2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sekersizfistikezmesi gecmis olsun bende girmedin diyordum dunden beri

arkadaslr adagi dogru egilince karnim cok fena aciyor
mesela bulasik makinesine egilimce aciyor agro gibi degil de aciyir
varmi sizde boyle bisey
Dokununca yaniyor kesik.gibi egilince.donunce agriyor

amin cnm. hepimiz saglikla kavusalim.

teşekkür ederim kuzum sana da hayirli olsun saglicakla gelsin kuzucuklarimiz
amin cnm. hepimiz insallah..

olmuslar canim
2 gece ve gerginim işin acigi. sakinligimi korumaya calisiyorum bakalim.

Maşallah hadi sağlıkla kucağına al inşallah sizi tebrik ediyorum analı kızlı iyi dayandınız
amjn kuzum..hepimiz saglikla kavusalim.

Kizlar benim icime sinmedi yarin dogurmazsam doktor randevusundan sonra 2 3tane patikli alt ve 3 4 tane daha body alim 03 ay... Baksanizs yetmiyo deniyo alim de dursun
Yetmiyo kuzum vallaha hele erkek bebekse bide bizimki sünnetli olduğu için her alt açmada bi aksiyon yaşıyoz dün babasının yüzüne işedi bugün kendi yüzüne işedi

Onların hatası canım gönderme bence

annemle lak lak, sonra eve alisveris yap et derken parca parca ancak okuyabildim...

gecen korse konusulmustu. dr.a sordum. dogumdan 1 hafta sonra kullanacaksin. ben sana hangisini alacagini soyleyecegim dedi.

emzirme hemsiresi de gogus kalkanini tavsiye etmedi. oglumda da kullanmamistim. kalkan memenin iyilesmesini engelliyor dedi.

İnstagramda fenomen eylül varya onun erkek bebegi için aldığı bir hastane çıkışında ufak bir parça vardı erkek bebekler alt değiştirirken yüzünüze isemesin diye takiliyormus onda duymuştum baya komik ama işlevli olabilir öyle ufak bir bez geçirmek

gecmis olsun cnm. ben boyle olsam de coktan serum verdirmisti bana. benimki 5ten sonrasini sorun sayiyor.

Sağ ol kuzucum. Benim doktor böyle konularda çok rahat İstersen gel yatış vereyim dedi ama ben yatmak istemiyorum. Yarın kontrol var, bu sabahki gibi uyanırsam en azından bir serum isteyeceğim.

Ayy kuzum.cok.gecmis.olsunn kıyamam yaa Allah sifa versin yavrum yaa

Tişikkür ederim tatlışş, akşama doğru biraz toparladım

sekersizfistikezmesi gecmis olsun bende girmedin diyordum dunden beri

arkadaslr adagi dogru egilince karnim cok fena aciyor
mesela bulasik makinesine egilimce aciyor agro gibi degil de aciyir
varmi sizde boyle bisey

Çok sağ ol kuzucum, aynen valla hiç giremedim bugün, annemlerde yatışş... Karın acısı hiç olmadı bende bilmiyorum ama herkesin şahsına münhasır oluyor belki normal bir şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…