aylar oldu aylarrr hatun tatmin olmadi ne acaba kafasindaki isim sormayacağım !!!Ulan hala mi isim.muhabbeti ya bi sewdiremedik
KiZ daha neee zamaninda gelsinn ben hop.oturdum hop.kalktim.gece yine beklesin sen cumadan.hareket yuruyus eğil kalk hurma basla 40 görmezKizlar kontrolden geldim nst de sanck cikmadi o yasadigim sancilar hep demekki yalanciymis yine yarabbim 38 e de girdik Allah ima sukurler olsun bi skinti yok fakat beklicem gibi ben 40 lari arkadslar normal 5 aylik birnin nstsi gbi sonucum dumduz ip gibi
Ben 4 hafta aktarabiliyorum, malum uçağa binebilmek için.
Yoksa senin gibi bir haftam daha vardı.
Az kaldı seninde, biraz daha sabredersen 5 hafta aktarılacak daha ne olsun
ay masallah canim dariso bizim basimizaKızlar merhabalar :)
Bayadir giremedim hepiniz iyisinizdir inşallah.
Ben oğlumu doğurdum :)))
Dün kontrole diye geldim 10 da. 10.30 civarı kontrole girdim ultrason ile baktı. Sonra çatı muayenesi için çatala çıkardı. Bakarken bebek geliyor 6 cm açılma olmuş dedi. Sancı durumunuz nasıl dedi. Gram sancı yoktu. Nst de bile çıkmadı ne zaman gitsem. 6 cm açıklığa sancısız ulaşmak çok enteresan dedi. Ağrı esigin çok yüksek sanırım dedi. Tabi ben kontrole diye geldim şok ağlama krizi derken eşimi aradım. Koş ben doğruyorum diye :) saat 12 civarı suni sancı verildi. 13.52 de oglusum kucagimdaydi. Çok şükür çok kolay oldu. Rabbim hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin. 2900 gr minnak bir bebis yanımda yatıyor. :)) benim sadece dikiş ağrılarım var. Oda çok değil. Benden şimdilik bu kadar. :))) gece boyu uyumadım yorgunum ama bakalım nasil gunler bizi bekliyor :))))
Allah kolaylik versin canim insalalh simdiden sifalar versin AllahimKizlar oğlumun dis operasyonu var sedasyonla yine bugün dua eder misiniz?Allah razı olsun şimdiden
anammm taze gelinimmm.masallah hoppp.olmuss normal.sanirim.hayirli olsunn tatlim Allah anali babali buyutsun.masallah pasayaKızlar merhabalar :)
Dün kontrole diye geldim 10 da. 10.30 civarı kontrole girdim ultrason ile baktı. Sonra çatı muayenesi için çatala çıkardı. Bakarken bebek geliyor 6 cm açılma olmuş dedi. Sancı durumunuz nasıl dedi. Gram sancı yoktu. Nst de bile çıkmadı ne zaman gitsem. 6 cm açıklığa sancısız ulaşmak çok enteresan dedi. Ağrı esigin çok yüksek sanırım dedi. Tabi ben kontrole diye geldim şok ağlama krizi derken eşimi aradım. Koş ben doğruyorum diye :) saat 12 civarı suni sancı verildi. 13.52 de oglusum kucagimdaydi. Çok şükür çok kolay oldu. Rabbim hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin. 2900 gr minnak bir bebis yanımda yatıyor. :)) benim sadece dikiş ağrılarım var. Oda çok değil. Benden şimdilik bu kadar. :))) gece boyu uyumadım yorgunum ama bakalım nasil gunler bizi bekliyor :))))
Allah yardımcınız olsun sifa versinKizlar oğlumun dis operasyonu var sedasyonla yine bugün dua eder misiniz?Allah razı olsun şimdiden
Canım kamp masamız var 80*60 ölçülerinde ona örtü diktim. (Bizim hastane masa vermiyor) Elimde jardinyerlerim vardı. Madame Coco 'dan da cam sebilim var. Annemde de cam kadehler var. Onları masanın üstüne koyacağım. Çikolata ve hediyelikleri de koyacağım. Katlı gümüş sunumluğum var ona da ikramlık kurabiye koyacağım masa dolar zaten büyük değil. Badem şekeri koyacağım küçük cam kaplara. Arkasına pano yaptıracağım. Konseptimiz ismi Deniz olduğu için deniz yıldızı midye falan. Panonun üstünden de aşağıdaki gibi pastel renk balonlarla üst ve bir yanı (ters L )şeklinde balonları asacağız. Bebeğin yatağı içinde tül ve dantel aldım bir de cibinlik sopası ona da cibinlik ve etek dikeceğim inşallah bu haftasonunda. Yeter herhalde.Arwien hastane odası için nasıl bir süsleme aldınız?
Ben de ufak bir süsleme için biriyle anlaşmak veya kendim süslemek arasındayım da hala.
