Kizlar kontrolden geldim nst de sanck cikmadi o yasadigim sancilar hep demekki yalanciymis yine yarabbim 38 e de girdik Allah ima sukurler olsun bi skinti yok fakat beklicem gibi ben 40 lari arkadslar normal 5 aylik birnin nstsi gbi sonucum dumduz ip gibi
Salı gideceğim, sorarım yine ama bana öyle dediler.Sezaryen de 48 saat kalmak zorunlu diye biliyorum en azından benim gittiğim hastanede öyle
Ne güzel bir doğum hikayesiKızlar merhabalar :)
Bayadir giremedim hepiniz iyisinizdir inşallah.
Ben oğlumu doğurdum :)))
Dün kontrole diye geldim 10 da. 10.30 civarı kontrole girdim ultrason ile baktı. Sonra çatı muayenesi için çatala çıkardı. Bakarken bebek geliyor 6 cm açılma olmuş dedi. Sancı durumunuz nasıl dedi. Gram sancı yoktu. Nst de bile çıkmadı ne zaman gitsem. 6 cm açıklığa sancısız ulaşmak çok enteresan dedi. Ağrı esigin çok yüksek sanırım dedi. Tabi ben kontrole diye geldim şok ağlama krizi derken eşimi aradım. Koş ben doğruyorum diye :) saat 12 civarı suni sancı verildi. 13.52 de oglusum kucagimdaydi. Çok şükür çok kolay oldu. Rabbim hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin. 2900 gr minnak bir bebis yanımda yatıyor. :)) benim sadece dikiş ağrılarım var. Oda çok değil. Benden şimdilik bu kadar. :))) gece boyu uyumadım yorgunum ama bakalım nasil gunler bizi bekliyor :))))
Neden hop oturdun hop kaktin kiz... Aman begendiremezsiniz bosa ugrasma bide dedimi gercekten begenmedim diye direktaylar oldu aylarrr hatun tatmin olmadi ne acaba kafasindaki isim sormayacağım !!!
KiZ daha neee zamaninda gelsinn ben hop.oturdum hop.kalktim.gece yine beklesin sen cumadan.hareket yuruyus eğil kalk hurma basla 40 görmez
Gözün aydın şimdiden darısı başıma olsun artık yaGünaydınlaaaarrrr!
Şafak doğan güneeeeşşşş
Yaniii bugün son mesai daaayyy!
Söyleyeceklerim bu kadar
Ps: Bi 10 sayfam eksik, okuyup dönücem
KaynanatorDoğumu kaynanaya sonradan haber verenler idolümsünüzbende aynısını yapcam inşallah kimse bilmiyor pazartesi doğum olduğunu kendimi iyi hissedince emzirince gelin doğurdum diye arayacağım eşim pek mutlu degil bu durumdan ama çokta umrumda değil sabah annem esim ben gideceğiz inşallah. Dün kaynanatör aradi sehir dışına çıkmış pazar doneriz dedi hissetmis gibi dua ediyorum dünden beridir inşallah isleri uzarsa salı gelirler diye
ay insallah inmistir! doktor ne diicek cok merak ediyorum. cirkin kurabiyelerin fotosunu atarim az sonraBence de senin karnın inmiş kuzucuuum, benimki hala ağzımın içinde meselaŞeker hamuru kurabiyesine tek mi giriştin kız, ben arkadaşlardan yardım aldım, yoksa muhtemelen şeker hamurunu icat eden kişiyi bulup öldürürdüm.
