2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ulan hala mi isim.muhabbeti ya bi sewdiremedik
aylar oldu aylarrr hatun tatmin olmadi ne acaba kafasindaki isim sormayacağım !!!
KiZ daha neee zamaninda gelsinn ben hop.oturdum hop.kalktim.gece yine beklesin sen cumadan.hareket yuruyus eğil kalk hurma basla 40 görmez

Ben 4 hafta aktarabiliyorum, malum uçağa binebilmek için.
Yoksa senin gibi bir haftam daha vardı.
Az kaldı seninde, biraz daha sabredersen 5 hafta aktarılacak daha ne olsun

Doktor benim sat tarihimi 5 Eylül'e çekmişti bir de en başta. Resmi tarihe göre bayramdan sonraya kalıyor benim rapor. İyi ki bayram giriyor araya yoksa dayanamazdım. Havalarda ısındı zorluyor artık iyice.

Kızlar merhabalar :)
Bayadir giremedim hepiniz iyisinizdir inşallah.
Ben oğlumu doğurdum :)))
Dün kontrole diye geldim 10 da. 10.30 civarı kontrole girdim ultrason ile baktı. Sonra çatı muayenesi için çatala çıkardı. Bakarken bebek geliyor 6 cm açılma olmuş dedi. Sancı durumunuz nasıl dedi. Gram sancı yoktu. Nst de bile çıkmadı ne zaman gitsem. 6 cm açıklığa sancısız ulaşmak çok enteresan dedi. Ağrı esigin çok yüksek sanırım dedi. Tabi ben kontrole diye geldim şok ağlama krizi derken eşimi aradım. Koş ben doğruyorum diye :) saat 12 civarı suni sancı verildi. 13.52 de oglusum kucagimdaydi. Çok şükür çok kolay oldu. Rabbim hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin. 2900 gr minnak bir bebis yanımda yatıyor. :)) benim sadece dikiş ağrılarım var. Oda çok değil. Benden şimdilik bu kadar. :))) gece boyu uyumadım yorgunum ama bakalım nasil gunler bizi bekliyor :))))

ay masallah canim dariso bizim basimiza
gecmis olsun Allah anali babali büyütsün inşallah

anammm taze gelinimmm.masallah hoppp.olmuss normal.sanirim.hayirli olsunn tatlim Allah anali babali buyutsun.masallah pasaya
Kizlar oğlumun dis operasyonu var sedasyonla yine bugün dua eder misiniz?Allah razı olsun şimdiden
Allah yardımcınız olsun sifa versin

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Sinemist_57..erkek sezeryan.bekleniyor

Arkadaşlar selamlar hepinize.
Hepimizin doğurmaya yaklaştığı şu günlerde belki ben çok evhamliyimdir kimse kızmasın ama 9. Ayda evlâdım karnimda öldü, su sekilde kaybettim v.b kayıplardan bahsedlnce ben iyice panik oluyorum. Rabbim kayıp evlatlarmzi cennette buluştursun inşallah ama su zamanlarda bu konulardan bahsetmesek olmaz mı gece kabus görmeye başladım artık

Arwien hastane odası için nasıl bir süsleme aldınız?
Ben de ufak bir süsleme için biriyle anlaşmak veya kendim süslemek arasındayım da hala.
Canım kamp masamız var 80*60 ölçülerinde ona örtü diktim. (Bizim hastane masa vermiyor) Elimde jardinyerlerim vardı. Madame Coco 'dan da cam sebilim var. Annemde de cam kadehler var. Onları masanın üstüne koyacağım. Çikolata ve hediyelikleri de koyacağım. Katlı gümüş sunumluğum var ona da ikramlık kurabiye koyacağım masa dolar zaten büyük değil. Badem şekeri koyacağım küçük cam kaplara. Arkasına pano yaptıracağım. Konseptimiz ismi Deniz olduğu için deniz yıldızı midye falan. Panonun üstünden de aşağıdaki gibi pastel renk balonlarla üst ve bir yanı (ters L )şeklinde balonları asacağız. Bebeğin yatağı içinde tül ve dantel aldım bir de cibinlik sopası ona da cibinlik ve etek dikeceğim inşallah bu haftasonunda. Yeter herhalde.

Aaa süper fikir dolayısıyla kv de haberi yoktur o zaman. Ya ben şimdiden herkese söyledim 18-19 Ağustos civarı olabilir diye. Hatta Ablam ve kızı masayı süslemek için sabah bizimle gelecek sen ameliyattayken biz masayı odayı süsleriz dediler ben de tamam dedim muhtemelen eşimde kendi ailesine tarihi söylemek istiyecek. Ve sabah herkes gelecek

Sezaryen de 48 saat kalmak zorunlu diye biliyorum en azından benim gittiğim hastanede öyle

Daha ne.olsunnn ne.dicem.benim.kapi susu tas bildiğin kurdele ip tasimiyor çivisiz mumkun degil ne onerirsin canim sanirim.iptal olcak

Perdeyi de alamadan gitti desene.
Çok enteresan geliyor bana ya gelmişiz 2019 yılına hala bebeğin ismine müdahale etmeye çalıyorlar .Anne baba anlaşmış işte sana noluyor. Hayır nesini beğenmemiş?

Perdeyi de alamadan gitti desene.
Çok enteresan geliyor bana ya gelmişiz 2019 yılına hala bebeğin ismine müdahale etmeye çalıyorlar .Anne baba anlaşmış işte sana noluyor. Hayır nesini beğenmemiş?
Esimi.aradim cemkirdim kapadim

Ayyy ne güzel anlamadan bir doğum olmuş. Maşallah size. Annesini zorlamadan hissettirmeden yola çıkmış gelmiş. Sağlıkla büyüt bebişini

Baş ağrısı doğumdan zor oluyo eper ağrın olursa hiç bekleme doktora git bana ilaçları karıştırıp bi serum yaptılar öylr rahatladım 2 3 gün baş ağrısı çektim çok zordu
Evet canm bir kaç arkadaşım söylemişti çok baş ağrısı yapıyor diye. Umarım çok çektirmez bana da

Allah korktuklarimizla.sınamasın evlatilarimizi sagsalim.alalim.insallah kucaklarımıza bizden diyen.yok yabancılardan gelen.olursa söyleniyor iyi.dusun.vesvese yapma Allaha emanet yavrucuklarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…