2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
olmuslar canim
2 gece ve gerginim işin acigi. sakinligimi korumaya calisiyorum bakalim.
gerginlige ne gerek var, bu yolda daha once yurudun acemilik yok bikere:) ikincisi sukur, insallah yarin kucagina sorunsuz problemsiz alacaksin bebegini. kac haftadir bunun icin dua ettik hep beraber daa :))
guzel keyifli bi son gun gecir insallah canim

Tatlim buralardayim bende, oglen bi ara girdim dun sonra firsat olmadi

Senin karnın inmiş baya canım hani şu göbek çizgisi kayboldu mu sende
kolay gelsin cnm.
ben de carsaf degisimleri ve banyo temizligini yaparsam bugun, hazirlik bitecek bakalim.
Yarın geliyor senin yaramaz prenses ne mutluuu ❤

Merhaba yine ben günaydın. Mesajları okuyamıyorum. Doğuran var mı acaba? Size 3.günümüzün başından haberler vereyim. Bebiş ilk günden gaz sancısı çekmeye başaldı ağabeyi kılıklı. Ağabeyi de çok endişe ediyor o ağladıkça bir şey olacak zannediyor. . Kv ve görümce bizdeydi biraz daraldım açıkçası ama tabi herkes iyi niyetli yakında rutinimiz olacak diyerek beklemedeyim. Bunun dışında dün hastaneden öğlen çıktık. Eve geldiğimde bebeğimin üzerini altını kendim değiştirdim. Yatağa oturup kalkarken biraz zorlanıyorum ama çok da muhtaç ve kötü değilim. Bol su içtim. Baş ağrım olmadı. Gaz ve tuvalet problemi yaşamadım ama bana verilen her yiyeceği yemedim az az hafif yedim ve yatıp durmamaya çalıştım. Genel olarak iyiyim bebiş biraz zor bir bebiş oldu ama günden güne daha iyi olacaktır. Bizden durumlar böyle. Hepinize Sevgiler

gunaydin kizlaar
dun aksam hangi akila hizmetse seker hamurlu kurabiye yapayim dedim hastaneye. ilk ve son oldu. zahmeti biyana, o seker hamurunu acmak kurabiyeye yapistirmak suslemek suslemesinide beceremedim iyice sinir oldum. hepsini kaldirip cope basiyodum zor tuttum kendimi.

neyse. minigimi aksam 5/6 saat boyunca hissetmedim. karnimda oldukca sertti. bi dus, cikolata, azcik durttum, uyandi. sikisiyo kuzum artik yaa. son gunlerde bebege aciyip duruyorum icerde iki buklum diye

bugun 3 te doktora gidiyoruz biz, hic sanmiyorum acilma vs kesin yoktur. ultrasonada bakmaz kesin yine. bakalim neler anlaticak en son 3 hafta once gittim gecen hafta ki asiri sicaklarda randevumu iptal etmistim. hayirlisi bakalim.

guzeeeel bi gun olsun insallah

Senin karnın inmiş baya canım hani şu göbek çizgisi kayboldu mu sende
Inmis mi dersin? ay bilmiyorum ki tek bildigim dik otururken one egilirken oturdugumda bacaklarimi ayirip oturmak zorunda kaldigim, karnim sigmiyo artik haha..

O cizginin ne oldugunu anlasam soyliicemde anlamiyorumki ne demek istenildigini?

Günaydınnnn canımmm iyi olmanıza sevindim. Kıyamam ona inşallah kolay şekilde gaz çıkarmayı öğrenir de abisini üzmez

Inmis mi dersin? ay bilmiyorum ki tek bildigim dik otururken one egilirken oturdugumda bacaklarimi ayirip oturmak zorunda kaldigim, karnim sigmiyo artik haha..

O cizginin ne oldugunu anlasam soyliicemde anlamiyorumki ne demek istenildigini?

Bence de senin karnın inmiş kuzucuuum, benimki hala ağzımın içinde mesela Şeker hamuru kurabiyesine tek mi giriştin kız, ben arkadaşlardan yardım aldım, yoksa muhtemelen şeker hamurunu icat eden kişiyi bulup öldürürdüm.

udg06 ne kadan da tatlış haberler Maşallah sana ve bebişe. Her geçen gün işin kolaylaşır inşallah.

Masallah

Günaydın kızlar
Merhaba Ağustos hoşgeldin!
Sefa’lar getirdin, sağlıkla bebeklerimizi de getir...
Bu ay bizim ayımız kızlarr sıra bize geliyor

Sevnus sen sezaryen için neden bu kadar bekledin? 40. Haftadasın?
udg06 canm hastanede 2 gün mü kaldın? Sezaryen 1 gece kalıyor dedi bana doktorum. Ekstra kalmak istersen geceliği 350 sanırım. Spinal olmuştun değil mi? Umarım benimde baş ağrısı olmaz kendine kaç tane alt iç çamaşırı kullandın? Hastane için.
Evde gelenlerin yanında giymek için önden düğmeli rahat üstler kullanılabilir, LCW de görmüştüm pijama gibi önden düğmeli onlara bakmayı düşünüyorum bende.

Aynen bu ay bizim ayımız bakalım bayramdan önce mi gelecek sonra mı

Canım senin medikabil miydi? Bence hastanene sor bana medicanada 2 gün hakkınız var dedi hemşire ama doktorlar gidebilirsiniz deyince kimse kalmak istemiyor dedi. Sezeryan gazı çıkartılırsa 1 günde çıkartılamazsa 2 günde çıkılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…