2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canm medikabidi. Geçen hafta konuştuk odaları gördük, 1 gece kalınıyor 2 gece olursa fark alıyoruz dedi. Ben oğlumda medikalparkta 2 gece kalmıştım tam hatırlamıyorum ama sanırım fark ödemiştik

Allah Allah COK üzüldüm ya Allah evladini bagislasin bence baska.doktora gitsin.bende inanilmaz.vajina idrar enfeksiyonu vardi 12.haftada tedaviyle gecti bence baska doktora gitsinler oyle sey mi olur

Kız gel 18 Ağustos yapalım ya. Neden 19 Ağustos?? Bana 3 sebep söyle
Düşün o kadar kararsızım yani
Oylamaya sunalim
1.sebep 19.08.2019 18.08.2019 bak gorseli daha guzel
2. Sebep 9 ugurludur mitolijide
3.sebep pazartesi dogum izni 5 gun babaya 1 hafta evde

Oylamaya sunalim
1.sebep 19.08.2019 18.08.2019 bak gorseli daha guzel
2. Sebep 9 ugurludur mitolijide
3.sebep pazartesi dogum izni 5 gun babaya 1 hafta evde
3. Sebep güzel, izin önemli eşimin kendi işi o yüzden ona izin falan yok.
9 uğurlu mu bir araştırayım bakayım. Pazar izin günü ya herkes daha rahat gelir gibi düşündüm. Bir de 1 gün önce Doğum yapmış görüneceğim için kendi iznim 1 gün uzamış gibi oluyor.
Ay bilmiyorum ya çok kararsızım.
19.08.19
18.08.19

amin cnm. dogum vs degil gerginligim. oglumun da olmasi. insan ister istemez once onu dusunuyor vs diyim. annelik hormonlari iste

Senin karnın inmiş baya canım hani şu göbek çizgisi kayboldu mu sende

Yarın geliyor senin yaramaz prenses ne mutluuu ❤
insallah canim.

oy sevsinlet sizi

Günaydınlaaaarrrr!
Şafak doğan güneeeeşşşş
Yaniii bugün son mesai daaayyy!
Söyleyeceklerim bu kadar

Ps: Bi 10 sayfam eksik, okuyup dönücem
Kiz bitti saka maka iste hadi gozun aydin Arwien ada_2019 iste dogurmayin da yeterr calismayinnnn

Günaydınlaaaarrrr!
Şafak doğan güneeeeşşşş
Yaniii bugün son mesai daaayyy!
Söyleyeceklerim bu kadar

Ps: Bi 10 sayfam eksik, okuyup dönücem
Ayyy gözünaydın canm çok sevindim. Benim de bugünden sonra son 3 iş günüm.

Son düzenleme:
Temizlik basladi sagolsun.arkadasim.koşturuyor ben yattim valla kasiliyorum zaten çamaşır.makinesi çalıştırmaya kalkicam sadece basak.kadinlari en.temiz.ev benim.olacakkkk
dikkat et kendine cnm. benim gece karnima giren kramplar ve sancilar cok fazlaydi. uyuyamadim.
yatagimi serdim hazir ...
carsaflari makineye attim. yarin dogum var nasilsa diye saldim artik dikkat etmeyi ..

ama kocama kufrederek suan ev isi yapiyorum. kac kez dedim su banyolari temizle. oglumdan kalan banyo kuvet takimini yika. yapariz yapariz diye diye yapmadi. simdi bu karnimda kuvet ov vs ugras dur . sinirim tepemde..

Ayyy birak gece yapsin yapsa ne.olurdu valla yatiyorum kalkacak gücüm kalmadi sen saldinde artik ohhhh yine de yorma kendinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…