2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim gecen hafta bende muayeneden sonra yasadim aynılarını. Lekelenme kanama olarak geliyor 3 5 gune geçiyor ama

O beni düşündürüyor işte. Erkek bebege mesafeli olmamin bir sebebi de oydu, hic gormedim etmedim erkek bebek (kiz da gormedim ama yabanci oldugum seyler yok) bakalim ne yapicaz

Kendimde o gücü görmüyorum.
Walla bizde herkes kiz ilk defa cuklu bisey geliyo ben de hic bilmoyorum

Ateacherlady amin canim benim detaylarini paylasmayi sabirsizlikla bekliyorum.
sacimi yaptim, cantami son kez kontrol ettim, hosafimi yaptim, cikolatami aldim ins uyuyabilirsem uyuyup yarin icin enerji depolayacağım.
Yarın yorucu ve uykusuz bir gün seni bekliyor insallah uyuyabilirsin yaa cok heyecanli hemen pazar olsun bende su heyecani yasayayim hayırlısıyla

Evet +1 veriyorum gelen cevabi ekran goruntusu yapacam

Sen cok erken olmussun özel bır nedenı mı var
Canim doktorumu degistirdim ozele gectim. Benim bebek 2 hafta onden gidiyor hep, doktor 36 haftalik gördü, nst de 1 2 sanci olunca cati muayenesi yapalim dedi. Her ne kadar 34 haftaligim desemde son adetin yanlış hatırlıyorsundur dedi ikna edemedim. Baktim bende de nisana benzer kanama oldu sancilandim bel ağrısı vs oldu korktum gittim giderken eski ultrason olcumlerini de götürdüm o zaman ikna oldu haftasinin aslinda küçük olduguna. Şükür 2 3 gündür gecti tamamen benimde. Ama cok korkmuştum bebek erken gelecek gelisimi yarim kalacak diye 1 haftayı nasil gecirdim anlatamam..

Akşam makine gelecek o zamana kadar idare etmem lazım
Nasıl oldun geçmiştir insallah. Geçen hafta ben de yaşadım. En ufak şeyden etkileniyoruz hemen göğüslere yansıyor.
Duşta masaj+vakit kaybetmeden sağım, sonrasında aynı göğsü bebeğe vermek. Makinalar bebek kadar güçlü çekemiyor. Tadı biraz tuzlu oluyormuş sütün o yüzden bebek almak istemiyormuş ama benim büyük oğlum alırdı insaallah senin bebeğin de sana yardımcı olur. Yine de açılmaz ise çok sıcak olmayan sıcak su torbasını göğsünde tut uzun süre sonra yine sağmaya çalış . Ha bir de bebeğin alt çene kası daha güçlüdür. İçerdeki sertlik koltuk altına doğru ise bebeğini resimdeki gibi tutup emzir

Eklentiler

• 308BF178-1076-41B8-8635-6BDC712D067F.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 25

Benim kiz yapıyor ne zaman altini acsam cis kaka yapiyo ya hemde kakayi firtlatiyo sagolsun bazen tam acinca bazen de guzelce temizledikten hemen sonra bende altini actiktan sonra biraz bekliyorum yavas yavas temizliyorum yaparsa yapsin diye oyle bezliyorum beze para yetistiremicez sayesinde bende bezsiz yapamam valla sana katiliyorum

Molfix kullaniyorum sayisini saymadim ama 24 saatte 7 8 tane bez gitti max ortalama. Asla islak mendil kullanmadim pamuk ve suyla temizliyorum pisik fln henuz olmadi.
bepantol pisik onleyici var ama her alt acmada surmuyorum ara ara suruyorum karniyla kukusu arasi katlandigi icin oraya bi de bacak aralarina suruyorum pudra da aldim bazn krem bazen pudra suruyorum. Pudrayi katlanan yerlerine suruyorum ara ara cunku kizarip beyaz noktalar olmustu baya rahatlatti.
Icine kolsuz citcitli ustune eldivenli tulum. Ev cok sicak oluyo(28derece) gunduz ara ara sadece badiyle birakiyorum.
Hergun yikadigim icin bi kere oyle degisiyo ust bas sonra tabi batiyo bazi durumlarda bez degistirme kusma fln max 2 3 kere ust degistirdim sanirim.
Cuma dogdu pazar eve gelince yikadik her gun yikiyoruz gobek bagini kapatarak.
Rossmandan aldigim temiz icerikli bebek sampuaniyla yikiyoruz ama her yikamada kullanmadik. Bebe yagi frei öl ama bi kere kullandim diger yikamada pudraladik.
sicaktan ve etleri taze oldugu icin katlanan yerleri kizariyo cocuun

Hayırlı geceler kızlar.Biraz önce eve geldik daha,son günler de baya geziyoruz Akşama kdr temizlik yaptım,sonra pazara gittik eşimle, dışar da güzel bir yemek yedik,akşam da arkdşlarımıza davetliydik. Güzel bir gün geçirdim ,şükür.
Bugün doğuran oldu mu?Şaka maka herkesin günleri belli oldu nerdeyse.Benim de pazrtesi çatı muayenesinden sonra belli olcak az çok.
sinemist57 Allah yardımcınız olsun canım, evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim ❤

Ohh Sefan olsun bebiş gelmeden stres at gez valla.. Rahatlatıyor dışarı çıkmak

Kesinlikle canım.Evde sürekli düşünüp duruyor insan,dışar da kafa dağıtıyorum resmen,hem vakitte çabucak geçiyor Kızıma daha çok yaklaşıyorum Allah ın izniyle ❤
Evde bunalıma giriyor insan ya en azından bi kere bile çıkınca değişiklik oluyor gerçekten.. Hadi sağlıkla kucağına al inşallah zaman daralıyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…