2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hastane süslemesini kendimiz yapalım dedik. Balon zinciri ve macaron balon siparişi verdim.
2 Gün önce geldi. İnceledik geçen akşam valize koyduk, kapattık ama ekleme yaptığımız için fermuarınıçekmemiştik. Sen biz uyurken Şans (kedim) gir valizin içine balon poşetini çıkart, balonları dağıt. Tek tek hepsini dişle
Sabah bi kalktık dağınık neyse topladık., işe gittik. balonları kontrol etmemiştik. Dün akşam bir kontrol ettik ki 80e yakın balon hepsi patlak
Şişirmeye mi çalıştı naptı bilmiyorum. Sen nasıl hallettin o kadar balonu

Ayyy birak gece yapsin yapsa ne.olurdu valla yatiyorum kalkacak gücüm kalmadi sen saldinde artik ohhhh yine de yorma kendinii
daha yapmasi gereken baska seylerde var. guya BASAK burfu beyfendj. rahatlikta son nokta. aksam o da onlari yapsin. hepsini bir arafa bitiremez.

sukur xnm. zorlu bir gebelik oldu benim icin ama sukur vaktini bekledi kuzum.
dun dr.a sorduk. cocuk icin travma olabilir. o yuzden anne iyi olana kadar gelmesin dedi. en az 4 saat filan. biz kimseye demedik yine. oglumda da dememistim. dogurduktan sonra aramistik annemi dahil. yarin yine kontrol var diye anneme birakacagim. haberdiz hepsi. kocamla gidip doguracagim. kendimi ne zaman iyi hissedersem annemle oglum gelir cnm.

Sizlere sezeryan doğumumu da anlatmak istedim. Pazar sabaha karşı sancılandım sonrA duş alınca geçti. Gün içinde doktora ulaştım sancıların geçmiş gibi bile hissetsen şalı sabah gel nst bakalım dedi. Salı sabah ne olur ne olmaz diye aç karnına gittim. Nst de sancı çıkınca doktor bu bebiş Perşembe’yi beklemez hemen alalım dedi. Yatışım yapıldı. Eşim çantamı getirdi. Odada ameliyat önlüğünü giydim ve gelip aldılar beni. Giderken tabi bir duygusal anlar yaşıyor insan. Ameliyat haneye 40 yaşında sulugöZ bir şiş göbüş olarak girdim. Ekip oldukça nazikti. Spinal anestezi iğnesi yapılırken iğne yapılma hissi dışında bir ağrı sızı hissetmedim. Bele iğne de öyle çok acıyan bir yer değil. Doğrusu el üzerine açılan damar yolu iğnesi bile daha fazla hissedilir. . Bacaklarım yavaş yavaş uyuştu. Anestezi uzmanı uyuşması kontrol ediyor. Tam uyuşmadan sonrA sonda takıldı. Ameliyat başlamadan biraz heyecan yapınca ameliyat başlamadı henüz muayene ediyoruz dokunma hissedebilirsin dediler ben de yemiş gibi yaptım . Hemen bir kaç dakika sonrA bebiş hop çıktı ve çıkar çıkmaz bastı yaygarayı. Bana gösterdiler ve alıp giydirmek yıkamak için görürdüler ama sesi hiç kesilmedi . O sırada 20dakika kadar kapatmaları ve pansuman devam etti. Herhangi bir acı hissetmedim. Sadece orada biraz başım ağrıdı. Normal olduğunu söylediler. Bebişle birlikte odaya çıktık. Oturma pozisyonunda yaklaşık 4 saat sonrA uyuşukluk geçince hafif hafif ağrılar başladı. Sonra da yemek yedikten sonrA ağrı kesici yapıldı ve yine rahatladım. Sonda çıkarılırken hiç acı olmadı. Ayağa 5 gibi kalktım. Dayanılmaz ağrılar yaşamadım şükür. Banyo bu gün yapabileceğim ama dikiş yerini kurutma ile kurutacağım. Bebiş ya göbüş düşünce yıkanacak ya da göbek ıslatılmadan (nasıl olacaksa o). Kanama bebiş emerken rahim kasılması oldukça oluyor. İlk gece çok oldu şu an aralıklı ve gece pedi rahat yetiyor. Kilo 4 kg eksik. Göbüşte bir bebek daha var gibi şiş. Ellerim ayaklarım hala şiş. Benim aklıma gelen merak edebileceğiniz şeyler bu kadar. Umarım kimseyi korkutmamışımdır. Hepinize sevgiler

spinalde verdikleri ialc ödem yapiyor cnm. 1 haftadan once inmez sislerin.