Aaa süper fikir dolayısıyla kv de haberi yoktur o zaman. Ya ben şimdiden herkese söyledim 18-19 Ağustos civarı olabilir diye. Hatta Ablam ve kızı masayı süslemek için sabah bizimle gelecekdaha yapmasi gereken baska seylerde var. guya BASAK burfu beyfendj. rahatlikta son nokta. aksam o da onlari yapsin. hepsini bir arafa bitiremez.
sukur xnm. zorlu bir gebelik oldu benim icin ama sukur vaktini bekledi kuzum.
dun dr.a sorduk. cocuk icin travma olabilir. o yuzden anne iyi olana kadar gelmesin dedi. en az 4 saat filan. biz kimseye demedik yine. oglumda da dememistim. dogurduktan sonra aramistik annemi dahil. yarin yine kontrol var diye anneme birakacagim. haberdiz hepsi. kocamla gidip doguracagim. kendimi ne zaman iyi hissedersem annemle oglum gelir cnm.
Sezaryen de 48 saat kalmak zorunlu diye biliyorum en azından benim gittiğim hastanede öyleGünaydın kızlar
Merhaba Ağustos hoşgeldin!
Sefa’lar getirdin, sağlıkla bebeklerimizi de getir...
Bu ay bizim ayımız kızlarrsıra bize geliyor
@Sevnus sen sezaryen için neden bu kadar bekledin? 40. Haftadasın?
udg06 canm hastanede 2 gün mü kaldın? Sezaryen 1 gece kalıyor dedi bana doktorum. Ekstra kalmak istersen geceliği 350 sanırım. Spinal olmuştun değil mi? Umarım benimde baş ağrısı olmaz kendine kaç tane alt iç çamaşırı kullandın? Hastane için.
Evde gelenlerin yanında giymek için önden düğmeli rahat üstler kullanılabilir, LCW de görmüştüm pijama gibi önden düğmeli onlara bakmayı düşünüyorum bende.
Daha ne.olsunnnEki Görüntüle 2294489
Canım kamp masamız var 80*60 ölçülerinde ona örtü diktim. (Bizim hastane masa vermiyor) Elimde jardinyerlerim vardı. Madame Coco 'dan da cam sebilim var. Annemde de cam kadehler var. Onları masanın üstüne koyacağım. Çikolata ve hediyelikleri de koyacağım. Katlı gümüş sunumluğum var ona da ikramlık kurabiye koyacağım masa dolar zaten büyük değil. Badem şekeri koyacağım küçük cam kaplara. Arkasına pano yaptıracağım. Konseptimiz ismi Deniz olduğu için deniz yıldızı midye falan. Panonun üstünden de aşağıdaki gibi pastel renk balonlarla üst ve bir yanı (ters L )şeklinde balonları asacağız. Bebeğin yatağı içinde tül ve dantel aldım bir de cibinlik sopası ona da cibinlik ve etek dikeceğim inşallah bu haftasonunda. Yeter herhalde.
Perdeyi de alamadan gitti desene.Sabah gıybetiiiiii
Konu : kv nami deger kaynanator
Perde yikaniyor evde velhasli geldi perde.almaya yukarı atiyim.bir.makine diye efenin odasi.sonra yikancak.dedim bebegin adi EFE mi olcak dedi.ama.surat ifadesi .otum der gibi ben hic begenmedim.dedi evet dedim.artik.çok gec neden gec.olsun ki dedi herseyi hazir yaZılı dedim basti gitti
Esimi.aradim cemkirdim kapadimPerdeyi de alamadan gitti desene.
Çok enteresan geliyor bana ya gelmişiz 2019 yılına hala bebeğin ismine müdahale etmeye çalıyorlar .Anne baba anlaşmış işte sana noluyor. Hayır nesini beğenmemiş?
Ayyy ne güzel anlamadan bir doğum olmuş. Maşallah size. Annesini zorlamadan hissettirmeden yola çıkmış gelmiş.Kızlar merhabalar :)
Evet canm bir kaç arkadaşım söylemişti çok baş ağrısı yapıyor diye. Umarım çok çektirmez bana daBaş ağrısı doğumdan zor oluyo eper ağrın olursa hiç bekleme doktora git bana ilaçları karıştırıp bi serum yaptılar öylr rahatladım 2 3 gün baş ağrısı çektim çok zordu
Allah korktuklarimizla.sınamasın evlatilarimizi sagsalim.alalim.insallah kucaklarımıza bizden diyen.yok yabancılardan gelen.olursa söyleniyor iyi.dusun.vesvese yapma Allaha emanet yavrucuklarimizArkadaşlar selamlar hepinize.
Hepimizin doğurmaya yaklaştığı şu günlerde belki ben çok evhamliyimdir kimse kızmasın ama 9. Ayda evlâdım karnimda öldü, su sekilde kaybettim v.b kayıplardan bahsedlnce ben iyice panik oluyorum. Rabbim kayıp evlatlarmzi cennette buluştursun inşallah ama su zamanlarda bu konulardan bahsetmesek olmaz mı gece kabus görmeye başladım artık
Çok geçmiş olsun canım. Kolayca atlatın inşallahKizlar oğlumun dis operasyonu var sedasyonla yine bugün dua eder misiniz?Allah razı olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?