor ve saliveriyor. Bezsiz bebege gelince valla ben 6 ay kendim cise gidemedim ki oglani gotureyim. Koliktik vs vs. Ayrica hepimizde bezle buyuduk bi yerimiz eskimedi buyuyebilir onlarda ben cok takmam illa bezsiz olsun sutu bilmem nerden organik olsun. Aman yumurta tavugun seyinden ciktigi an oglumun tabaginda olsun. Tamam en iyi sekilde yesin icsin elimden geldigince en temizi olsun ama kendime o kadar eziyet edemem yapanin onunde sapka cikariyorum bezsiz bebek olsun. En organiginden buyutenlere sonracigima hazir bez degil eski usul bez kullananlara. Ama bana gore gercekten degil

Heee bu iseme olayi gelmisken erkek anneleri en rahat edeceginiz konu idrar tahlili vermek. Teknik olarak kiz bebeklerinden 2 kat hizli veriyorsunuz. Eee o kadar cis yemenin bir artisi olsun. Yanimdaki kiz anneleri cok zor tahlil veriyorlar bebek yapsa bile dokuluyor cogu zaman

Arada sulu arada sümüksü gelıyor. Sancım ne zaman duzenlı gelırse o zaman gıdıcem ılk gebelıkte acılma yavas ılerlıyormus.
evde biraz hareket etmeye basla canım
sende baska sehre gidecen galiba
suyum gelirse hemen git
inslaalh sancikarin kendiliginden baslar

evde biraz hareket etmeye basla canım
sende baska sehre gidecen galiba
suyum gelirse hemen git
inslaalh sancikarin kendiliginden baslar
Ilceden ıle gıtcez.Aynen canm gun ıcınde bahceye gıttım salatalık fılan topladm takmamak ıstıyorum kendımı dınlemek ıstemıyorum suyum gelır ya da duzenlı bır sancı hıssedersem gıdıcem. Dun gıttık almadılar ılce hastanesı sevk etmıstı bırde ambulans verelım dedıler bız gıttık doktorum gıdın haftaya gelın ya da sancın ya da suyun gelırse gel dedı

Abooow bunlarin bide pipisi wardi dimi yarin alcam canim
O beni düşündürüyor işte. Erkek bebege mesafeli olmamin bir sebebi de oydu, hic gormedim etmedim erkek bebek (kiz da gormedim ama yabanci oldugum seyler yok) bakalim ne yapicaz
Aynen tuvalet iletişimi, zaten bazıları sadece ara ara yapıyormuş çocuk en azından tuvalet eğitiminde ciddi sıkıntı yaşamasın diye.
Kendimde o gücü görmüyorum.

Şimdi hastaneden çıktım kızlar açılmam aynıymış sancılar hala düzenli. Bebek 3.600 olmuş kafası 9.51cm. Ağustosun 6sına kadar kendi gelirse gelsin gelmezse suni deneyelim dedi yoksa bebek daha da büyüyünce sezeryan olursun dedi. Yani tam 1haftam var haftaya çarşamba neler olacak bakalım S Serpico19

O beni düşündürüyor işte. Erkek bebege mesafeli olmamin bir sebebi de oydu, hic gormedim etmedim erkek bebek (kiz da gormedim ama yabanci oldugum seyler yok) bakalim ne yapicaz

Ahahahahahah ben de Hayaller tuvalet iletişimi, hayatlar kirli bez yığınları.

Maşallah kilosuna

Evet bendim G gece_85 Ben kullanıyorum sezeryan oldu bnm toparlamaya başladı gobisim ins eski haline doner :)
Ay ben de alayım o zaman beden seçerken nasıl karar verdin Max 12 kilo ile bitiriyorum ama kilo tamamen karın ve göğüs bölgesinde bacaklar kollar almadı hiç Large mı m beden mi alsam bi de hemen taktın mı dikişlerini etkiledı mi

Ikımız de acık acık gezıyoz bence aynı gun dogarabılırız cunku 1 kasım benımkı hatta gerıden gıdıyor gelısımı bence sen sat gununde dogurcan 8 agustosa kadar

bebegin bezinin yan bantlarini acicinca hemen ust kismini kaldirmayacaksin. usulca acar gibi yapip hemen elinle bezi kapayacaksin. o sirada yapiyor cisi. sonra o bezi alip yenisini baglayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…