gunaydin beybiler ben hastanedeyim yatisim yapildi. 12 30 da giricem doguma. simdilik cok iyiyim. eşim annemi almaya gitti. tekim yani. millete yeni haber vermeye basladik kafam rahatt yani.. sadece cok acıktım ve susadım.
oyyy hadi bakalim

Baş ağrısı doğumdan zor oluyo eper ağrın olursa hiç bekleme doktora git bana ilaçları karıştırıp bi serum yaptılar öylr rahatladım 2 3 gün baş ağrısı çektim çok zordu

Oh olsun size, kardes gelirken buyuge hediye almak adettendir siz cocugu eziklemissiniz. Eline sağlık
Bak biz kizlara kocaman kule yaptik sırf kötü hissetmesinler diye
gunaydin beybiler ben hastanedeyim yatisim yapildi. 12 30 da giricem doguma. simdilik cok iyiyim. eşim annemi almaya gitti. tekim yani. millete yeni haber vermeye basladik kafam rahatt yani.. sadece cok acıktım ve susadım.
Geliyor gönlümüzün efendisi

Kiz bitti saka maka iste hadi gozun aydin Arwien ada_2019 iste dogurmayin da yeterr calismayinnnn

Şaka maka son gün geldi ya
Hala inanamıyoreee

Ayyy gözünaydın canm çok sevindim. Benim de bugünden sonra son 3 iş günüm.

Ay hiç bir şey kalmamış senin de

Ayyyyy darısı başıma inşallahhhh

Ben 4 hafta aktarabiliyorum, malum uçağa binebilmek için.
Yoksa senin gibi bir haftam daha vardı.
Az kaldı seninde, biraz daha sabredersen 5 hafta aktarılacak daha ne olsun

Canım
Ne güzel bir hikaye bu
Allahım sağlıkla mutlulukla bir ömür yaşatsın sizeee

Ayy hadi hayırlısı inşallah
Sağ salim gelsin bebitoo

ayy resmen suikast kurmus hain evlat
hadi tatlimmm bir avazda insallah saglikla.kolaylikla.olsun Allah yardimciniz olsun
udg06 senin hikayeni.yesinler.masallah

Benim de doğum rüyalarım başladı
Bir kaç gün önce kendi kendime sıfır acı ile normal doğum yaptığımı görmüştüm, süperdi
Bi anda pırtlayıverdi çocuk
Keşke öyle kolay olsa
Dün gece de sezeryan gördüm, karnımda baya uzun bir kesi ve dikiş vardı.
Acı duymadım ama baya uzun dikmişler diyorum.
İçten içe doğum düşünceleri başladı galiba, bilinç altım konuşuyor

Ben gidip de azıcık hurma yiyim

Sabah gıybetiiiiii
Konu : kv nami deger kaynanator
Perde yikaniyor evde velhasli geldi perde.almaya yukarı atiyim.bir.makine diye efenin odasi.sonra yikancak.dedim bebegin adi EFE mi olcak dedi.ama.surat ifadesi .otum der gibi ben hic begenmedim.dedi evet dedim.artik.çok gec neden gec.olsun ki dedi herseyi hazir yaZılı dedim basti gitti

Ayyy hadi hayirli dogumlarin olsun canimmmmm

Valla ne guzel.normal.dogum.olmayip sezeryan olacaksam.boyle bi dogum olur insallah

Ulan hala mi isim.muhabbeti ya bi sewdiremedik

Oh olsun size, kardes gelirken buyuge hediye almak adettendir siz cocugu eziklemissiniz. Eline sağlık
Bak biz kizlara kocaman kule yaptik sırf kötü hissetmesinler diye
Dur daha kardeşi gelmedi şekerim
Geçende masa örtüsü diktim hastane masası için, bakalım olmuş mu diye masanın üstüne koyduk sen git kaşla göz arasında masa örtüsünün tülünü çekiştir yırt.
Sanırım imtihanım benim Kardeşinin herşeyini sabote etmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…