Bana da doktorum doğumdan 12saat önce kesicez iğneyi dedi canım. Senin de doğum cuma günü galiba.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşAllah.Çok iyi dayandınız ikiniz de bugünleri gördünüz şükür ❤
hahah Mutlu’cugun sarkisi cok uymus
kocamla ben maitre gims’i severiz son zamanlarda da hepppp bunu dinliyoz ses sonda. bebek uyumayinca acicaz artik mecburen
balmainler louboutinler coco channeller havada ucusuyo baska ne olacayidi
masallahh okadar olmus mu bizim minnaklar iki gecen kaldiiii
Kizlar benim icime sinmedi yarin dogurmazsam doktor randevusundan sonra 2 3tane patikli alt ve 3 4 tane daha body alim 03 ay... Baksanizs yetmiyo deniyo alim de dursun
Yetmiyo kuzum vallaha hele erkek bebekse bide bizimki sünnetli olduğu için her alt açmada bi aksiyon yaşıyoz dün babasının yüzüne işedi bugün kendi yüzüne işedi
Kızlar bu arada çikolata atölyesinden tekrar etiket kutu ve magnetler geldi. Tasarım istediğim gibi.Bu arada 100 çikolatanın etiketini ben oturup değiştireceğim. Akşamları artık oturur yavaş yavaş yaparım.
Sizce onlara para göndereyim mi göndermeyeyim mi?
En son yetkiliyle konuşurken para mevzusu için ücret istedi ama telefonu kapatmadan siz bilirsiniz içiniz nasıl rahat ediyorsa demişti.
Yetmiyo kuzum vallaha hele erkek bebekse bide bizimki sünnetli olduğu için her alt açmada bi aksiyon yaşıyoz dün babasının yüzüne işedi bugün kendi yüzüne işedi
İnstagramda fenomen eylül varya onun erkek bebegi için aldığı bir hastane çıkışında ufak bir parça vardı erkek bebekler alt değiştirirken yüzünüze isemesin diye takiliyormus onda duymuştum baya komik ama işlevli olabilir öyle ufak bir bez geçirmek
Sağ ol kuzucum. Benim doktor böyle konularda çok rahat İstersen gel yatış vereyim dedi ama ben yatmak istemiyorum. Yarın kontrol var, bu sabahki gibi uyanırsam en azından bir serum isteyeceğim.
Çok sağ ol kuzucum, aynen valla hiç giremedim bugün, annemlerde yatışş... Karın acısı hiç olmadı bende bilmiyorum ama herkesin şahsına münhasır oluyor belki normal bir şeydir.