2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Erkek çocukları uzun yolda falan da rahat oluyor cıs olayında..daya sisye yapsın gitsinhe bi arada bende oğlumda wc alışkanlığı başladıktan sonra portatif tuvalet almıştım ona çantamda taşırdım dışarıda yada uzun yolda falan çok rahat oluyor

Biz henuz o asamaya gelmedik ama halan ogluna isetmisti. Evet o da bir avantaj ama idrar vermeye calisan kiz bebek anneleri bizden once ugrasiyorlardi biz verdik hala ugrasiyorlardi. Dokulmus beze falan. Erkeklerde mevzu ortada oldugu icin zapti kolay oluyor

bebegin bezinin yan bantlarini acicinca hemen ust kismini kaldirmayacaksin. usulca acar gibi yapip hemen elinle bezi kapayacaksin. o sirada yapiyor cisi. sonra o bezi alip yenisini baglayabilirsin
Bizim.junier ilk geldigi gün ilk bezini babasi degistiriyor sildii etti bezi düzeltirken cosssss diye bir kakali gaz atti üstüne..tabii bende ani unutulmamak babında fotoğrafladım hemen

Uyku uykuuuuu eyyyy uykuuu geldiysen ses ver
Günaydın en güzel anneler ve.yavrucuklarr
Mutlu sağlıklı günleriniz olsunnnn
Günaydın. Uyku mu? Oda ne! Kendisini yaklaşık bir aydır göremiyorumda. 3 saatlik uyku ile duruyorum. Ve gündüzde uyuyamıyorum. İşin ilginç yanı öyle bi uykusuzlukta çekmiyorum. Uyumayı da seven biriydim. Bunlar hepsi bebeğe hazırlıkmış. Bari bir güncük şöyle güzel uzun bir uyku uyusam ahh ahh :))

Erken doğumunuzu kaçıncı ayda yapmıştınız ben daha önce 5 aylık erken doğum yaptım acaba bu sefer normal dogum yapmamı kolaylaştırır mi

Tuvalete kalka durumu ve sıcaklar buna izin vermez

Evet agustosa geldik. Tik tak. Veeeee bugun son iki finalime girecegim bugun dogurmazsam dahada bana bisi olmaz tum gun okuldayim
supersin seker. kap gel diplomayi

Bizim.junier ilk geldigi gün ilk bezini babasi degistiriyor sildii etti bezi düzeltirken cosssss diye bir kakali gaz atti üstüne..tabii bende ani unutulmamak babında fotoğrafladım hemen
buyuk hata .. uzmanina birakmamis işi .

Aldığım.molfix bezleri kullanıyorum suanlik bi sorun yok...hastaneden geldiğimiz de poposu kızacaktı biraz sudocrem sürdüm sabahına geçti yani onda da sorun yok..kolsuz bir citcitli üzerine bi uzun kollu tulum tulumlar ayakli oldugundan corap giydirmiyorum hemşirede gerek yok dedi..ayaksiz tulum.giydiginde çorap giyilebilir ama.bizim ki xx junier olduğundan o ayaksız tulumlarda da çorap a gerek kalmiyor ayaklar içerde kalıyor çünkü.. uyurken üzerine ince bir penye battaniye örtüyorum hafiften ama zaten onu da acıyor.. odanın cami sürekli açık üstelik vantilatör açıyorum tabi bebeğe karşı değil.. odanın ısısı çok fazla çünkü.. normalde.oda sıcaklığı 25.26 derece olmalı...kıyafete gelince junier da temiz bir bebek cıktı öyle aman aman kirletmiyor şimdilik üstünü bir kere değiştiriyorum bazen bez alırken cis yaomazsabanyoda yasak yok hergun yapabilir dendi..ancak bizim premature olduğundan hafta da bir şampuan kullan diğer günler su ile duş aldır dedi yogunbakim hemsireleri(nede.olsa içinde kimyasallar var dedi)bebe yağına cildi çok kurumadıgi takdirde yağ vs sürme dedi..bizde durumlar boyle

Son düzenleme:
Kiz sicak bir yandan agrilar bi yandan.zombi oldum uyku nedir ? Hasret kaldim
sende haklısın
Benim kedim yakalardi sanirim yaslaniyor tum gun masanin altinda yatiyor hayir o balkonda yarasa yakalamis kedi gitti yerine uyuyan bir kedi geldi dun dedim en son bosa besliyorum seni cekirgeyide ben yakalayacaksam
Görmedi yoksa atlardı daha 1. Yili yeni doldu ergen benim kedi
Yarin en.temiz evvvv Sevnus ile bizim olacak nihahahaha neden.temizlikci gelicek havami o zaman aticam basak kadınlarına
Tabiiisi tatlim düzenleme yaptım full
Bende bir başak burcuyum ama eve pazartesi temizlikçi geldi pislenecek diye esimi doguma kadar mutfak ve yatak odasi disinda biryere sokmuyorum sırf brn temizlemeyim diye çakma başak burcu diye bisey varsa o benim
Yok iyi bi başaksin
Tek ilişki ile hamile kalanlar var, şaşırıyor insan duyunca.
Biz de çırpın çabala
Şaşırma ben hep tek atış, goll oldu 5. Gebelik yasayan 2 ee bide karnımdaki var
Allah annelerimizden razı olsun.Benimde 69 yaşında hep destek ama yoruluyo kıyamıyorum
Kafana takma 1 haftaya toparlanirsin Ayağa kalktın mı tamam 3. Sezeryan olucam düşün herşey geciyo Bende koydum çantama biberon ve mama sebebi benim 3 gün sonra sürüm geliyo Evet maşallah çok sütüm oldu Ama 3 gün az bırakamam sarılığı göze alamadim Sonrası hep emdiler 32,5 ay en son emzirdim.
Göğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
Ben mastit olmuştum Ilk duşa gir ve sağ mutlaka
Ben canım ishalim genelde kan ilaci yapiyo bana
Gaz yapıcı şey hariç ben hiç dikkat etmedim insanın içi yaniyo ama

Yavaş gel tecrübe olarak yazım 2 çocuğunda prima kullandım Buna sleepy aldım Çevrem memnun bakalım pişik icin bündchen, mustela,penaten var.Her seferinde değil arada bi sürdüm hep ilk başta kısa kol ve tümden tulum üstüne giydiririm Sonrası değişir Kıyafet duruma göre cis yapması,kusması gibi duruma göre değişir 3 derim 5 olur .en az günde 1 diyelim Bazı doktorlar göbek düşsün, bazısı düşmeden yapılsın der banyo için Bence bu sıcakta gönye dikkat edilip yapılabilir en kötü silinir cocuk diyorum .Bana Hollandadan geldi zwitsal ürünleri ama tercihim mustela Şampuan kullanımı nadiren olsada olur bebekler temiz zaten hafta da 10 güne 1 gibi yağlamak sana kalmış oda arada bi olsa yeter masaj yaparak hoşuna gider bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…