2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
[/QUOTE]
Çatı muayenen yapıldı mı canım?

Ne güzel bir doğum hikayesiBenim de senin gibi olur inşallah canım.Rabbim evladınla hayırlı ömürler nasip etsin .

Doğumu kaynanaya sonradan haber verenler idolümsünüz bende aynısını yapcam inşallah kimse bilmiyor pazartesi doğum olduğunu kendimi iyi hissedince emzirince gelin doğurdum diye arayacağım eşim pek mutlu degil bu durumdan ama çokta umrumda değil sabah annem esim ben gideceğiz inşallah. Dün kaynanatör aradi sehir dışına çıkmış pazar doneriz dedi hissetmis gibi dua ediyorum dünden beridir inşallah isleri uzarsa salı gelirler diye

aylar oldu aylarrr hatun tatmin olmadi ne acaba kafasindaki isim sormayacağım !!!

KiZ daha neee zamaninda gelsinn ben hop.oturdum hop.kalktim.gece yine beklesin sen cumadan.hareket yuruyus eğil kalk hurma basla 40 görmez
Neden hop oturdun hop kaktin kiz... Aman begendiremezsiniz bosa ugrasma bide dedimi gercekten begenmedim diye direkt

Kaynanator koptum ya

ay insallah inmistir! doktor ne diicek cok merak ediyorum. cirkin kurabiyelerin fotosunu atarim az sonra

tovbe est. laaaa havleee. daha da bisii demicem kv’ne.

masallahhh coooook tebrikler canim bak heyecan yaptim doktora gdiicem az sonra. acilmam varsa

Daha ne.olsunnn ne.dicem.benim.kapi susu tas bildiğin kurdele ip tasimiyor çivisiz mumkun degil ne onerirsin canim sanirim.iptal olcak
Çivi asma ihtimalin olmaz ki hastane kapısına.
Bak böyle 6 mm kalınlığında olan şık kordonlar var. Bunlardan kapıya 2 -3 tane artık kaç tane gerekirse dola ve silikonla. Bağlamaya yerin var ise kesinlikle bağla daha sağlam olur.ya da dikmeye yer var ise arkasından dik. En sağlamı bu olur o ince ipler tutmaz onu kalın lazım.

Cibinlik kesinlikle onermyrz dedi hemşireler sonra üzerine düşüyor bebeğin aksilik Hep çıkıyor dendi sadece kenarina tül ve kurdele yaptım bende canım fikir olsn diye dedim.

kalca agrilariyla uyandim, biraz yatak keyfi yapiim diye tabletten dizi izliyorum. kocam geldi, biraz masaj yapmasini istedim. diger tarafa doneyim diyince Allahim nasil bi sanci girdi sol kalcama, ilk kez hamileligimde biseyin agrisindan oturdum bi temiz agladim.

buna agliyosam ben dogumda naapcam acaba

Günaydınlaaaarrrr!
Şafak doğan güneeeeşşşş
Yaniii bugün son mesai daaayyy!
Söyleyeceklerim bu kadar

Ps: Bi 10 sayfam eksik, okuyup dönücem
Way anasini yaaaaaa helal olsun ilk defa boyle bisey duydum hayirli olsun bebisin kuzummm

G gujan gözün aydın canım, ne kadar guzel bir doğum olmuş burda normal doğum isteyen arkadaşların da seninki gibi kolay doğumları olur inşallah Allah analı babalı büyütsün kuzunu

sumak85 Çok geçmiş olsun canım, inşallah kolayca atlatır oğluşun

udg06 canım seninki de güzel bir sezaryan hikayesi olmuş kısa zamanda tamamen toparlarsın inşallah darısı başıma

Allah korktuklarimizla.sınamasın evlatilarimizi sagsalim.alalim.insallah kucaklarımıza bizden diyen.yok yabancılardan gelen.olursa söyleniyor iyi.dusun.vesvese yapma Allaha emanet yavrucuklarimiz
Canım normalde evhamlym biliyrsn birde bu süreçte okdgm her şey aklıma.yer ediyor dıştan gelen ve gruptan da var malsf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…