Kızlar merhaba bugün doktora gittim pazar gecesine kadar gelmezse pazar gecesi yatışım yapılacak bugün 38+6yım hiç açılmam yokmuş bebeğimin suyu azalmış o yüzden daha fazla beklemeyelim dedi doktorum
Evde bunalıma giriyor insan ya en azından bi kere bile çıkınca değişiklik oluyor gerçekten.. Hadi sağlıkla kucağına al inşallah zaman daralıyor gerçekten
Benim hala mide yanmalarım devam ediyor kızlar, bebiş hala yukarda olduğundan mı ki yoksa aşağıya inse de mide yanmaları devam ediyor mu?Ayrıca vajinamla karnımın arasında ki çizgi de duruyor hala.Bebek aşağıya inince mi o çizgi kayboluyormuş,burda biri yazmıştı galiba.
Hangi marka bez ve gunde kac adet kullaniyorsunuz?
Pisik kremi onleyici ve tedavi edici ne kullaniyorsunuz, her seferinde mi?
Ne giydiriyorsunuz? Citcitli kisa/sifir kol üstü tulum mu mesela? Ve gunde kac kez ust degisiyor? (Ona gore kiyafet ihtiyacimiz da çıkar ortaya)
Banyo yaptirmaya basladiniz mi? Sampuan losyon yağ tercihleriniz ve kullanim sikliginiz?
-Prima premium care kullanıyorum canım günde 3 yada 4 kere değiştiriyorum pek belli olmuyor bu.
-Ben önceden bişey almadım olursa alırım dedim çok şükür öyle bi sorunumuz yok şimdilik olursada mor desitin almayı düşünüyorum.
-günde 1 kere değiştiriyorum canım aksiyon yaşamazsak kendi yüzüne işemezse değiştirmiyorum. Ben sıfır kol zıbın üstüne uzun kol tulum giydiriyorum genelde çorapsız asla durdurmuyorum ayaklarını üşütmemeye dikkat etmelisin ayaklı tulum olsa dahi içine çorap giydiriyorum kafasıda çok üşürmüş hemşire dedi genelde şapkasını takıyorum ama geceleri çok dikkat etmelisin şapka konusunda biraz büyük olunca komple yüzüne geçiyo allahım korusun yeni kıyafet alacaksan eldivenli tulum öneririm çok kullanışlı normal eldivenler durmuyor elinde
-2. Günü yıkamaya başladık biz eyüp sabri tuncerin bebek şampuanını kullanıyoruz içeriği baya temiz mühendisinoğlundada sınıfı geçmiş tavsiye ederim. Bebek yağı olarakda sebamed kullanıyorum gayet güzel içerğide temiz yağ kullandığım için losyona ihtiyaç duymuyorum canım
Nasıl oldun geçmiştir insallah. Geçen hafta ben de yaşadım. En ufak şeyden etkileniyoruz hemen göğüslere yansıyor.
Duşta masaj+vakit kaybetmeden sağım, sonrasında aynı göğsü bebeğe vermek. Makinalar bebek kadar güçlü çekemiyor. Tadı biraz tuzlu oluyormuş sütün o yüzden bebek almak istemiyormuş ama benim büyük oğlum alırdı insaallah senin bebeğin de sana yardımcı olur. Yine de açılmaz ise çok sıcak olmayan sıcak su torbasını göğsünde tut uzun süre sonra yine sağmaya çalış . Ha bir de bebeğin alt çene kası daha güçlüdür. İçerdeki sertlik koltuk altına doğru ise bebeğini resimdeki gibi tutup emzir
Makinayla sağım yaptım sol göğsüm tıkanmış meğer bi sürü pıhtı çıktı ama rahatladım. Şimdi sağa geçicem ve acıkınca emziricem. Şu an tok. İnşaAllah benim de geçer bir an önce
Herkese merhaba.. Buralarda yanıyoruz. Tokyo'da dün hissedilen sıcaklıktan dolayı bazı dükkanların yangın alarmları çalışmış. Durum vahim.
Bugün 38 derece, hissedilen 50 derece!
Evde klimayı açıyoruz, bir de fanı.. Ancak öyle oturabiliyoruz ve uyuyabililiyoruz..
Bizim kız doğunca ne yapacağız bir fikrim yok.
Merhaba arkadaşlar en son Şubat ayında girmisim buraya doğuran arkadaşlar olmuş Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah, doğurmayalarda benim gibi,sağlıkla doguralim inşallah. Benim 40.haftamın sonu Ağustos 23'e denk geliyor, kan sulandırıcı iğne ile 8.aya kadar geldim nerdeyse bir aydır kullanmıyorum çok şükür herşey yolunda en son 36haftada doktora gittim ne zaman doğuracağım bilmiyorum şuan 37'deyim yarın tekrar gidicem bakalım ne diyecek.
Merakla kızımın her an gelmesini bekliyorum çok hareketli maşallah, sıcaklardan yatamıyorum, bazen yürürken kasıkta bir iki saniye sizi oluyor o kadar başkada belirtim yok beklemedeyim. Böyle sancı bekliyorum resmen evde bir an önce doğsun istiyorum, mide yanmam yok,bulantim yok,sadece agirlastim geceleri terden uyuyamıyorum,dönerken zorlaniyorum strese giriyorum bazen sinir oluyor sanki doguramiycam gibi geliyor. Önceden erken doğumla ikizlerimi kaybetmiştim, şimdi normal doğum istediğim için bekliyoruz bakalım
Hangi marka bez ve gunde kac adet kullaniyorsunuz?
Pisik kremi onleyici ve tedavi edici ne kullaniyorsunuz, her seferinde mi?
Ne giydiriyorsunuz? Citcitli kisa/sifir kol üstü tulum mu mesela? Ve gunde kac kez ust degisiyor? (Ona gore kiyafet ihtiyacimiz da çıkar ortaya)
Banyo yaptirmaya basladiniz mi? Sampuan losyon yağ tercihleriniz ve kullanim sikliginiz?
Kafamdaki soruları sormuşsun. Süpersin canım. Evet annelerimizden bende cevap bekliyorum. Bu arada günaydın. Bugün kontrolüm var. Doğurupta gelirsem şaşırmayın :)))