tovbe est. laaaa havleee. daha da bisii demicem kv’ne.Sabah gıybetiiiiii
Konu : kv nami deger kaynanator
Perde yikaniyor evde velhasli geldi perde.almaya yukarı atiyim.bir.makine diye efenin odasi.sonra yikancak.dedim bebegin adi EFE mi olcak dedi.ama.surat ifadesi .otum der gibi ben hic begenmedim.dedi evet dedim.artik.çok gec neden gec.olsun ki dedi herseyi hazir yaZılı dedim basti gitti
masallahhh coooook tebrikler canim bak heyecan yaptim doktora gdiicem az sonra. acilmam varsaKızlar merhabalar :)
Dün kontrole diye geldim 10 da. 10.30 civarı kontrole girdim ultrason ile baktı. Sonra çatı muayenesi için çatala çıkardı. Bakarken bebek geliyor 6 cm açılma olmuş dedi. Sancı durumunuz nasıl dedi. Gram sancı yoktu. Nst de bile çıkmadı ne zaman gitsem. 6 cm açıklığa sancısız ulaşmak çok enteresan dedi. Ağrı esigin çok yüksek sanırım dedi. Tabi ben kontrole diye geldim şok ağlama krizi derken eşimi aradım. Koş ben doğruyorum diye :) saat 12 civarı suni sancı verildi. 13.52 de oglusum kucagimdaydi. Çok şükür çok kolay oldu. Rabbim hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin. 2900 gr minnak bir bebis yanımda yatıyor. :)) benim sadece dikiş ağrılarım var. Oda çok değil. Benden şimdilik bu kadar. :))) gece boyu uyumadım yorgunum ama bakalım nasil gunler bizi bekliyor :))))
Coktan yapildi o canim.normal.doguma.elverisli dediÇatı muayenen yapıldı mı canım?
Çivi asma ihtimalin olmaz ki hastane kapısına.Daha ne.olsunnnne.dicem.benim.kapi susu tas bildiğin kurdele ip tasimiyor çivisiz mumkun degil ne onerirsin canim sanirim.iptal olcak
Cibinlik kesinlikle onermyrz dedi hemşireler sonra üzerine düşüyor bebeğin aksilik Hep çıkıyor dendi sadece kenarina tül ve kurdele yaptım bende canım fikir olsn diye dedim.Eki Görüntüle 2294489
Canım kamp masamız var 80*60 ölçülerinde ona örtü diktim. (Bizim hastane masa vermiyor) Elimde jardinyerlerim vardı. Madame Coco 'dan da cam sebilim var. Annemde de cam kadehler var. Onları masanın üstüne koyacağım. Çikolata ve hediyelikleri de koyacağım. Katlı gümüş sunumluğum var ona da ikramlık kurabiye koyacağım masa dolar zaten büyük değil. Badem şekeri koyacağım küçük cam kaplara. Arkasına pano yaptıracağım. Konseptimiz ismi Deniz olduğu için deniz yıldızı midye falan. Panonun üstünden de aşağıdaki gibi pastel renk balonlarla üst ve bir yanı (ters L )şeklinde balonları asacağız. Bebeğin yatağı içinde tül ve dantel aldım bir de cibinlik sopası ona da cibinlik ve etek dikeceğim inşallah bu haftasonunda. Yeter herhalde.
Günaydınlaaaarrrr!
Şafak doğan güneeeeşşşş
Yaniii bugün son mesai daaayyy!
Söyleyeceklerim bu kadar
Ps: Bi 10 sayfam eksik, okuyup dönücem
Way anasini yaaaaaa helal olsun ilk defa boyle bisey duydum hayirli olsun bebisin kuzummmKızlar merhabalar :)
En güzeli eşe havale etmek zaten son günlerde hiç canını sıkma. Eşin ikna etsin konuşsun.Esimi.aradim cemkirdim kapadim
Coktan yapildi o canim.normal.doguma.elverisli dediAdlinaa
Kasilma.sanci sabaha kadar dansNeden hop oturdun hop kaktin kiz... Aman begendiremezsiniz bosa ugrasma bide dedimi gercekten begenmedim diye direkt
Canım normalde evhamlym biliyrsn birde bu süreçte okdgm her şey aklıma.yer ediyor dıştan gelen ve gruptan da var malsfAllah korktuklarimizla.sınamasın evlatilarimizi sagsalim.alalim.insallah kucaklarımıza bizden diyen.yok yabancılardan gelen.olursa söyleniyor iyi.dusun.vesvese yapma Allaha emanet yavrucuklarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?