Kızlar benim arkadaşım 11 haftalik hamile ama doktoru eşine bebekte enfeksiyon var 19. Haftada belki alma kararı veririz demiş kızın haberi yok ona soylememisler bende tam anlamadım bu kadar ciddi ne enfeksiyonu antibiyotik vermişler ama böyle bişey duyan var mı
Canım senin medikabil miydi? Bence hastanene sor bana medicanada 2 gün hakkınız var dedi hemşire ama doktorlar gidebilirsiniz deyince kimse kalmak istemiyor dedi. Sezeryan gazı çıkartılırsa 1 günde çıkartılamazsa 2 günde çıkılıyormuş.
Evet canm medikabidi. Geçen hafta konuştuk odaları gördük, 1 gece kalınıyor 2 gece olursa fark alıyoruz dedi. Ben oğlumda medikalparkta 2 gece kalmıştım tam hatırlamıyorum ama sanırım fark ödemiştik
Kızlar benim arkadaşım 11 haftalik hamile ama doktoru eşine bebekte enfeksiyon var 19. Haftada belki alma kararı veririz demiş kızın haberi yok ona soylememisler bende tam anlamadım bu kadar ciddi ne enfeksiyonu antibiyotik vermişler ama böyle bişey duyan var mı
Allah Allah COK üzüldüm ya Allah evladini bagislasin bence baska.doktora gitsin.bende inanilmaz.vajina idrar enfeksiyonu vardi 12.haftada tedaviyle gecti bence baska doktora gitsinler oyle sey mi olur
Oylamaya sunalim
1.sebep 19.08.2019 18.08.2019 bak gorseli daha guzel
2. Sebep 9 ugurludur mitolijide
3.sebep pazartesi dogum izni 5 gun babaya 1 hafta evde
Temizlik basladi sagolsun.arkadasim.koşturuyor ben yattim valla kasiliyorum zaten çamaşır.makinesi çalıştırmaya kalkicam sadece basak.kadinlari en.temiz.ev benim.olacakkkk
Oylamaya sunalim
1.sebep 19.08.2019 18.08.2019 bak gorseli daha guzel
2. Sebep 9 ugurludur mitolijide
3.sebep pazartesi dogum izni 5 gun babaya 1 hafta evde
3. Sebep güzel, izin önemli eşimin kendi işi o yüzden ona izin falan yok.
9 uğurlu mu bir araştırayım bakayım. Pazar izin günü ya herkes daha rahat gelir gibi düşündüm. Bir de 1 gün önce Doğum yapmış görüneceğim için kendi iznim 1 gün uzamış gibi oluyor.
Ay bilmiyorum ya çok kararsızım.
19.08.19
18.08.19
gerginlige ne gerek var, bu yolda daha once yurudun acemilik yok bikere:) ikincisi sukur, insallah yarin kucagina sorunsuz problemsiz alacaksin bebegini. kac haftadir bunun icin dua ettik hep beraber daa :))
guzel keyifli bi son gun gecir insallah canim
Tatlim buralardayim bende, oglen bi ara girdim dun sonra firsat olmadi
Merhaba yine ben günaydın. Mesajları okuyamıyorum. Doğuran var mı acaba? Size 3.günümüzün başından haberler vereyim. Bebiş ilk günden gaz sancısı çekmeye başaldı ağabeyi kılıklı. Ağabeyi de çok endişe ediyor o ağladıkça bir şey olacak zannediyor. . Kv ve görümce bizdeydi biraz daraldım açıkçası ama tabi herkes iyi niyetli yakında rutinimiz olacak diyerek beklemedeyim. Bunun dışında dün hastaneden öğlen çıktık. Eve geldiğimde bebeğimin üzerini altını kendim değiştirdim. Yatağa oturup kalkarken biraz zorlanıyorum ama çok da muhtaç ve kötü değilim. Bol su içtim. Baş ağrım olmadı. Gaz ve tuvalet problemi yaşamadım ama bana verilen her yiyeceği yemedim az az hafif yedim ve yatıp durmamaya çalıştım. Genel olarak iyiyim bebiş biraz zor bir bebiş oldu ama günden güne daha iyi olacaktır. Bizden durumlar böyle. Hepinize Sevgiler
Temizlik basladi sagolsun.arkadasim.koşturuyor ben yattim valla kasiliyorum zaten çamaşır.makinesi çalıştırmaya kalkicam sadece basak.kadinlari en.temiz.ev benim.olacakkkk
dikkat et kendine cnm. benim gece karnima giren kramplar ve sancilar cok fazlaydi. uyuyamadim.
yatagimi serdim hazir ...
carsaflari makineye attim. yarin dogum var nasilsa diye saldim artik dikkat etmeyi ..
ama kocama kufrederek suan ev isi yapiyorum. kac kez dedim su banyolari temizle. oglumdan kalan banyo kuvet takimini yika. yapariz yapariz diye diye yapmadi. simdi bu karnimda kuvet ov vs ugras dur . sinirim tepemde..
dikkat et kendine cnm. benim gece karnima giren kramplar ve sancilar cok fazlaydi. uyuyamadim.
yatagimi serdim hazir ...
carsaflari makineye attim. yarin dogum var nasilsa diye saldim artik dikkat etmeyi ..
ama kocam kufrederek suan ev isi yapiyorum. kac kez dedim su banyolari temizle. oglumdan kalan banyo kuvet takimini yika. yapariz yapariz diye diye yapmadi. simdi bu karnimda kuvet ov vs ugras dur . sinirim tepemde..
RRzg14
canm valla doğuruyorum, doğurdum derken grupta 15 Doğum oldu çok güzel ilerledi maşallah . Sağlıkla kucakla. Oğlunda seninle sabah gelecek mi? Yani sen ameliyatta ilken odada mı olacak? Biz önden gidip oğlum dedeleriyle arkadan mı gelse acaba diyorum. Bilemedim..