2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
allah yardim etsin canim ya nasil dayaniyorsun gece falan uyuyabiliyor musun. bebiste epey büyümüş ins kolaycacik dogurursun.

insallah hayirlisi ile sancin gelir canim

Ayy hadi sağlıkla kucağına al kolay bir doğum olsun inşallah.. Nişan o gelen kızz.

Bebeişin iyi olmasına sevindim inşallah yolunda gider herşey sağlıkla kucağına al bebişini canımm..

Hamilelikten önce l giyiyordum hamilelikte 12 kilo aldim l beden almistim ilk iki gün küçük geldi şişlik çekilince tam oldu korse ile rahat ettim çıkarınca daha çok acıyor dikişlerim taktığımda daha kolay hareket ediyorum

Evvet doguran analar size sorular hazırladım

Hangi marka bez ve gunde kac adet kullaniyorsunuz?
Pisik kremi onleyici ve tedavi edici ne kullaniyorsunuz, her seferinde mi?
Ne giydiriyorsunuz? Citcitli kisa/sifir kol üstü tulum mu mesela? Ve gunde kac kez ust degisiyor? (Ona gore kiyafet ihtiyacimiz da çıkar ortaya)
Banyo yaptirmaya basladiniz mi? Sampuan losyon yağ tercihleriniz ve kullanim sikliginiz?

Anketci geldi haaannimmmm

b
bebisler nasil canim sen nasilsin
Bebisler iyi şükür ben biraz uykusuz biraz yorgun ama iyiyim annemle düzeni kurduk sabah 4 e dek ben 4 ten sonra annem bakıyor bebeklere baktık ikimizde uykusuzluktan bayılıp kalacağız bizde böyle bir yöntem bulduk ama annem gidince napcam hic bilmiyorum hem cok sevimliler hemde çok zor

m masalalh canim Allah yardim etsin inşaallah op benim yerime kuzulari

Ben prima kullanıyorum çünkü prematüre de başka bez bulamadım aklımda molfix kullanmak vardi ama artık biraz toparlayınca geçiş yaparım günde 6-7 tane değişiyoruz şimdilik
Pişik kremi mustela nin var ama gerek olmadi hiç sık sık bez değişiyor zaten çok şükür pişik yaşamadık
Göbekleri hastanede düştü eve geçince 3 günde bir yikayin dedi hemsireler ama biz gun aşırı yani birgün yıkayıp birgün yıkamıyoruz
Elbise hergun bir tane değişiyoruz ağız mendili çok kullanıyoruz mama yerken çenelerinin altına koyuyom almasın üstlerine mama diye
Şampuan ve bebeyagi olarak dalin kullanıyorum

Allah kolaylık versin inşallah canım o zamana kadar düzeni kurarsın bebişler de uslu uykucu bol sütlü olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…